Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zwolle of directe omgeving.

1936 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, restauratie of veranda- en serrebouw in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zwolle:

Uitbouw achterzijde

Wij willen voor onze nieuwe woning graag een uitbouw realiseren. Deze willen wij graag over de volledige breedte van het huis. Wat gegevens over de uitbouw: - 10 x 2 meter - huis staat op heipalen - aan beide zijdes van het huis staat al een uitbouw van buren (kan waarschijnlijk tegenaan gebouwd worden) - Moet casco opgeleverd worden - Geen elektra en geen stucwerk - Hout constructie

Plinten in keuken, hal en woonkamer + traprenovatie en aluminiumdeur

Ik wil graag plinten laten leggen in hal, keuken (3,5 x 5,7 m) en woonkamer (7,3 x 3,3) (splitlevel woning), de trap (2,5 stuks) laten renoveren en een aluminium opdekdeur laten plaatsen. Graag wil ik hier een offerte voor aanvragen

Dakopbouw realiseren

Graag laat ik voor mijn vader een prefab dakopbouw van ongeveer 5 m x 8 m met een plat dak realiseren. Er is een vergunning nodig, deze graag meenemen in de offerte. Vanuit de gemeente mag er geen kunststof dakopbouw, hout mag wel. De bewoner naast hem heeft ongeveer 8/9 jaar geleden een dakopbouw laten plaatsen, dus wanneer u langskomt kunt u alvast een beetje een beeld schetsen. Graag de oplevering compleet, zodat het woonklaar is en mijn vader alleen nog laminaat hoeft te leggen en een lamp moet ophangen. Er komen 2 kamers in, dus er moet een tussenwand komen. Er moet ook een trapgat gemaakt worden voor de trap. Graag het start termijn vernoemen in de offerte. Als u vragen heeft kunt u mij altijd bellen of mailen.

Uitbouw serre aan de achterkant

Ik wil een serre uitbouw realiseren van 2,60 bij 1,50 meter aan de achterkant. De serre komt aan een huidige uitbouw te staan, geen idee of er dan een vergunning nodig is. Er wordt een bouwkundig rapport gemaakt, dan zou ik eventueel ook kunnen vragen wat voor soort fundering nodig is. Ik denk aan kunststof, maar ik wil graag advies daarover. Graag de kosten voor elektra apart op de offerte vermelden. De vloer graag egaal opleveren, zodat ik zelf de vloer kan leggen. Er moeten twee schuifdeuren komen, een van de woonkamer naar de serre en een van de serre naar de tuin. Rond mei/ juni graag beginnen.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een extra verdieping laten plaatsen op een plat dak. 6 x 8 meter ongeveer 40-60m2. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk wel een aantal leidingen worden getrokken en elektriciteit. Wij zijn er nog niet over uit of dit een prefab of skeletbouw wordt. Graag gaan wij dan ook in gesprek met een aannemer om te kijken of de huidige bouw dit aankan.

Complete zolder verbouwen

Zolder verbouwing, de ruimte is ongeveer 3 x 4 meter. Een deur verplaatsen en het ontstane gat dichtmaken. 2 dakramen verplaatsen en gaten dichten. Een vliering met vlizotrap maken en het plafond afwerken met gipsplaten. Extra stopcontacten spotjes en lichtpunten. Plafond en wanden sausklaar maken.

2 stompen binnendeuren afhangen

Ik wil 2 binnendeuren (stomp) afhangen. De deuren schaf ik zelf aan en er zijn nu geen deuren aanwezig.

Uitbouw achterzijde afbreuk muur

Wij denken aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning. L vormige woonkamer en een keuken die ooit aangebouwd is aan de woning. Dit willen wij graag bijvoegen aan de woonkamer voor meer leefruimte. Ongeveer 3 bij 3 meter. Metselskelet , fundering, casco oplevering, wel leidingen leggen voor een verwarmingsunit. Wij willen ook openslaande deuren.

Latei plaatsen in een draagmuur

Ik wil vanuit de slaapkamer naar de garage in de draagmuur een deuropening en latei maken. In de buitenmuur een deur plaatsen en een latei plaatsen. In de berekening staat genoteerd voor: Binnenzijde; latei L100x100x10 Buitenzijde; latei L100x100x8 Afmeting van de deur 2200 mm hoog x 1034 mm breed. Afval ga ik zelf afvoeren. Foto' s kan ik later toevoegen of mailen inclusief de berekening van de architect. Afvoeren van puin doe ik zelf.

Kruipruimte uitgraven t.b.v vloerisolatie

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om mijn kruipruimte uit te diepen zodat vloerisolatie mogelijk is. Het gaat om 66 m2 meter. Huidige diepte : 35 cm Gewenste diepte : 60 cm

Uitzet-tuimelraam van hout

Wij willen graag een houten uitzettuimelraam van 134 bij 140 op zolder. Ons dak is van geïsoleerde dakplaten met dakpannen (2012)

Fundering bijgebouw realiseren

Wij hebben al tekeningen voor de fundering op staal voor een bijgebouw. Deze willen we graag laten realiseren. Het moet ongeveer 121 m2 worden.

Dakkapel en boeidelen vervangen

Ik wil graag een offerte betreffende het vervangen van houten zijwanden en boeidelen van mijn dakkapel. (Binnen)maten zijn ongeveer breed: 3.75 meter, diep: 2.25 meter, hoog: 2.10 meter. De offerte graag inclusief materiaal. Graag het oude materiaal ook afvoeren.

Stalen balk plaatsen naast draagmuur

Wij gaan onze keuken verbouwen en daarbij een muur weghalen; daarbij moet een stalen balk worden geplaatst. De balk moet in het verlengde komen van de muur zie blijft staan (zie fotos).

Vide dichtmaken boven de woonkamer

Ik zoek een aannemer die een vide kan dichtmaken boven mijn woonkamer. Het gaat dus om de vide uitbreiden zodat het vloer oppervlakte toeneemt. De vide maakt het mogelijk om tot de zolder te kijken. Gedeelte boven de eerste verdieping is al (tijdelijk) dichtgemaakt (gips aan balken). Dit moet verwijderd worden. De openingen op beide verdiepingen moeten dicht worden gemaakt. Beide vloeren moeten gelijk overlopen en worden als woonlaag gebruikt. Moeten dus stevig genoeg zijn voor meerdere personen en meubilair. De plafonds moeten ook vrijwel naadloos in elkaar overlopen. Afmetingen 1e verdieping: ca 300 x 255 cm. Afmetingen 2e verdieping: ca 300 x 150 cm. Huidige plafonds zijn afgewerkt met structuur. Dit moet worden doorgetrokken / afgewerkt. Vloerbedekking doen we zelf.

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik zou graag een uitbouw willen laten bouwen aan de achterzijde. De breedte is +/- 5.7 meter en de diepte moet 2.5 meter worden. De zijkanten van de uitbouw een dubbel steen muur en dan de achterzijde plus het dak van HR++ glas met kunststof kozijnen. De fundering hiervan zal graag gegiet worden, met een stalen skelet als omhulling. Het kan casco worden opgeleverd.

Opbouw op platdak

Ik wil een complete, houtskelet 690cm x 690cm dakopbouw op een plat dak voor 2 extra kamers. Er is een vergunning nodig, die ga ik zelf aanvragen. Verder moet er elektra in komen en moet er stucwerk gedaan worden. Het liefst prefab.

Houten uitbouw

Een houten uitbouw van 2,50 m bij 5,20 m aan de achterzijde van de woning. Voorkant zoveel mogelijk licht inval door ramen en 1 enkele deur. Ramen tot aan de grond. In principe geen dakraam. Moet compleet opgeleverd worden, en er moet geheid worden.

Dakopbouw plaatsen boven de eerste verdieping

Ik zoek een aannemer die op mijn woning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 40 m2 groot worden. Het gaat om een opbouw boven de 1e verdieping. De opbouw moet een houten constructie hebben. Verdere specificaties van de opbouw zijn afhankelijk van de kosten en de mogelijkheden.

Dubbele kunststof nokverhoging plaatsen

Ik zoek een aannemer/dakkapelspecialist die een dubbele kunststof nokverhoging kan plaatsen op mijn woning. Het gaat om een tussenwoning. De nokverhogingen moeten ongeveer 681 cm breed worden en 184 cm hoog. De nokverhogingen moeten casco opgeleverd worden.

Uitbouw achterzijde woning en nieuw dak

Ik wil de achterzijde van mijn semi bungalow 3 x 11 meter uitbouwen en bovenverdieping slopen, een zelfdragend dak plaatsen 12 x 11 meter (180 m2 dakopervlak), topgevels weer opbouwen en een berging 6 x 3 meter plaatsen aan de uitbouw. Alles casco, wind en water dicht. Fundering op palen 4 meter diep. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Verbouwing van de woning. Plaatsen van een steunbalk tussen de keuken en de woonkamer over een lengte van 3 meter. Werkzaamheden bestaan uit het aanleveren van een rekenkundige onderbouwing van het type steunbalk, plaatsen van een tijdelijke ondersteuning en het plaatsen van de steunbalk. Sloopwerk wordt zelf uitgevoerd.

Opbouw op plat dak

Het plaatsen en afwerken van een dakopbouw. De oppervlakte van de opbouw zal ongeveer 50 m2 zijn. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en 3 kamers gecreerd. De CV ketel wil ik graag naar boven plaatsen en er zal een aansluiting van de wasmachine en droger geplaatst moeten worden. De wanden en plafonds wil ik laten stuken en elektra en verwarming laten door trekken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Serre uitbouw achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw/serre laten plaatsen. De afmeting zal 5.5 meter breed moeten worden en 2.5 meter diep. In de achtergevel hebben wij nu openslaande deuren, er zal geen andere opening gemaakt hoeven worden. De ruimte zal dagelijks gebruikt gaan worden en dient goed te worden geïsoleerd. Er is geen vergunning nodig.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij willen graag onze draagmuur laten weg halen en een stalen balk voor in de plaat laten komen de liggende balk zou 240 cm lang moeten zijn en de staande balk 250 cm. De muur bedraagt ongeveer 6 m2 .