Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw op kantoortje:

Opbouw op kantoortje

Ik wil graag een opbouw voor een kantoortje. Het gaat om een verdieping erbij. Ik wil graag een houten constructie met gevel beplating. De oplevering wil ik graag casco, elektra en stucwerk is niet nodig. Een vergunning ook niet. Het materiaal aan de buitenkant denk ik na over steenstrips of keralit beplating. In de bijlage heb ik de tekening mee gestuurd. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Oldenzaal (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw op kantoortje uit heel Nederland:

Verbouw of Nieuwbouw, vervanging

Huidig kantoor pand voldoet niet meer, is te klein. Momenteel 2 lagen met toiletgroep, kantine, kantoor ontvangruimte plus een bedrijfshal. Bij kantoor is dak lek en houten pui is aan het rotten. Oppervlakte 70 m2 2 lagen. Dit kantoortje wil ik slopen en dan op de hal opbouwen. Hiervoor is toestemming, kan tot 10 meter boven op hal gebouwd worden. Dacht aan plaatwerk boven de hal. Ook afbouwen van binnen. Zitten een teerplaten dak op hal. Is een stuk van 4,5 bij 15 waar op opgbouwd moet worden. In opbouw moet dan toiletgroep, kantine met keuken, kantoorruimte etc.

Een bestaaande koetshuis (garage van ...

Een bestaaande koetshuis (garage van 160m2) moet geschikt worden gemaakt als een werkplaats met kantoortje; de huidige stoppenkast heeft 3 groepen en een krachtstroomgroep.(waarschijnlijk uitbreiden) - 26 dubbele stopcontacten (allen opbouw buitenstopcontacten) - 5 nieuwe lichtpunten met schakelaar - 6 krachtstroompunten - kleine aanpassingen aan bestaande verlichting (2 lampen afkoppelen, 2 verplaatsen)