Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering voor houten nieuwbouwwoning:

Fundering voor houten nieuwbouwwoning

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren ten behoeve van een nieuwe woning. De fundering moet 8,3 bij 12,6 meter groot worden. Het gaat om een fundering voor een houten nieuwbouwwoning. Er moeten heipalen onder de fundering aanwezig zijn. De rest bespreek ik met de aannemer.
Onze klant uit Vriezenveen (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering voor houten nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Woonkamer aan achterkant uitbouwen

Wij willen de woonkamer op zelfde lengte als de eerder uitgebouwde keuken uitbouwen. Het betreft een uitbouw van 3,60 meter bij ongeveer 2 meter. We zouden daarbij graag het bestaande kozijn met openslaande deuren, zoals op de foto te zien, willen hergebruiken. Het moet casco opgeleverd worden met elektra aansluitingen, er is geen vergunning nodig, en er moet wel een fundering in maar er hoeft niet geheid te worden. Om de kosten lager te houden mag er met een houten constructie gewerkt worden maar zijn ook benieuwd naar opgave waarbij wel gemetseld wordt.

Houten aanbouw

Ik wil 2 houten aanbouwen laten plaatsen. De een is 8 bij 3 meter en de ander 8 bij 3,5 meter. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Verder moeten ze beide compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, een fundering en een houten constructie. Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Een uitbouw achter een hoekwoning creëren

Ik zoek een aannemer die een aanbouw van 2 bij 5 meter kan realiseren achter onze hoekwoning. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. Er is nog geen fundering aanwezig.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een andere woning gekocht en willen de woonkamer iets meer de tuin in laten bouwen, zodat we meer ruimte krijgen voor een eethoek. De uitbouw moet 5,49 meter breed en 2,5 meter lang worden. Complete oplevering is in overleg. Verder moet er elektra in komen, een fundering en een houten constructie. Stucwerk kunnen wij zelf. Graag een offerte.

Houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen

Wij gaan een houten prefabwoning (158 m2) laten bouwen. Er is waarschijnlijk een lichte fundering nodig. Verder moet het compleet opgeleverd worden met 2 verdiepingen, 5 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, en elektra punten. Waarschijnlijk binnen 1-2 jaar willen we starten. We zijn benieuwd naar de kosten hiervoor.

Uitbouw achterzijde in rijtjes huis

Ik wil graag een aanbouw serre met een dak 5.00 m br bij 4.00 lang. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra, een fundering en een houten constructie.

Fundering voor een houten schuur

Ik ben op zoek naar een aannemer die mij kan adviseren over en eventueel helpen met het aanleggen van een fundering onder een te realiseren houten schuur. De schuur, afmeting 6 bij 6 meter, is bedoeld om een auto van circa 1500 kilo in te parkeren.

Bouwen van een huis

Wij zijn ons aan het richten op een kavel. Wij willen weten wat voor huis er gebouwd kan worden tussen de 100.000 en 150.000. Het moet een vrijstaande woning worden, sleutelklaar, met een houten constructie. Tussen de 100 en 140 m2. Er moeten 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 of 2 toiletten in komen. Verder moet er nog een fundering in komen, en stucwerk. Elektra regel ik zelf.

Erker voorzijde plaatsen

Wij willen aan de voorzijde een casco, houten erker van 3 meter breed en 1,5 meter diep. Er zal een fundering nodig zijn. Er is geen vergunning voor nodig.

Metalen hek vervangen door houten schutting

Ik wil graag het huidige metalen hek in mijn tuin laten verwijderen. Hiervoor in de plaats wil ik een standaard schutting met fundering laten plaatsen. De afmeting bedraagt ongeveer 4,5 x 6 meter. De tuin is ongeveer 20 m2.

Partners

Partners van Casius