Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Raalte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Raalte heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Raalte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Raalte of directe omgeving.

35 klanten uit Raalte bevelen een bij Casius in Raalte aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Raalte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Raalte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Raalte:

Advies en realiseren fundering

Ik wil vóór augustus een fundering aanleggen voor een uitbouw van 6x4 meter. Het betreft een rijtjeshuis/hoekwoning uit de jaren 60. Ik zit in een orienterende beginnersfase en laat mij graag adviseren over alle mogelijkheden en een to do list.

Uitbouw aan de keuken bouwen

Wij willen graag een uitbouw bij de keuken om een woonkeuken te realiseren. 2,40 meter diep, 3,75 meter breed en 2,70 meter hoog. Het huidige kunststof raamkozijn en deur willen we graag weer in de nieuwe gevel terug plaatsen. De aanbouw heeft een plat dak waar wij graag een lichtkoepel/ lichtstraat in willen hebben van zo’n 1,75 meter breed. Graag willen wij een stopcontact in de nieuwe muur. Vanzelfsprekend moet de huidige pui (mogelijk een draagmuur) gesloopt worden om een grote ruimte te creëren. Als laatste en zal de keuken opnieuw betegeld moeten worden (totaal ongeveer 18 m2). Bijgevoegd een plattegrond met de uitbouw eraan getekend. De achtertuin heeft een achterom.

Schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen

Graag laten wij een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken en bijkeuken plaatsen. De houten vloer dient te worden vervangen door een schuimbeton anhydriet dekvloer. De oppervlakte is te samen 27 m2.

Asbest uit het garageplafond verwijderen

In het plafond van onze garage zitten ongeveer 21 m² asbesthoudende platen. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de platen.

Opbouw bovenop garage maken

Wij willen een opbouw van ongeveer 3 x 10 meter boven op de garage. Hier zal ook een doorbraak moeten komen richting het huis. Aan de achterkant moet deze aansluiten op de dakkapel. Graag een indicatie qua prijs voor prefab.

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Ik wil een stuk draagmuur verwijderen en voorzien van nieuwe draagbalk inclusief aanpassen verwarming. Ik wil dit ook laten aftimmeren. De draagmuur is 6.50 meter lang. De draagbalk moet ook 6.50 meter worden.

Kruipruimte tot kelder ombouwen

Wij wouden graag weten of het bij ons mogelijk is om een kelder in onze kruipruimte te realiseren en wat het grofweg gaat kosten om de basis te laten maken zodat wij het zelf verder kunnen afwerken. De fundering zit op 80 cm. Een kelder van 3 x 3 meter. Wij willen het waarschijnlijk zelf gaan uitgraven om de kosten te besparen. Kunt u de ruwbouw verzorgen? Zouden wij hier vrijblijvend een offerte van kunnen laten maken?

Lekkend dakraam vervangen en vochtschade herstellen

Ik zou graag mijn dakraam 45 x 45 centimeter van mijn stacaravan willen laten vervangen en de ontstane vochtplekken in het plafond te herstellen.

Opnamestudio in de tuin maken

Een geluids studio in mijn tuin van 4 bij 8

Draagmuur verwijderen en draagconstructie plaatsen

We willen een stuk muur weghalen en de constructie voorzien van een stalen balk. En er moet alles bij in zitten: het plaatsen van de balk en vergunning en constructieberekening. Bij vragen hoor ik het. De overspanning is ongeveer 6 meter. Zie hieronder een bijlage.

Plavuizen en houten vloer laten wegbreken

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van 65 m2 plavuizen vloer en 55 m2 houten vloer. Het puin dient ook te worden afgevoerd door de vakman.

Voorbereidende werk voor keukenplaatsing

In week 43 wordt de nieuwe keuken geplaatst. Hieraan vooraf zou het volgende moeten gebeuren: - eventueel het demonteren van de oude keuken, dan ook afvoeren - verleggen van leidingen (water en electra) - stuken en verven van de muren - en wat er verder nodig mocht zijn Het leidingenschema is aanwezig, materialen niet. De keuken heeft muren van 3 meter breed en een muur van 1 a 1.5 meter breed.

Slaapkamer geluiddicht maken

Ik speel klarinet. Ik wil nu graag een studio waar mensen mijn klarinet niet horen. Ik wil graag 1 slaapkamer geluiddicht dichtmaken. Het gaat om een kamer van 3 m2.

Dragende buitenmuur deels verwijderen

In onze helft van een dubbel woonhuis uit 1980 willen wij graag een stukje van de oude buitenmuur weggehaald hebben. Door een uitbouw bevindt deze muur zich nu in de keuken. Het gaat om een dragende muur van 1.30 meter die verwijderd moet worden. De totale breedte die waarschijnlijk overbrugd dient te worden door een stalen balk is ongeveer 6.50 meter. In de meegestuurde plattegrond staat in het rood aangegeven om welk stuk muur het gaat. Graag willen wij een offerte voor het verwijderen van de muur, inclusief alle werkzaamheden voor het behoud van de structurele integriteit. Indien noodzakelijk zouden wij ook graag een prijsopgave krijgen van eventuele constructieberekening en vergunningaanvraag.

Broodjesvloer maken

Kan iemand mij een offerte aanleveren voor een broodjes vloer van 47 m2. Het gaat om een nog te kopen woning waar ik de kosten van aan het bekijken ben. Het gaat om de keuken en de woonkamer. Het gedeelte van de woning waar de woonkamer zit is uit 1930, en de keuken is er in 1944 bij aan gebouwd. De wand tussen de keuken en de woonkamer zal verwijderd worden, hier zit wel een fundering strook onder die gebruikt kan worden. In de keuken zal het hokje van de wc en wasmachine ook verwijderd worden. De oude vloer zal ik zelf verwijderen. Er is een plattegrond beschikbaar.

Opbouw op garage plaatsen

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage. Onze garage grenst aan die van de buren. Wij hebben een garage van 7 x 4 meter met daarvoor een carport van 2 x 4 meter. Wij willen hier een opbouw met een plat dak op laten maken, die gaat dienen als lesruimte voor o.a. yoga. Er moet aan de buitenzijde een trap komen die toegang geeft tot de opbouw. Daar moet een portaal in komen met een toiletruimte, en daarachter de lesruimte. Wij zullen de afwerking aan de binnenzijde zelf verzorgen. Wij bespreken hier graag de mogelijkheden en ontvangen een prijsindicatie.

Betonnen muur verwijderen

In onze huurwoning willen we graag de muur tussen de keuken en de woonkamer eruit hebben. Het betreft hier een 12 cm dikke betonmuur. De woningbouw heeft wel goedkeuring gegeven maar wil wel een draagkrachtberekening. Er is twijfel of er een drager moet komen. De muur heeft nu een deuropening en zal uiteindelijk 3 meter opening moeten gaan krijgen en ongeveer 2.20 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte inclusief het verwijderen van de muur, het plaatsen van eventueel een steunbalk, het afwerken en het afvoeren van het afval. Daarnaast loopt er stroom in de muur, deze zal verplaatst moeten worden.

Aanbouw achter een woning

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een aanbouw laten maken van 7 tot 8 meter breed en 2,5 meter diep. Er moet een betonnen vloer in en een plat dak op. We willen er een schuifpui in. Graag bespreken we de details hier ter plaatse en ontvangen een prijsopgave.

Polycarbonaat dakplaten op de serre vervangen

Een serredak van ca 3,5 m breed en 2,5 m diep van polycarbonaat dakplaten. De platen moeten vervangen worden en lekkage bij de aansluiting op het huis verholpen worden. Isolatiewaarde is belangrijk. Graag advies over verschillende soorten polycarbonaat platen. Er zitten nu 4 platen op, waarvan de twee buitenste iets smaller zijn gemaakt vergeleken met de twee middelste.

Woonkamer verbouwen

Ik wil de woonkamer aanpassen: - een gasgestookte open haard bij een pilaar plaatsen. Leidingwerk daarvoor ook verzorgen. - naast de pilaar misschien een muur zetten. - het plafond en de muren gestuukt hebben. plafond heeft naden tussen de platen, die willen we weghebben en glad gepleisterd. Wanden zijn nu verschillende ondergronden. - 3 nieuwe deuren met houten kozijnen plaatsen, deuren zijn nu nog kozijnen met een glazen bovenlicht. Materialen zijn we aan het uitzoeken. In overleg ook door u te leveren. De kamer heeft een oppervlakte van 55 m2. Graag vooraf even bellen om een afspraak te maken.

Zolder verbouwen

Maken van twee kamers op de zolder. boven de kamers een klein bergzoldertje. Dakramen zitten er al.verbouwen incl (geluids)isolatie en aanleggen van stroom en verlichting. +deuren en kozijnen

Badkamer, keuken, garage en bijkeuken bouwen

*Ik ben huurder van een hoekhuis in Raalte, en ben in de gelegenheid om het huis te kopen. Nu is voor mij de afweging om te gaan kopen of ik iets aan kan bouwen en hoeveel dat ongeveer gaat kosten. Binnen heeft de hoogste prioriteit de badkamer van ongeveer 2,5x3,5m vernieuwen, dus helemaal strippen en weer opbouwen en een nieuwe keuken in ruimte van 3x2m plaatsen. Aan de buitenzijde zou ik graag een bijkeuken willen aanbouwen 2x2m en eventueel aan de zijkant een garage 2.20x6m ongeveer plaatsen. Vergunning en tekeningen nog niet aanwezig.

uitbouwen woning

wij willen onze woning(plm 10 meter breed) aan de achterkant begane grond plm 3 meter naar achteren uitbouwen zodat er een woonkeuken ontstaat. Bestaande bijkeuken moet gesloopt worden.Wens: 2 schuifpuien (kunststof) en lichtstraat (met zonnewering). Betonfundering waarschijnlijk.

Ik wil een nieuwe blokhut (wordt als ...

Ik wil een nieuwe blokhut (wordt als bouwpakket geleverd) laten plaatsen inclusief ondergrond gereedmaken. 15 april 2010 krijgen we de woning.

We willen een notariswoning bouwen (mits ...

We willen een notariswoning bouwen (mits gemeente het toestaat), bestaand huis moet afgebroken worden (huidig opp. is 120 m2), we streven naar opp. van 130 tot 155 m2 incl garage voor èèn auto, we willen op de begane grond een keuken, hal, woonkamer , werkkamer (bv voor computer), bijkeuken en een garage. Boven graag 4 slaapkamers. Gèèn radiatoren, maar alleen vloerverwarming beneden. Het gaat ons in eerste instantie om een groffe indicatie van wat het gaat kosten.