Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wijhe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wijhe heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wijhe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wijhe of directe omgeving.

23 klanten uit Wijhe bevelen een bij Casius in Wijhe aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wijhe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Wijhe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wijhe:

Entree opknappen

Graag wil ik eenvoudig en voordelig de entree opknappen. Betreft verven van twee bruine deuren, andere vloer (liggen nu tegels, vinyl of PVC erover heen en op de muur waar je tegenaan kijkt vanaf de voordeur een kleurtje. Belangrijk: uit te voeren tussen 7 april en 19 april 2018.

Uitbouw achterzijde ter vergroting van de woonkamer

We zouden eventueel een uitbouw willen van 2 x 3 meter, zodat onze woonkamer/keuken stuk ruimer wordt.

Achterzijde woning aanbouwen

Wij hebben een huisje op het oog en willen graag weten wat eventueel een aanbouw zou kosten? Het gaat om een aanbouw van 4m diep bij 9m breed graag wille we prijs weten hiervan voordat we officieel de keuze maken.

Fundering aanleggen voor vrijstaande woning

Huis 7.5 x 15 meter. Type bungalow. Volledig in hout. (Log home) fundering op palen. Ca 5 meter lang.

Betonkelder plaatsen

Ik heb een vraag over betonkelders. Wij willen zelf een huis bouwen, nu is de vraag wat gaat het kosten om een betonkelder van 12000 x 9000 x 2500 te maken onder het huis? Graag hoor ik van u.

Betonnen terrasvloer storten

Het gaat om het storten van een betonnen terrasvloer van 12 m2, achter de woning. De vloer dient gevlinderd te worden zodat er geen tegels meer nodig zijn.

Verdieping op de garage en carport bouwen

Ik wil graag een verdieping op de garage en de carport bouwen. De maten zijn ongeveer 8 meter bij 3 meter.

Houten schuur door een stenen schuur vervangen

We zouden graag een indicatie hebben voor het herbouwen van onze huidige schuur (met een iets andere indeling). De pangedekte schuur heeft een afmeting van ongeveer 13 x 7,5 meter. Ongeveer de helft van de schuur heeft een betonnen vloer, het andere deel is voornamelijk zandgrond. Het geheel moet worden opgetrokken in steen en goede isolatie krijgen. Mogelijk zal het in de toekomst als woonruimte gebruikt worden. Wanneer deze herbouw zou moeten plaatsvinden is nog niet duidelijk en hangt mede af van de kosten die het met zich mee gaat brengen.

Bijkeuken ombouwen tot slaapkamer

Graag zou ik een offerte willen laten opmaken voor het verbouwen van een bijkeuken tot een slaapkamer. De werkzaamheden zijn o.a: raam dicht metselen, plafond vervangen, wand plaatsen, elektra verplaatsen, muur doorbreken en van een raam een deur maken. De slaapkamer moet ongeveer 8 vierkante meter worden. De vloer werk ik zelf af, de wanden waarschijnlijk ook. Ik heb een tekening van de huidige en gewenste situatie.

plan: uitbreiding keuken met een ...

plan: uitbreiding keuken met een serre ook: nieuwbouw kantoor annex berging met carport