Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rijssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rijssen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rijssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rijssen of directe omgeving.

47 klanten uit Rijssen bevelen een bij Casius in Rijssen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rijssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Rijssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rijssen:

Dubbele nokverhoging

Graag een prijsopgave van een dubbele nokverhoging. Lxbxh = 6.50 x 5.20 x 2.70 meter dakschuinte 20 gr. Kunststof buitenkant. Casco opleveren. We zijn nog in de oriëntatiefase. Vergunningsprocedure besteden we in overleg uit.

Erker bouwen

Ik wil een erker realiseren aan de voorkant van de woning. De maat: 3.5 meter breed en 1 meter diep. Ik wil een onderkant van gemetseld steen en de bovenkant volledig glas met HR++ veiligheidsglas. Verdere specificaties in overleg. Er moet ook een fundering geplaatst worden.

Serre/uitbouw in landelijke stijl

We willen een serre/uitbouw laten realiseren in een landelijke stijl met kozijnen en roedes. 8 meter breed en 5 meter diep. We willen hier t hele jaar van kunnen genieten. Ik heb al 2 modellen gevonden die ik mooi vind. Wat zijn de mogelijkheden? Geen voorwerk nodig.

Uitbouw aan de voorzijde

Uitbouw keuken. Vanuit al reeds bestaande, ongeïsoleerde bijbouw, willen we zo'n 1,40 meter breed + zo'n 2 meter lengte erbij aanbouwen en de bestaande aanbouw/keuken verbouwen, zodat we een grote woonkeuken kunnen realiseren. Graag al op korte termijn. Plan is augustus starten met aanbouw/verbouwing. Eind september/begin oktober is het voornemen om de keuken te plaatsen. Huidige aanbouw is van hout. Klant weet niet wat de ondergrond is van de huidige vloer waar stukje aanbouw moet komen. Zie bijlage voor tekening. Vergunning is zo goed als rond.

Woninguitbreiding op de 1e verdieping

Wij willen onze badkamer uitbreiden. In plaats van een dakkapel willen wij graag de buitenmuur verder optrekken om zo het schuine dak deel weg te werken. De muur is 2.50 meter. Afvoeren doen wij zelf.

Garage laten verbouwen

Wij willen onze garage van 3.20 x 6.45 meter - buitenmaat, laten isoleren, zodat het zomers minder warm is en 's winters minder koud. De garage is aan het huis gebouwd en voorzien van een kanteldeur. Graag willen we de kanteldeur vervangen door goed isolerende openslaande houten deuren. De buitenmuur (enkel steens) willen we laten isoleren. De garage heeft verder nog 2 deuren. Een deur naar buiten met dubbelglas en een branddeur naar de keuken. Het plafond van de garage hebben we zelf eens geïsoleerd (isolatiemateriaal met gipsplaten). Er zit geen fundering onder de garage. In de garage ligt een tegelvloer. Eventueel willen we een carport (geen lood aanwezig) en een dakopbouw op de carport en garage (4 meter lang). Hiervoor ontvangen we graag een offerte met globale kosten. Starten net na de zomer, rond september. Er staat in de schuur een ingebouwde kast, moet deze eruit of kan hier omheen gewerkt worden?

Badkamer slopen en puin afvoeren

Ik ontvang graag een offerte voor het slopen van mijn badkamer, afvoeren van het puin en stofvrij maken van de ruimte.

Asbestplaten verwijderen

We hebben een garage waar asbestplaten onder de dakpannen liggen. Ongeveer 20 m2. Er is nog rapport aanwezig. Graag horen we wat ons dit gaat kosten!

Aanbouw aan de keuken realiseren

Ik wil graag mijn keuken uitbouwen, aan de achterzijde van het huis. Een gemetselde uitbouw met een breedte van circa 5 meter en 4 meter diep. Met een plat dak waar een lichtkoepel in geplaatst moet worden. Er is nog fundering. De achterzijde is via een garage bereikbaar.

Muur doorbreken en stalen balk plaatsen

Een deel van de muur slopen en een stalen balk plaatsen, in een spouwmuur. Het gat is voor een stalen deur van 1200 mm breed en 2050 meter hoog. Van een constructiebedrijf ontvang ik een berekening van de draagkracht van de balk. De balk schaf ik zelf aan. Wat kost het om het gat te maken en de balk te plaatsen?

Dragende muur laten slopen

Graag zou ik graag de kosten willen weten van een dragende muur slopen tussen kamer en keuken. Muur is ongeveer 3 meter lang. En wat zijn ongeveer de kosten van het slopen van een open haard? Het gaat om een gemetselde voorkant op 1 verdieping.

Verbouwen en uitbreiden van de woning

Sloopwerk: - Keuken uitbouw compleet 10 m2 - Carport compleet 12 m2 - Garage vloer + zijgevel 12 m2 Nieuw bouw: - Keuken uitbouw 15 m2 inclusief keuken voorbereidingen treffen - Berging 20 m2 met voorzieningen voor een badkamer en slaapkamer, toekomst - Bestaande garage wordt overkapping Installatie werk: - ten behoeve van uitbreiding W+E Er zijn bijlages beschikbaar.

Betonnen fundering laten storten

Graag willen wij beton laten storten in de gegraven ruimte voor een fundering en daarna een betonvloer van 50 m2 laten storten. Er is geen bewapening nodig. De fundering wordt uitgegraven in een l-vorm en is ongeveer 80 cm breed en 125 cm diep. De werkplek is achter het huis. Vanaf de straat is het 10 a 15 meter. Graag vrijblijvende indicaties per e-mail i.v.m. onregelmatig werk.

Uitbouw aan de keuken plaatsen

Wij willen de keuken uitbouwen aan de voorzijde van het huis over de gehele breedte van 5540 mm. Hier is nog een voordeur en die zal verplaatst moeten worden naar de zijkant van het huis. Daar zit een groot raam met kozijn, deze zal iets aangepast moeten worden. De uitbouw wordt 2480 mm diep, 5540 mm breed en de hoogte wordt 2600 mm. (van hout) De uitbouw krijgt een plat dak met lichtkoepel of lichtstraat. Geen deuren maar 4 raampjes. Ook zal er een stukje van de carport moeten worden gehaald, omdat hier een muur onder komt. Ook zal er voor de doorbraak een stukje (+/- 85 cm) dragende muur moeten worden gesloopt. En een kozijn worden weggehaald. Het uitgraven en afwerking gaan we zelf doen. In week 24 wordt de bouwvergunning aangevraagd. Tekeningen zijn beschikbaar.

Deel van de draagmuur verwijderen

De muur tussen de keuken en de woonkamer is een deel van de draagmuur die in de lengte door de woning loopt. Het deel tussen keuken en woonkamer, 3,10 meter lang, dient verwijderd en opgevangen te worden om zo een open keuken te creëren.

Slaap- en hobbykamer op zolder maken

Een scheidingswand (incl. deur) op zolder plaatsen om een slaap-/hobbykamer te creëren + elektra aanleg. De zolder is 6 m lang. Klant denkt aan een gipswand. Graag advies van de vakman.

Woning verbouwen

Ik wil mijn woning verbouwen, het gaat om ongeveer 40 m2 op de begane grond en om ongeveer 100 m2. De badkamer moet van beneden naar boven verplaatst worden. Er moet een keuken geïnstalleerd worden en een wc. Ook moeten er wat muurtjes gesloopt worden en beneden en boven nieuwe vloer gelegd worden.

Standalone veranda tegen woning plaatsen

Ik ben opzoek naar een veranda van goede kwaliteit die niet aan een huis bevestigd moet worden. De afmetingen: 2m diep 3m breed De overkapping moet van glas zijn en het de palen het liefst wit.

Parket restauratie en stukwerk

Door vocht schade is het parket gaan bollen, schade is 1 m2, ook moet er iets aan het stukwerk worden gedaan wat ook afbrokkelt. Door vocht kozijn loop het een paar millimeter uit verband.

Villa bouwen

Villa bouwen

Schuur/garage en renovatie woning

Schuur met carport en nieuwe voorgevel met kozijnen. Bestaande schuur van hout is 11 meter lang en 4 meter breed, deze gaat er af en dan moet de helft deze oppervlakte carpoort worden en de andere helft schuur. Het liefst een gemetselde schuur met een hellend dak. Voorgevel in oude staat herstellen. Zit nu een klein raam een wat groter raam. Hier moeten weer drie gelijke ramen komen. Zal ook wat metselwerk moeten plaats vinden. Klus betreft ook de levering van de materialen. Schuur en carpoort hebben de eerste prioriteit, daarna de gevel.

Uitbouw op bestaand platte dak

Houtskeletbouw op plattedak van bestaande woning, keuken+uitbouw. Formaat is ongeveer keuken 5,6 x 2,9 + uitbouw 4,2 x 5,5. Het betreft dus een L-vorm. De hoogte is ongeveer 290cm. Buiten afwerking van houten planken. 4 ramen (2x ongeveer 70cm breed x 150cm hoog en 2x ongeveer 260cm x 150cm). Binnen plaatsen scheidingswanden en 3 deuren. Afwerking binnen doen we zelf. Voorbeeldtekeningen aanwezig en dus op te vragen.

grenen keukenplafond vervangen door ...

grenen keukenplafond vervangen door kliklaminaat plafond. Het plafond is 14 m2

Jaren dertig woning. Stolp/Schildkap. ...

Jaren dertig woning. Stolp/Schildkap. Hoogte: 2 etages + kap, Oppervlak: +/- 6,50 x 10,50 m. Tevens: Garageoppervlak +/- 3 x 7 m, garage gelijke hoogte bijkeuken, erker voorzijde, bijkeuken, Carport 3x 5 m. Schetsen aanwezig.

We hebben een oude woning gekocht die we ...

We hebben een oude woning gekocht die we graag herstellen in oude stijl wat buitengevel betreft en naar wensen van deze tijd maken voor wat de binnenkant betreft. We hebben de tekeningen klaar, maar zoeken nu vaklui die een gedeelte van 't werk uit onze handen nemen. 5 mei krijgen we de sleutel van dit huis. Maar werkzaamheden dienen pas NA de bouwvak. plaats te vinden.