Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Steenwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Steenwijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Steenwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Steenwijk of directe omgeving.

64 klanten uit Steenwijk bevelen een bij Casius in Steenwijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Steenwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Steenwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Steenwijk:

Fundering en vloer maken voor uitbouw achter huis

Wij willen een uitbouw realiseren tegen de achtergevel van onze woning. Hiervoor willen wij kijken of we het maken van de fundering & vloer kunnen uitbesteden. De uitbouw moet vanuit binnen in huis staand bekeken, links totaal 2.90 meter diep en rechts totaal 3.90 meter diep worden. We willen een vorst rand rondom en daarop een plaat beton als vloer, wat in 1x gestort moet worden. Ik denk aan een piepschuim bekisting en eveneens isolatie gelegd op zand, waarop de vloer gestort moet worden, zodat de vloer geïsoleerd is. Volgens mijn buurman die ook een aanbouw heeft, zit er op 1 meter diep een vaste zandlaag. Verder klei hier. Het is hier geen ondiepe zandlaag, want ons huis zelf staat niet gefundeerd op palen. (Jaren 50 woning) Zie schets van hetgeen we gaan doen in de bijlage. Graag horen we aan welk bedrag we moeten denken hiervoor en wie dit eventueel kan maken op niet al te lange termijn. Voor buizen riolering en hemelwaterafvoer hebben we al een partij.

Prijsaanvraag fundatie

Voor een nieuwbouw woning die ik voornemens ben te bouwen in 2019, ben ik op zoek naar een budgetprijs voor een fundatie/begane grond vloer. Het betreft hier een houtskelet woning, 2 verdiep, volgens bijgevoegde afbeelding waar ik graag een begane grond vloer met een Rc > 6 m2/K/W onder wil hebben. Volgens informatie uit het bouwproject wordt verwacht dat de vaste laag op -5 m van het maaiveld ligt, heien, boren of schroeven zal waarschijnlijk noodzakelijk zijn, afhankelijk van het gewicht van de woning. Van de woning heb ik nog geen detail info, deze wordt de komende weken verwacht maar hier kan ik niet op wachten. Graag wil ik u vragen of u mij kunt informeren met een budgetprijs voor de fundatie en de begane grond vloer. Ik ben bereikbaar voor telefonisch overleg.

Aanbouw voor gymzalen

Voor ons profielwerkstuk proberen wij een sportvoorziening op school te realiseren. De grootte hiervan zal ongeveer 100 vierkante meter zijn.

Fundering voor een houten garage realiseren

Graag een offerte betreffend een betonnen fundering storten voor een houten garage. De garage zal ongeveer 5.50 meter lang en 4 meter breed zijn. Er staat nu nog een tuinhuis en coniferen. Dit zal ik zelf verwijderen, vervolgens afgraven, bekisting plaatsten en storten. Tevens graag het afval afvoeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om een draag muur van 3 meter lang en 2.65 meter hoog. Deze muur zou ik graag in zijn geheel willen laten verwijderen. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Kunt u ook aangeven wat de afwerking gaat kosten?

Vuurwerkbunkers laten bouwen

Het gaat om een kringloopwinkel op het industrietrein. De muren van de loods zijn van Sandwichpanelen met een stalen constructie op beton. Er is en voormalig kantoor aanwezig op de begane grond van 4.15 meter breed en 7.25 meter lang (zie bijlage). Het kantoor heeft gemetselde muren rondom met stukwerk afgewerkt en de vloer is beton met daarop een afwerking van zeil en het plafond is een systeemplafond met daarboven houten balken met houtenvloer. Dat lijkt mij de mooiste plek voor een opslagbunker en een uitpak bunker voor de beste verkoopruimte, maar er zijn ook buiten nog mogelijkheden en misschien hebben jullie nog suggesties over.

Ramen aanbrengen voor lichtinval

Twee ramen met een afmeting van circa 150 cm breed en 50 cm hoog per stuk met HR++ glas maken. Hardhout kozijnen, lateien aanbrengen, twee ramen en er moeten of een groot gat of twee aparte gaten gemaakt worden. Het is een maisonnette uit 2004 op de tweede verdieping, met aan de buitenzijde een galerij. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Fundering maken voor een tuinhuis

Wij willen een tuinhuis laten bouwen op een fundering van 5 bij 4 meter. We gaan een houten tuinhuis laten bouwen. We willen graag gestort beton of cement. Wat voor een fundering is hiervoor nodig en wat zijn de kosten hiervoor?

Uitbouw laten maken

Aan achterkant huis: ongeveer 6 bij 1.20 meter. Aan het huis zit een garage vast, dit springt wat uit. Daar moet de aanbouw aan komen. De deur van de garage moet verplaatst worden. Waar de aanbouw aan moet sluiten zit een convectorput. Even zien hoe het moet met het leidingwerk wat er nu loopt. De uitbouw moet licht doorlaten want in huis is het 's ochtends vrij donker. Er is nog geen fundering. De aanbouw mag casco of volledig afgewerkt, wat is het verschil in kosten? Kunt u even komen kijken naar wat we mogelijk is en offerte opmaken? Of als alternatief het aanpassen van de gevel om meer licht binnen te krijgen.

Aanbrengen van een renovatievloer

De klus betreft het aanbrengen van een renovatievloer van 40 vierkante meter (1 ruimte). Het sloopwerk voer ik zelf uit. Het betreft de begane grond (houten balken).

Asbestplaten verwijderen

We overwegen een huis te kopen met een schuur met puntdak. Grondoppervlak is ongeveer 160 m2. Hoeveel zou het verwijderen van de asbestplaten die onder de dakpannen zitten als dakbeschot kosten?

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Op de zolder moet 1 slaapkamer komen. Dat houdt de volgende werkzaamheden in: - zetten van een dakraam - egaliseren van de vloer - het zetten van 2 wandjes van globaal 1.50 x 4 meter - het zetten van een wand over de gehele lengte van de zolder, (puntdak) - het aanbrengen van elektriciteit (2 stopcontacten + 3 lichtpunten) - het aanbrengen van een verwarmingselement

Stenen aanbouw aanbouwen

Ik wil graag de achterkant van het huis 3 meter naar voren trekken. Afmeting 3 diep en 7 breed. Er zal een fundering gestort worden. We willen in dat gedeelte de cv aangesloten hebben, dus de leidingen hiervoor dienen verplaatst/aangelegd te worden. Er is geen vergunning voor nodig.

Betonnen garagevloer aanbrengen

Garagevloer met stoeptegels vervangen door glad afgewerkte betonnen vloer, 21 m².

Deuropening dichten met gipsblokken

Deurpost verwijderen en ruimte optrekken met gipsblokken. Maten 92x209. Stuccen niet nodig. Moet wel stevig zijn i.v.m. plaatsen wastafel later. Liefst een all in offerte. Uitvoeren werk zo spoedig mogelijk graag.

Meerdere klussen

De parketvloer van onze woonkamer moet nodig worden geschuurd en opnieuw worden gelakt. Gaat om een stuk van ongeveer 9 bij 3 meter. Daarnaast heeft de voordeur hele dikke kieren waardoor er veel wind binnen komt in onze gang. Dat geeft veel kou. Dit moet behandeld worden.

Opening in muur maken voor kozijn

Ik ben bezig mijn garage te verbouwen maar ik moet nog een opening hebben voor een kozijn in een enkelsteens muur. De opening moet ongeveer 120 cm breed en 80 cm hoog worden.

tuindeuren met kozijn geheel kompleet ...

tuindeuren met kozijn geheel kompleet voor achter de wonong na de tuin toe en er moet cv verplaatst worden in de vloer.

Wij willen een uitbouw van 1.75m lengte ...

Wij willen een uitbouw van 1.75m lengte en 4 meter breed realiseren aan de achterkant van ons huis. De bijkeukendeur + raam willen we graag verplaatsen naar de garage waar de nieuwe bijkeuken moet komen. Ook wil ik daar graag de droger, wasmachine en diepvries weer kunnen gebruiken. De kleine ruimte, die nu bijkeuken heet wil ik dan ook bij de keuken betrekken. Hier kan dan een deur naar de nieuwe bijkeuken komen. Ook is een lichtstraat in de aanbouw een grote wens om meer lichtinval te creëeren. Zoals bij veel huizen is er sprake van een dragende muur. Ik ontvang graag een offerte wanneer de dragende muur door een balk wordt vervangen.

We willen het zoldertje van de schuur ...

We willen het zoldertje van de schuur doortrekken en een deur in een slaapkamer hebben zodat we de "nieuwe"zolder via die kamer kunnen bereiken. Verder willen we de buitenkant van het huis opnieuw gevoegd hebben. (en schoonmaken en impregneren) Verder willen we op de zolder van het huis een nieuw dakraam( oude vervangen) en een nieuw te plaatsen dakraam voor meer licht en ventilatie op de zolderverdieping. Als het budget het toelaat zouden we nog graag een nieuwe voordeur willen en een nieuwe schuurdeur.

Jaren 70 huis. Zolder is helft van de ...

Jaren 70 huis. Zolder is helft van de 'nok' van de woning. Andere helft hoort bij slaapkamer. Deze slaapkamer is aan 1 kant 130 cm hoog, oplopend naar 400 cm hoog. Hier willen wij dus een vloer in maken en tussenwandje eruit breken, zodat dit oppervlakte bij de zolder getrokken kan worden. Nieuwe vloer komt ook een stukje over de overloop. Totale oppervlakte van nieuwe vloer zal zo'n 12 m2 zijn.

woonkamer is 30m2 en daar moet een wand ...

woonkamer is 30m2 en daar moet een wand tussen gezet worden zodat er een babykamer ontstaat. muur wordt 3.45,5 m breed en 2,45 hoog. hier moet ook een kozijn met deur in. tevens moet er spul tussen het muurtje wat (zo goed als) geluidswerend is. muurtje moet ook aan beide kanten gestucadoord worden.

De huidige aanbouw aan ons huis laten ...

De huidige aanbouw aan ons huis laten vervangen door een stenen aanbouw. De huidige aanbouw is ongeveer 2 bij 4 meter. Verwarming is al aanwezig.

Bouwkavel van 25x21(lxb). Huis bebouwen ...

Bouwkavel van 25x21(lxb). Huis bebouwen in de breedte. Goothoogte minimaal 4 meter. Dakhelling 30-60 graden. Woonkeuken. Woonkamer (tuingericht) (20m2). Badkamer (bad,wc,wastafels), douchecabine). Slaapkamers(min. 9m2). Ouderslaapkamer (min. 15m2). Bijkeuken. Zolder/waskamer Vloerverwarming beneden. Eventueel garage geïsoleerd.

Bovenraam in de voorgevel de vensterbank ...

Bovenraam in de voorgevel de vensterbank vervangen en de verticale stijlen renoveren. Kleine dakgoot , ongeveer een lengte van een meter vervangen door een nieuwe. Regenpijp vervangen van die dakgoot, ongeveer 4 meter lengte. I.v.m. verzakking van het huis zijn er ruimtes ontstaan tussen de muur en kozijn van enkele ramen en een deur. Ongeveer 4 tot 8 meter lengte. Maken van glaslatten t.b.v de dubbele deur in de achtergevel.