Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wierden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wierden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wierden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wierden of directe omgeving.

41 klanten uit Wierden bevelen een bij Casius in Wierden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wierden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Wierden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wierden:

Kruipluik laten zagen in betonvloer

Ik wil een kruipluik laten zagen in een geïsoleerde garagevloer (nieuwbouw) inclusief aanbrengen omranding en geïsoleerd luik. Het huis wordt eind mei 2019 opgeleverd. Dus graag begin juni uitvoeren.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Draagmuur van 80 cm verwijderen. Daarop rusten nu 2 draagbalken. Daar kom dan een draagbalk HEA240 van 4980 mm. Met 2 steunpalen HEA120. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Uitbouw achterzijde

Uitbouw 300 x 380 cm breed ongeveer. Krijgen onze sleutel op 30 nov. Wij willen graag uitbouwen met aan de zijkant 300 cm glas (eventueel kozijn er tussen). En aan de achterzijde een schuifpui. De muur van de keuken zal er uit moeten om 1 grote keuken te krijgen.

Aanbouw aan twee kanten hoekwoning

Ik wil graag twee aanbouwen aan mijn woning realiseren. Voor de zijkant zal een vergunning nodig zijn. Achterkant 3 x 6 meter uitbouwen. Deze uitbouw mag volledig uit glas bestaan. De middenstijl in de huidige pui moet weg en er zal een H- balk moeten komen ter ondersteuning. Ik wil hier graag een schuifpui inzetten. De uitbouw aan de zijkant zal 2.5 x 10 meter worden. Hier moet een nieuwe keuken in komen. Deze uitbouw wil ik graag in baksteen uitgevoerd hebben en de huidige deur kan hergebruikt worden. Overigens ligt er nergens fundering. Ik zou graag met u in contact willen komen en de mogelijkheden doorspreken.

Aanbouw aan de hoekwoning bouwen

Wij willen een aanbouw voor een hoekwoning aan achter- en zijkant. Rond de 2 × 2.5 m bij 5 m. Er is een vergunning nodig voor de zijkant. Aan de achterkant graag kozijnen, er moet waarschijnlijk een draagmuur doorgebroken worden.

Renovatie toiletten en badkamer

Ik wil onze toiletten en badkamer laten renoveren. Wc beneden en boven bevat al een inbouwtoilet. Het gaat om nieuwe vloer en wandtegels,nieuwe wc en eventueel spotjes in het plafond. Badkamer renovatie middels een nieuwe vloer en wandtegels. Nieuw badkamermeubel. Een andere radiator. Ook eventueel een nieuw plafond met spotjes. En elektrische ventilator. Afmetingen van de ruimtes heb ik op aanvraag. Inclusief materialen en voorwerk.

Tweezijdige nokverhoging realiseren

Ik wil graag een dubbelzijdige nokverhoging.

Nieuwbouw bouwen

Aannemer. Nieuwbouw

Garage verbouwen

Wij willen een stuk van 3.5 meter uit de zijkant van de garage hebben waardoor wij onder de garage een soort van veranda creëren. Hierdoor moet er in de garage ook weer een muur/wand worden opgetrokken waardoor er een afscheiding komt waar door wij het andere gedeelte nog als schuurtje kunnen gebruiken. De garage is bijna 3.5 meter breed en ongeveer 2.5 meter hoog. De totale lengte van de garage is 6.6 meter. Het geheel moet worden afgewerkt met aan de binnenkant stucwerk en aan de buitenkant hout.

Serre laten plaatsen aan bestaande woning

Serre laten plaatsen aan bestaande woning achtergevel. De serre moet ongeveer 1.5 meter diep en 2.5 meter breed worden. We willen graag 2 openslaande deuren in de serre en van binnen geheel afgewerkt.

Diverse werkzaamheden

Er dienen verschillende werkzaamheden uitgevoerd te worden. Er dient een muur van 2 m2 verwijderd te worden waardoor de CV verplaatst kan worden naar achter. Voor de wasmachine dient er een anasluiting gemaakt te worden. Dit betreft een waterkraantje, afvoer, verhoging, en ontluchting voor de droger. En er dient ongeveer 10 m2 gestuukt te worden.

Kap isoleren en afwerken

Binnenzijde kap isoleren en afwerken, ongeveer 22 m2, wellicht wat meer. Riggelwerk, isolatie, gipsplaten er tegen aan. Schuifwanden opnieuw plaatsen. In de kap zelf twee keer een raam plus een doorvoer.

Voorkant bad opnieuw betegelen

2 klusjes: Wandje bad betegelen, tegels heb ik nog; + vloertje storten berging ± 3.60 x 125.

Hallo allemaal, Er moet aan een ...

Hallo allemaal, Er moet aan een tussenwoning stukje aangebouwd worden. hxbxl meters 2.6 x 2 x 4.7 Met 2 ramen en 2 naar buiten slaande deuren. Onderkant ongeveer 1 meter gemetseld. Dan kunststof kozijnen.

Het wordt een gemetselde schuur, plat ...

Het wordt een gemetselde schuur, plat dak en een overkapping (enkelsteens). Afmeting schuur 4 maal 6 meter, en een overkapping van 5 maal 6 meter.

1) Renovatie beneden toilet. Plaatsen ...

1) Renovatie beneden toilet. Plaatsen nieuw toilet + opnieuw betegelen. Vloertegels al bekend. Oppervlakte 120 * 100 cm. Hoogte +- 3 m. 2) Aanbrengen nieuw plafond in de kamer +- 6 * 4 meter. Huidig plafond is van holle steen en scheef t.o.v raamkozijnen in verband met vroegere verzakking van het huis.

twee onder één kap woning uit ...

twee onder één kap woning uit 1936. Kamer verlengen en nieuwe aanbouw plaatsen naar achter voor realiseren douche ,keuken,toilet bijkeuken etc. Zit nog geen cv in. Boven moet op het dak een extra slaapkamer komen.

Bij ons huis willen wij de bestaande ...

Bij ons huis willen wij de bestaande uitbouw (keuken, toilet) laten slopen en er een nieuwe uitbouw voor in de plaats laten zetten. Deze nieuwe uitbouw wordt 10 bij 3 meter en zal een klein kantoor, een toilet en een keuken bevatten. Tussen de drie ruimtes moeten tussenwanden en deuren worden geplaatst. Ook moet in iedere ruimte een raam/meerdere ramen komen. De elektriciteit, verlichting waterleidingen, verwarming etc. zijn reeds in de bestaande uitbouw aanwezig. Waarschijnlijk moet er nog wel het één en ander enigszins verlegd/verlengd worden. Het plaatsen van de keuken hoeft niet in de offerte meegenomen te worden. Graag het stucwerk meenemen in de offerte, het schilderwerk buiten beschouwing laten.

Nieuw bouwen in buitengebied. Sfeervolle ...

Nieuw bouwen in buitengebied. Sfeervolle woning, bijvoorbeeld notariswoning. Liefst volledig onderkelderd, stahoogte

Graag een offerte voor een kunststof ...

Graag een offerte voor een kunststof dakkapel met formaat 1.50 breed en een offerte met formaat 2.40 breed.