Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vriezenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Vriezenveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Vriezenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Vriezenveen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vriezenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Vriezenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vriezenveen:

Deuropening maken inclusief kozijn en deur plaatsen

Ik wil graag in mijn garagemuur een opening maken voor het plaatsen van een deur met kozijn. Soort deur en kozijn graag in overleg met de vakman.

Deuropening in de buitenmuur garage maken

Graag wil ik een standaard deur plaatsen in de muur van mijn garage. Offerte graag inclusief slijpwerken en plaatsen kozijn en deur.

Fundering woning aanleggen

Wij willen een huis gaan bouwen en zijn daarom op zoek naar iemand die een fundering voor ons kan leggen. De huidige ondergrond is zand en het moet 8,60 bij 12,80 meter gaan worden. De vergunning ga ik nog aanvragen.

Fundering voor houten nieuwbouwwoning

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren ten behoeve van een nieuwe woning. De fundering moet 8,3 bij 12,6 meter groot worden. Het gaat om een fundering voor een houten nieuwbouwwoning. Er moeten heipalen onder de fundering aanwezig zijn. De rest bespreek ik met de aannemer.

Erker aan voorzijde woning bouwen

Wij willen een erker aan de voorzijde van de woning laten plaatsen. De exacte maten weten we niet maar de erker moet ongeveer 3 bij 1,5 meter worden. Wij hebben nog geen vergunning aangevraagd en weten niet of dit noodzakelijk is.

Dak van toekomstige woning vervangen

We hebben een woning op het oog. Uit 1977. Deze heeft een hellend dak bestaande uit asbest platen. De woning is 8 breed en 9 m lang. Wat kost het om dit te laten weghalen en laten vervangen voor een nieuw dak

Tuin onderklederen

Graag zouden wij in onze tuin een kelder laten bouwen met binnenmaten van 7 x 3,5 meter. Nu weten wij niet wat de optimale oplossing is, een prefab kelder of iets anders? Via een tuinhuisje zouden wij de kelder willen betreden en de ruimte dient volledig afgewerkt te worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de verschillende optie te bespreken en de kosten daarvan te horen.

Pijpen met asbest verwijderen

In de schouw zitten 2 asbestpijpen, deze moeten verwijderd worden. Eén voor de openhaard en 1 voor beluchting. De pijpen zijn ingemetseld en lopen dus tor aan de schoorsteen. Graag contact via de mail.

Uitbouw op bestaande woning

Ik wil een uitbouw bij mijn huis maken, omdat ik denk dat we, door gezondheidsomstandigheden van mijn vrouw, die nodig hebben voor een goede verzorging. We hebben een woning met een bijkeuken en wil deze nu doortrekken over de hele breedte van de achterwoning. Het nieuwe stuk wordt ongeveer 2.80 x 3 meter met plat dak. Ik heb geen idee hoe dit moet met bouwen e.d, maar heb verder ook geen overzicht van kosten e.d.

Reparatie metselwerk: voegwerk, steen ...

Reparatie metselwerk: voegwerk, steen vervangen op hoeken, hoeken bloembakken erkers zijn kapot gevroren; en tegelwerk terras: aantal tegels liggen los, moeten opnieuw erin, gelijmd en gevoegd.

Het casco plaatsen van een overkapping ...

Het casco plaatsen van een overkapping op een plat dak voor het creeren van extra slaapkamers. Constructie is beoordeeld door een constructeur. Gaat om het plaatsen van enkele spanten en skeletbouw. Dus alleen timmerwerk. Geheel wordt afgewerkt DMV plat dak.

Wij willen een vrijstaande woning laten ...

Wij willen een vrijstaande woning laten bouwen op en kavel van 468 m2. Goothoogte is verplicht, maximaal 4 meter. Onze wensen zijn 4 slaapkamers en een studeerkamer. Studeerkamer mag ook beneden. Garage met carport en een overdekt terras. Bijkeuken achter/aan de keuken. Liefst een woonkeuken, gescheiden door schuifdeuren van de woonkamer. Ook zien wij graag een gashaard in onze woonkamer. Draaikiepramen. Inhoud ongeveer 600 kuub. Meneer moet voor 1 januari laten weten of hij de kavel koopt, daarovoor wil hij weten wat het globaal gaat kosten om een huis te bouwen.

Spoed! (prijsindicatie deze week en ...

Spoed! (prijsindicatie deze week en z.s.m. starten). Vrijstaande boerenstijl woning met carport en garage. Prefab dak met dakpannen, wolfseinden en een dakkapel. Inhoud woning 750 m2. Carport afmeting 4,2 x 7,5 meter. Garage 5,8 x 7,5 meter. Dak van garage loopt door over carport tegen woning aan. Houten balkon met oppervlakte 16,8 m2. Hardhouten kozijnen. Alle raamkozijnen met raamhout. Vloer van garage en woning broodjes/balkjes. Zoldervloer garage en carport kanaalplaat. Verdiepingsvloer woning breedplaatvloer. Gehele begane grond woning tegelvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. Boven radiatoren.