Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Olst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Olst heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Olst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Olst of directe omgeving.

35 klanten uit Olst bevelen een bij Casius in Olst aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Olst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Olst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Olst:

Fundering voor een garage/schuur maken

Ik wil een fundering ten behoeve van de schuur. De afmeting is 6,5 bij 16 meter ongeveer. Deze moet bestaan uit een gewapende betonvloer inclusief vorstrand. De ondergrond is van zand. Dit moet inclusief een keer een afvoer en 4 doorvoeren voor het water ter behoeve van de leidingen.

Houten draagbalk vervangen door metaal

De huidige draagbalk van hout zouden wij graag vervangen hebben door een van metaal. Dit is in het huis wat we net gekocht hebben. De draagbalk is 3,18 meter.

Houten vloer vervangen door beton en houten draagbalk door metaal

Wij hebben net een woning gekocht waarvan de gehele beneden vloer beton moet worden. Het liefst met vloerverwarming er in. En een houten draagbalk moet vervangen worden voor metaal. De lengte van de draagbalk is 3,8 meter

Complete renovatie van een woning

Ik heb Intresse in deze woning en ben benieuwd wat een totale renovatie zal kosten exclusief badkamer en toilet inclusief uitbouw van ongeveer 7 meter heeft u een grove schatting voor mij ?

Aanbouw aan zij- en achterkant huis plaatsen

Uitbouw aan zikant en achterkant huis. Zijkant om en nabij 1 a 1. 5 meter. Achterkant 1 meter

Energiebesparende maatregelen nemen

Ik wil graag energiebesparende maatregelen treffen in mijn huisje. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden en kosten? Ik heb al dubbele beglazing in mijn huis. Spouw muren zijn ook al aanwezig. Maar wat kun je nog meer doen? Ik zit zelf te denken aan een nieuwe cv installatie en dak isolatie. Het betreft een kleine rijtjeswoning gebouwd in 1962 met een woonoppervlakte van 72 m2.

Garagevloer storten

Ik wil in mijn garage een betonvloer laten storten, met een afmeting van 10 m x 5,5 m en dan 20 cm diep. De bekisting en bewapening verzorg ik zelf. In verband met het aanvragen van een vergunning zal het werk pas over een paar maanden beginnen.

Stukje aanbouwen en badkamer aanpassen

Tussen het huis en de schuur willen wij graag een aanbouw laten plaatsen van 3 bij 6 meter. Wij zijn er nog niet over uit of deze ruimte casco opgeleverd moet worden of volledig afgewerkt. Daarnaast willen wij de badkamer aanpassen. De ruimte is 2.5 bij 2 meter en heeft een wastafel en douche. De wasmachine die nu nog in de badkamer staat zou naar de aanbouw verplaatst moeten worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Betonvloer met wapening en isolatie storten

Graag offerte betonvloer storten. 440 m2 isolatie en bewapening liggen al. Dikte werkvloer 20 cm. Graag prijsopgave inclusief storten.

Bijkeuken en erker aanbouwen

Bijkeuken metselen, huidige deur inclusief kozijn verplaatsen, raam in de bijkeuken. Afmeting bijkeuken ongeveer 2 meter bij 2,5 meter. Fundering aanleggen, gemetselde muren en een plat dak. Tevens een complete erker aan de voorgevel plaatsen. Erker mag maximaal 2 meter diep en 3,5 meter breed zijn. Erker onderzijde gemetseld en verder kunststof ramen. Plat dak. Binnenzijde ook afwerken van beide ruimtes.

Serre 6000mm breed x 4000 mm diep, ...

Serre 6000mm breed x 4000 mm diep, aluminium in Ral 9001; Lessenaarsdak naar links wegvallend in een waaier; Veiligheidsisolatieglas; 3 delige schuifdeur achter geplaatst; Zijmuren plaatsen (spouw) 2,5 m diep en 4 m diep; Grond weg halen evt afvoeren; Wanden stucadoren.

Laagbouw met slaapkamer en badkamer ...

Laagbouw met slaapkamer en badkamer beneden en bijkeuken met garage. Zitgedeelte plm 7x4. Boven alleen douche met toilet. Op garage geen platdak. Woonkeuken mag afgescheiden (evt met verbindingsgang) zijn van het zitgedeelte.

compleet inrichten van 2 zolders ...

compleet inrichten van 2 zolders (slaapkamers badkamers) wijzigen boven woning fase 1 schuine kap met 0ngeveer 90m2 vloeroppervlak ( 3 slaapkamers 1 badkamer gang) fase 2 bestaande woning 100 m2 van woonkamer keuken toilet douche en slaapkamer wijzigen in woonkamer halletje en keuken. fase 3 schuine kap van ongeveer 100m2 vloeroppervlak voorzien van slaapkamer /badkamer /berging/inloopkast/wasruimte alle voorkomende werkzaamheden moeten worden gedaan Kap van beide zolders is nieuw moet echter voorzien worden van isolatie en compleet ingericht worden (inclusief nieuwe CV en electra)

Plaats van de serre is nu een oude ...

Plaats van de serre is nu een oude garage van 280 x 480 cm welke is aangebouwd aan een grote schuur van 780 x 480 met een goothoogte van ca. 3m en een puntdak. In de schuurzijde dient een deur te komen op de plaats waar nu een stalen raam zit. De achtermuur dient opgehoogd te worden. De bestaande muren zijn steens. Het dak geheel vervangen. Balken mogelijk hergebruiken. Dak van glas of kunststof afhankelijk van isolatie /warmte. Schuifpui hout in lange zijde. Houten kozijn in korte zuidzijde welke nu geheel open is.

De zijgevel (muur) wijkt, hij is ...

De zijgevel (muur) wijkt, hij is ongeveer 5 tot 10 cm losgekomen van de muur die er aan de binnenzijde haaks op staat. De muur waar het om gaat is een stenen muur.

Een rijksmonument moet verbouwd worden ...

Een rijksmonument moet verbouwd worden tot een herberg. Daarin komen alle werkzaamheden voor die tot een hostel moete leiden. Momenteel is het een bouwval. Op de begane grond moet een restaurant komen met een horecakeuken, een m/v-wc en een trap naar de eerste verdieping. hier komen 5 kamers met verschillende grootte. Daarnaast een douchruimte met 5 douchcabines, een wc ruimte met een dames en heren toilet (2x3). ook moet er overal electriciteit komen en op de sanitaire ruimtes wateraanvoer. Ook is verwarming op de kamers gewenst, evenals in het restaurant. daarnaast behoren metselwerk en goten tot de externe werkzaamheden. stucwerk, verwarming, isolatie, beglazing, plaasten van deuren, tussenwanden, tegelwerk en ramen tot de plaatsen waar deze normaal ook zijn.

Een uitbouw van woonkamer middels een ...

Een uitbouw van woonkamer middels een aluminium serre of traditionele aanbouw met veel glas