Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tuk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tuk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tuk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tuk of directe omgeving.

12 klanten uit Tuk bevelen een bij Casius in Tuk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tuk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Tuk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tuk:

Storten van fundering en vloer voor schuur

Ik zoek een aannemer die betonnen fundering en vloer kan realiseren ten behoeve van een nog te bouwen schuur. De fundering moet ongeveer 9 bij 4 meter groot worden. Het moet plaatsvinden in de achtertuin welk redelijk bereikbaar is. Er kan niet geheid worden in de achtertuin, dus dit moet waarschijnlijk door middel van boorpalen.

Houten aanbouw plaatsen

Houten aanbouw met veel glas. Ik wil graag een houten aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. De afmetingen van de aanbouw wil ik circa 5,5 meter breed bij 2,5 meter diep. Afwerking met houten kozijnen en plat dak.

Fundering met vorstrand maken

Ten behoeve van een uitbouw dient er een fundering met vorstrand geplaatst te worden op een zandgrond. De afmeting is ongeveer 3 bij 6 meter.

verplaatsen van keukenkastjes naar ...

verplaatsen van keukenkastjes naar garage

keukenblad vervangen: u vorm 212 x 323 x ...

keukenblad vervangen: u vorm 212 x 323 x 212 (breedte 59 cm), inclusief gootsteen, tegels ipv roestvrijstale achterplaat (2 platen van 212 en 2 van 45 cm) tegelvloer leggen (ongeveer 300 bij 300)