Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ommen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ommen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ommen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ommen of directe omgeving.

58 klanten uit Ommen bevelen een bij Casius in Ommen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ommen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Ommen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ommen:

Betonvloer met wapening verwijderen

De klant wil in de garage een betonnen vloer met bewapening laten verwijderen. De totale oppervlakte bedraagt 21 vierkante meter en de vloer is 8 centimeter dik. De afvoer van het afval gaat de klant zelf doen.

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Tussen de keuken en de woonkamer zit een draagmuur. Deze draagmuur willen wij graag laten verwijderen om zo de keuken bij de kamer te betrekken. De muur is 2,57 meter hoog, 2,57 meter breed en ongeveer 12 cm dik. Graag ontvang ik een offerte van u. Er moet ook een steunbalk geplaatst worden.

Houten vloer vervangen door beton

Houten vloer op begane grond in woonkamer moet vervangen worden door een betonnen vloer. Afmeting woonkamer: 28 m2.

Sloop- en verbouwwerk in de woning

Een 100m2 vloer eruit breken daar zitten kelders onder die moeten dicht met puin van het uitbreken (oude schuur voor koeien) Daarna deze vloer opnieuw storten met beton, isoleren en vloerverwarming erin.

Garage verbouwen en uitbreiden

Ik wil graag mijn garage vergoten. De garage is nu 6 bij 3 meter, maar ik wil de garage graag naar 8 bij 4 meter.

Uitbouw naast het huis bouwen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een uitbouw voor aan ons huis. Het gaat hierbij om: * fundering maken * uitbraak zij-muur (drager) van gem. 2 meter * dan een uitbouw van ongeveer 6,5 x 4 meter en hoogte ongeveer 2,5 meter. * de uitbouw moet in 2 delen gesplitst worden, ene deel eethoek van 4x4 en andere deel garage 2,5 x 4m. * de uitbouw van de eethoek moet geïsoleerd worden. Daarnaast bestaande uit 1 of 2 openslaande deuren richting de tuin. Evt. Aan de zijkant nog een hoog raam * het dak voorzien van een lichtstraat. * het deel van de garage hoeft niet geïsoleerd te worden, maar wel voorzien van ventilatie en 1 deur. * daarnaast is er al een bestaande (niet geïsoleerde ) bijkeuken onder de badkamer Wij zouden graag ook de badkamer opknappen en de wasmachine + droger die daar staan, naar de bijkeuken beneden verplaatsen. Hier zouden wij ook graag een offerte van willen.

Afdak van polycarbonaat platen in elkaar zetten

Afdak van Polycarbonaat platen in elkaar zetten. Totaal afmeting 300x250 cm

Houten vloer vervangen door beton

Woonkamer is 4 x 4 en had een houten vloer en wil er nu een betonnen vloer van maken ivm vloerverwarming, de rest van de woning heeft wel betonnen vloeren.

Beton voor fundering storten

Levert u beton voor een fundering? Het gaat om 8 of 9 m3 dat gestort moet worden. De bekisting is klaar. De werkplek is goed bereikbaar. Wat zijn de kosten inclusief alles? Kunnen we a.s. vrijdag afspreken?

Nieuwbouw Ommen

Aanvraag offerte bovenbouw woning 7,5 x 12 meter. De kelder wordt apart gebouwd. Te beginnen op de begane grond. Tekenwerk, EPN en aanvraag is net opgestart. Constructeur al bekend. Offerte obv bouw inclusief installateur. Garage is in de kelder. Installateur dient wel regenwaterafvoer en WM afvoer kelder mee tenemen. Verder eenvoudige CV met evenueel enkele zonnecellen. Badkamer (verdieping) douche met toilet, riool via koof eenvoudig af te voeren. Tevens 4 slaapkamers, en zolder. Beneden werkkamer, woonkamer doorloop keuken. Tekeningen vanaf eind deze week aan te leveren. Gemetselde muren en pannendak. Inclusief rookkanaal+schoorsteen, ronde trap in de woonkamer.

Bouw kamer op de garage/carport

De wens is er om een kamer te bouwen op de garage/carport van onze woning. Stand van zaken is dat bij de gemeente nu duidelijk is wat wel en niet mag. Er zal nog een schets gemaakt moeten worden door het bouwbedrijf. De buurman heeft iets dergelijks gebouwd in 2000 en aanzicht etc. moet hetzelfde zijn als bij hem, volgens de gemeente. Opbouw van hout of metselwerk, dit in overleg. Dak van deels pannen en deels plat dak. Binnenzijde voor een groot deel wel afgebouwd. De afmeting is nog niet helemaal zeker, hangt ook af van het financiele plaatje.

Zijgevel bestaat uit hout, maar vertoont ...

Zijgevel bestaat uit hout, maar vertoont kieren. Bedoeling is. indien mogelijk rabatdelen van Cando (nieuw op de markt) erop aan te brengen, het gaat om +30 m2.

Wij willen graag vrijstaand bouwen met ...

Wij willen graag vrijstaand bouwen met een volledige badkamer en een ruime slaapkamer beneden. Als het lukt zou een zolder fijn. Verder houden we wel van iets aparts. Openslaande deuren naar terras, maar geen gewoone ramen tot op de grond. Toilet boven. En graag zo veel mogelijk onderhoudsvrij materiaal gebruiken. Wij zouden graag een globale tekening ontvangen wat er mogelijk is met onze voorwaarden en dan het prijskaartje erbij. Het is niet zo dat wij haast hebben maar willen graag een indicatie van de mogelijkheden deze dan zelf bekijken en als het ons wat lijkt dat we dan contact opnemen met het bedrijf die de tekening heeft gemaakt.

Het gaat om een jaren 30 huisje dat ...

Het gaat om een jaren 30 huisje dat vergroot en gerenoveerd moet worden. Er moet gerealiseerd worden een huiskamer, halfopen keuken, wc, 3 slaapkamers, badkamer, kleine kantoor/studieruimte. De aanbouw bij het huisje slopen en vervolgens een vleugel er bij aan bouwen. Het dak is van asbest en moet geheel vernieuwd worden. Ook alle kozijnen moeten vernieuwd worden en de vloeren.

kamer opp 35 m/ keuken liefst gesloten ...

kamer opp 35 m/ keuken liefst gesloten 10/14 m een slaapkamer beneden 16m / +badkamer met bad en douche / separaat toilet/grote berging cq bijkeuken20 m-25 m/Hal 10 -12 m/grote carport/ bovenverdieping : een grote slaapkamer ruim 20 vierkante meter/ + kleine badkamer douche/ toilet. op kavel grootte 400-600 m

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Het is een boerderij met rieten kap, in ...

Het is een boerderij met rieten kap, in 1979 verbouwd en moet weer terug naar orginele staat (1890). Oude bouwmaterialen zijn reeds voorhanden (witjes, esterikken, hang/sluitwerk, waterpomp, bedstedewand, etc.). Rieten kap moet vervangen worden i.v.m dakramen. Bovenverdieping is nu alleen voor gebruik hooi en graan, moeten 2 slaapkamers en een badkamer worden.