Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schalkhaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Schalkhaar heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Schalkhaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Schalkhaar of directe omgeving.

23 klanten uit Schalkhaar bevelen een bij Casius in Schalkhaar aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Schalkhaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Schalkhaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schalkhaar:

Stenen schuur slopen en afvoeren

Een stenen schuur slopen en afvoeren. Het betreft een enkelsteens schuur. Gemiddeld 2,4 meter hoog. Oppervlakte van de schuur is ongeveer 47 m2. De schuur is te bereiken met bijvoorbeeld een minigraver. Containers kunnen op de oprit. Dak: planken met bitumen. Betonnen vloer ongeveer 25 m2. De rest betegeld met 300 x 300 cm tegels. Ongeveer 2 kuub aan rommel in de schuur moet ook afgevoerd worden. Dit blijft achter in de schuur. De schuur zit aan buurman zijn schuur vast. Het materiaal moet door de vakman worden afgevoerd.

Scheidingswand op zolder bouwen

We willen graag een scheidingswand met deurkozijn laten plaatsen. Lengte +/- 6 meter en hoogte +/- 3 meter. De scheidingswand mag wat ons betreft met gipsplaten worden afgewerkt. We willen dit later gaan sauzen. We zijn benieuwd wat het plaatsen inclusief materiaal in totaal gaat kosten. Graag laten wij ons adviseren naar de mogelijkheden hiernaar.

Uitbouw laten plaatsen

Ik wil graag een uitbouw laten plaatsen. Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 5 meter. We willen graag een plat dak en een 4 wandige schuifpui. Ook zal er een fundering gemaakt moeten worden, ook zal de huidige gevel doorgebroken moeten worden. In het platte dak willen we graag een daklicht. We willen de binnenzijde graag laten stucen.

Uitbouw bouwen

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 3 bij 5 meter.

Erker bouwen

Ik wil graag een erker van 3,00 bij 1,50 meter laten aanbouwen. Ik wil graag een plat dak dat als balkon gebruikt wordt, een dakgoot en gebouwd in jaren 30-stijl. Laag gemetseld muurtje dat niet hoger dan 50 cm. moet worden en de zijkanten schuin. Kleine radiatoren in de erker plaatsen en het plafond laten stucen. tevens dient er een fundering en vloer in gemaakt te worden.

Bijgebouw laten metselen

Ik wil aan een bestaand bijgebouw een opslagruimte van 21 m² laten maken. Er ligt al een fundering. De maximale lengte is 5.2 meter, de breedte is 4 meter en de maximale hoogte vanaf het maaiveld is 3 meter. Onder het maaiveld is er een ruimte van 20 tot ongeveer 30 cm ruimte waar op de fundering moet worden opgemetseld. Ik heb al een deurkozijn en deuren, totaal 5 m². De binnenmuren moeten met kalkzandsteen worden gemetseld, de buitenmuren met baksteen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de levering van de stenen, specie en voegmortel en de arbeidskosten voor het metselen en voegen. Ik zal zelf de vloer en het dak maken.

Draagmuur opvangen

Aan de keuken komt een aanbouw. Hiervoor zal er een draagmuur van ruim 3 meter verwijderd moeten worden en opgevangen met een steunbalk. De afwerking zullen wij zelf op een later moment uitvoeren.

Kelder onder de garage bouwen

Ik ben benieuwd naar de prijs voor een kelder onder mijn nieuw te bouwen garage. De afmeting van de garage wordt 7 x 13 meter. In de kelder dient er elektra aanwezig te zijn en mogelijke ramen of ander licht inval. De aannemer mag een ruwe indicatie geven voor dit idee. In afwachting op uw reactie, groet ik u.

Fundering laten maken

Ik wil graag een fundering laten maken. Totale lengte van de fundering is 18 (2 maal 5.2 meter en 2 keer 3.8 meter) meter en de breedte is 0.5 meter, de diepte is 0.6 meter. Totaal inhoud is 5.4 m3 aan beton.

Geveldoorbraak

Ten behoeven van een uitbouw dient onze achtergevel doorgebroken te worden en de gevel- / dakcconstructie daarboven opgevangen te worden door een voldoende gedimensioneerde stalen balk. De achtergevel is 6 meter breed. 1 september krijgen we de sleutel en daarna moet het zo snel mogelijk gebeuren.

Isoleren en afwerken diverse ruimtes

Diverse werkzaamheden in huis: - Isoleren en afwerken zolderkamer met dakkabel - Isoleren en afwerken was- stookruimte op zolder - Leggen tegelvloer in was- stookruimte - Stucken en aanbrengen spachtelputz (2 kamers) - Plaatsen diverse extra stopcontacten en leidingen t.b.v. TV en internet - Plaatsen trapleuningen - Plaatsen nieuwe vensterbanken - Schilderwerkzaamheden in diverse ruimtes

Isoleren en afwerken diverse ruimtes

Diverse werkzaamheden in huis: - Isoleren en afwerken zolderkamer met dakkapel - Isoleren en afwerken was-/stookruimte op zolder - Leggen tegelvloer in was-/stookruimte - Stucken en aanbrengen spachtelputz (2 kamers) - Plaatsen diverse extra stopcontacten en leidingen(internet/TV) - Plaatsen trapleuningen - Plaatsen nieuwe vensterbanken - Schilderwerkzaamheden in diverse ruimtes

kelder waterdicht maken

In onze kelder van ong 4 x 1,5 m met betonnen vloer komt het grondwater omhoog. De kelder dient waterdicht gemaakt te worden.

Sloop van de huidige garage en nieuwbouw ...

Sloop van de huidige garage en nieuwbouw van kantoor annex schuur van 9x5 meter. Kantoor dient voorzien te worden van toilet, keukentje, aansluiting etc voor een in de toekomst te bouwen douche. Achter aan het kantoor dient een schuurtje gebouwd te worden. Al met al een kantoor van 6x5 en een schuur van 3x5 met plat dak. Waarschijnlijk opgetrokken uit hout ipv steen.

UItbreiden van badkamer door uitbouw aan ...

UItbreiden van badkamer door uitbouw aan huis op 1ste verdieping met een schuin pannendak, aansluiten op schuin bestaand pannendak. Gemetselde opbouw, geen ramen in metselwerk maar dakraam. Doorbreken muur naar bestaande badkamer. Casco oplevering, afwerking doen we zelf. Vergunning moet nog aangevraagd worden. Graag offerte voor uitvoering uitbouw.

Een gedateerd huis modern maken waarbij ...

Een gedateerd huis modern maken waarbij eigenlijk alles binnenin het huis gestript wordt en opnieuw opgebouwd. Ook worden er dakkappellen geplaatst, kozijnen vervangen, openhaard vernieuwd, badkamer gemaakt en geplaatst, keuken, houten vloeren tussenwandjes geplaatst op de 1e verdieping, dakramen geplaatst etc...

Werkzaamheden betreft het plaatsen van ...

Werkzaamheden betreft het plaatsen van een kozijn (circa H*B: 110cm*120cm)in een nu nog blinde muur. Dus: er moet een gat in de (spouw-)muur worden gemaakt en er moet een kozijn (meranti) in worden gezet. Vervolgens beglazing erin. Zowel buiten als binnen moet het geheel weer netjes worden afgewerkt.

Ik heb het plan om de badkamer uit te ...

Ik heb het plan om de badkamer uit te breiden en deze bovenop de bestaande uitgebouwde keuken aan de achter zijde van mijn huis te plaatsem direkt aansluitend aan de bestaande badkamer.

renovatie badkamer vernieuwen van vloer, ...

renovatie badkamer vernieuwen van vloer, wanden, toilet, wastafel, douche-ruimte, verlichting en radiator

casco bouwen van een nieuw ...

casco bouwen van een nieuw woon/slaapkamer met een badkamer, grenzend aan schuur en huis. Meneer heeft al advies ingewonnen bij de gemeente. Graag offerte van wat mogelijk is.

Uitbouwen van de woonkamer

Uitbouwen van de woonkamer

Weghalen van gemetselde open haard ...

Weghalen van gemetselde open haard partij en eventueel rookkanaal t.b.v. een houtkachel die vervolgens aangesloten moet worden. Afwerking van de wand die daarachter vrij komt.

Uitbouw woning aan de achterkant plus ...

Uitbouw woning aan de achterkant plus inbouw nieuwe keuken.