Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oldenzaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oldenzaal heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oldenzaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oldenzaal of directe omgeving.

156 klanten uit Oldenzaal bevelen een bij Casius in Oldenzaal aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oldenzaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Oldenzaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oldenzaal:

Houten uitbouw woning

We willen een casco, houten uitbouw achterzijde woning met gebruik 2 bestaande zijramen, inclusief fundering (geen elektra en geen stucwerk nodig). Graag openslaande tuindeuren gaat om 2,42 x 2,42 aanbouw aan de eetkamer. Bouwjaar woning 1952.

Uitbouw achterzijde van het huis realiseren met een badkamer

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren en hierin een ruimte voor een douche creëren. Dit willen we alleen wanneer we de meterkast verplaatsen, anders hoeft dat niet. Graag horen wij of dit mogelijk is en of wij hier een prijs indicatie voor kunnen krijgen. De aanbouw zou 2,5 x 5,80 meter worden en daar is geen vergunning voor nodig. Fundering ontvangen we graag advies over. We willen een complete oplevering. Schilderen en vloer leggen doen we zelf, stucen hoeft niet, elektra graag wel. Ik begreep dat een aluminium constructie ook mogelijk is, klopt dit? We willen graag het goedkoopste model dat u heeft.

Opbouw op kantoortje

Ik wil graag een opbouw voor een kantoortje. Het gaat om een verdieping erbij. Ik wil graag een houten constructie met gevel beplating. De oplevering wil ik graag casco, elektra en stucwerk is niet nodig. Een vergunning ook niet. Het materiaal aan de buitenkant denk ik na over steenstrips of keralit beplating. In de bijlage heb ik de tekening mee gestuurd. Graag ontvang ik een offerte.

Huis verbouwen

7 januari kan ik een appartement betrekken te Oldenzaal, ik wil de keuken uitbreiden met 1 werkblad en onder /boven kasten en 1 inbouw inductie, verder de wc veranderen met nieuwe pot en misschien wat tegel werk, verder een nieuwe douch cabine en wat tegel werk, een estra slot i de voordeur en 6 plafond lampen ophangen en de media op een normale plaats. Verder wat er nog bij komt.

Overkapping aan schuur realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een schuine overkapping aan mijn schuur kan realiseren. De overkapping dient het deel tussen de schuur en de schutting te af te dekken, dit heeft een totaal oppervlak van circa 5 m2.

Golfplaten met asbest verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen 100 m2.

Uitbouw aan de achterzijde maken

Wij willen een uitbouw realiseren van 5 bij 5.9. Totaal ongeveer 30m2. Over de gehele breedte van het huis

Uitbouw aan de achterzijde

Ik heb mijn huis verkocht en een kleinere woning gekocht. Ik wil daar een uitbouw van ongeveer 5 x 4 meter aan laten bouwen die goed geïsoleerd is. Ik ontvang graag uw globale prijsindicatie.

Overkapping achter de woning maken

Een afdak vast aan de achterkant van de woning, ongeveer 2,5 x 6 meter breed.

Uitbouw aan de hoekwoning bouwen

Mijn partner en ik zijn van plan een bod op een woning uit te brengen. Maar voordat we dit daadwerkelijk gaan doen, zijn we benieuwd wat de kosten van een uitbouw aan de woonkamer zijn. Het betreft een hoekwoning, 5,73 meter breed. Graag ontvangen we een globale kostenindicatie uitgaande van 2 / 2,5 / 3 meter uitbouw. Daarnaast 2 mogelijkheden, optie 1: met twee openslaande deuren en optie 2 een schuifpui met daarnaast 1 openslaande deur (gemakkelijk toegang tot achterom en keuken).

Asbest eternitplaten verwijderen

Op het huis zitten onder de pannen en panlatten zitten Eternitplaten. Het gaat om ongeveer 60 m2. Het huis is van 1959. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt, alleen een bouwkundig rapport. De pannen moeten weer gebruikt worden. Wat zijn de kosten ongeveer voor het verwijderen van de platen?

Kelder uitzuigen en isoleren

Kelder is 4x8 meter met droog zand, wil daarna kruipruimte/kelder isoleren.

Nokverhoging aanbrengen

Aan de achterzijde van onze woning zouden wij graag een nokverhoging willen laten plaatsen van 5.50 meter breed en het dak heeft een helling van 28 graden. De zolder heeft nu een vaste trap en het hoogte punt is 1.87 meter, echter is de zolder nog niet afgewerkt. Kunt u de afwerking separaat vermelden op de offerte?

Funderingsherstel bij een jaren dertig woning

Door jarenlange niet aangesloten afwatering van de buren op het riool is onze zijmuur gaan scheuren. Ons huis is in de jaren 30 gebouwd en heeft een kleine fundering. De woning is 8 x 15 meter. Aan de lange kant is de gevel gescheurd. Het huis staat op oergrond. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn om deze te versterken middels grout injectie. Ik weet namelijk niet wat er gebeurd als het riool wordt aangesloten en er geen water meer in de grond komt. Ik kan u er een aantal foto's van mailen maar bij voorkeur wil ik dat u komt kijken. Of kunt u een indicatie geven?

Serre laten plaatsen

Ik wil een serre laten plaatsen van ongeveer 2,5 bij 5 meter met de mogelijkheid om het dak voor een deel te openen, als ook de voorkant en een zijkant. Tevens graag een zonnescherm eronder geplaatst en verlichting.

Prefab kelder casco plaatsen

Ik wil graag een prefab kelder onder een nieuw te bouwen containerwoning. Afmeting 1200 x 500 x 250 cm. De 1/2 van de ruimte is garage, de andere helft zal gastenkamer met badkamer worden. Graag kosten voor prefab kelder casco plaatsen/installeren. Ook beeld wat we zelf nog moeten doen voordat deze in gebruik genomen kan worden. Liefst contact per mail in verband met mijn werktijden. Vriendelijk dank voor uw moeite.

Serre of aanbouw bouwen

Graag ontvang ik informatie over een te bouwen aanbouw / serre van ongeveer 3 x 3 meter. Het gaat om een uitbouw van de woonkamer. We willen graag een aluminium uitbouw. Er zal een fundering gestort moeten worden, ook willen we graag vloerverwarming. We willen graag aluminium met glas. We willen graag een plat dak erop. Ik wil graag een schuifpui.

Asbest inventariseren in dakplaten

We hebben een dak met asbest. Hier willen we graag een dakkapel laten plaatsen. Dus op het stuk waar het dakkapel zou komen willen we graag de platen laten verwijderen. Het stuk waar de kapel komt wordt ongeveer 6 meter breed en dan 14 pannen lang/hoog.

Dragende muur verwijderen en opvangen

Ik wil graag de keuken bij de woonkamer voegen en daarom een dragende muur laten verwijderen en laten opvangen. Het gaat om een muur van ongeveer 12.5 m2.

Verbouwing van de zolder

Het betreft het laten verbouwen van onze zolder. Op dit moment is er 1 zolderruimte van 5.12 x 8.40 meter. Er is een open, vaste trap van de eerste verdieping naar de zolder. Er zit een schuin dak met betonnen balken op de zolder. Wij willen dat de zolder verbouwd wordt naar twee gedeeltes met 1 slaapkamer en 1 was- opbergkamer. De cv ketel zit tevens op de zolder. Er is al een aansluiting voor de wasmachine en droger en een wastafel met stromend water aanwezig. Er dient nog wel elektra te worden aangelegd en extra verwarming. Graag een offerte inclusief al het benodigde materiaal

Storten en vlinderen van een betonvloer

Graag wil ik voor een van mijn gebouwen een nieuwe monoliet afgewerkte betonvloer. Het zandbed is gevlakt en voorzien van een plastic folie en staalmat. Het beton laat ik leveren vanuit Duitsland. We zitten maar een korte afstand van de grens. De dikte bedraagt 12 cm. De oppervlakte bedraag ongeveer 480 m2. Graag ontvang ik een offerte voor het storten, vlakken en vlinderen.

Slaapkamer op zolder realiseren

Slaapkamer met kast realiseren op zolder. Dmv een tussenwand van betonblokken met deur. -2 dakramen plaatsen 114/118 en knieschotten afwerken beide zijden. Deze zijn ongeveer 5 meter lang aan beide zijde. -werk Blad op wasmachine en droger creeren. -In elkaar zetten van 2 kasten. Graag gespecificeerde offerte

Canexel chalet repareren

Het canexel aan de binnenzijde van mijn chalet is verrot en dient vervangen te worden. Het gaat om een keukendeel. Graag wil ik weten wat het ongeveer gaat kosten en wanneer het uitgevoerd kan worden.

Woning renoveren / opknappen

Er liggen plannen om mijn ouderlijk huis te gaan bewonen. Het zou dan eerst een renovatie moeten ondergaan, Ik moet een kosten plaatje hebben of dit haalbaar is.

Verbouw schuur tot gastenverblijf

De schuur is een bouwval en de afweging is verplaatsen (bijna niet te doen) of gastenverblijf maken. Procedure loopt bij de gemeente. Inschatting van de kosten is nu belangrijk voor het verplaatsen of opknappen. Oppervlakte is 110 vierkante meter. Half dak is door vandalisme gesneuveld maar het binnen werk, de binten zijn in goede staat. Indien we het gaan opknappen, dient het dak gerepareerd te worden, 1 zijkant, voor- en achterkant van de muren vervangen en zal er een kleine keuken en badkamer geplaatst moeten worden. Op dit moment is er geen elektra en water aanwezig. De muren en de vloeren dienen te worden afgewerkt.