Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijverdal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijverdal heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijverdal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijverdal of directe omgeving.

94 klanten uit Nijverdal bevelen een bij Casius in Nijverdal aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijverdal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, huis bouwen, het onderkelderen van een bestaande woning, gehele woning laten bouwen, kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen, nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij, garage met kelder bouwen en opbouw op woning, souterrain/kelder uitgraven, een uitbouw en twee keer een woningopbouw realiseren, kelder onder woning of tuin, kelder nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Nijverdal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijverdal:

Uitbouw realiseren

Ik wil een casco uitbouw realiseren van 5 bij 3 meter. Er hoeven geen 4 muren gemetseld te worden. Ik wil bovenin een lichtstraat. Ook wil ik openslaande deuren.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 4 x 5 meter. We willen hier een keuken in gaan plaatsen. Er is 1 bestaande muur van de schuur waar tegenaan gebouwd kan worden. Zie foto.

Funderingsherstel bij de woning

Onze woning had al een aanbouw met grondverbetering onder de fundering, dit verzakt. Later hebben wij zelf hier nog een aanbouw bij aan geplaatst op palen, deze blijft wel op z'n plek. Graag zouden wij geheel kostenloos en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Fundering maken voor een uitbouw

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw gaan maken van ongeveer 320 x 260 cm en zoeken een aannemer die voor ons de fundering met betonvloer kan maken. Daarop zullen wij dan zelf de uitbouw maken met 1 stenen muur en verder houten wanden. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Uitbouw op de garage met carport bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren deels op de garage en carport. Er dienen elektra leidingen in de uitbouw te komen.

Betonvloer verwijderen

Oude betonvloer verwijderen die onder een garage heeft gezeten. Het is dus buiten, gaat om ongeveer 55m2 en de vloer is ongeveer 15cm dik. Er zit wel bewapening in. Ook het puin dient afgevoerd te worden, hierbij kan ik zelf wel helpen met het versjouwen van het puin naar de container. Graag zou ik dit al in week 37 willen laten uitvoeren, als dat mogelijk is.

Aanbouw aan de achterkant aanbouwen

Wij hebben een hoekwoning uit de jaren '90 met aan de achterkant een kleine bijkeuken. We hebben de wens om daar volgend voorjaar een aanbouw achter te laten plaatsen van 240 x 270 cm om een nieuwe keuken te kunnen realiseren. We zijn ons nu aan het oriënteren op de mogelijkheden en gaan graag in gesprek met een aannemer om onze wensen te bespreken. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Kelder bij nieuwbouwwoning bouwen

Graag info over een kosten en tijden voor het bouwen van een kelder onder een nieuw te bouwen woning. De woning is er nog niet. De woningen in de buurt staan direct op zand. De buitenmaat van de kelder is 8 x 11 meter, in goed toegankelijke nieuwbouwbuurt. Graag voorzien van een aantal koekoeken met horizontaal geplaatst glas op straatniveau.

Houtskelet aanbouw aanbouwen

Ik wil graag een nieuwe aanbouw van houtskelet van 4 bij 6 meter, inclusief hergebruikte achterdeur en nieuwe schuifpui van 2150 bij 2200 mm (schaf ik zelf aan). De binnen afwerking wordt glasvezelbehang en het plafond wordt gespoten. Het grondwerk en dakbedekking wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Aanbouw aan een berging maken

Ik wil graag info over het plaatsen van een houten uitbouw. Er staat een kleine berging, die willen we uitbouwen om er een slaapkamer en badkamer te maken. Deels met donker hout en de onderste lagen van rode stenen. Een uitbouw van circa 8 bij 4 meter. Alleen onder de berging is er fundering. Casco opleveren. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

Houten vloer vervangen voor beton

De houten vloer dient vervangen te worden door een betonvloer. Het is circa 45 vierkante meter. Het gaat om de woonkamer en de hal. Er is een kruipruimte aanwezig, die bereik je via de kelder.

Erker aan voorkant woning

Graag ontvang ik een offerte voor de bouw van een erker. Het gaat hierbij om een erker aan de voorzijde van de woning. De afmeting moet zijn: 1.5 meter diep en 4 meter breed. Tevens zou het mooi zijn wanneer het dak van de erker door loopt tot boven de voordeur. De breedte van het dak komt dan tot ongeveer 6 meter. In overleg met de vakman van hout of kunststof (ligt aan de prijs).

Extra slaapkamer creëren

Ik zou graag advies willen hebben om eventueel een slaapkamer extra te creëren ! Ivm geen zolder... Wel een bijbouw maar als we dat doen zijn we veel dag en zicht op de tuin kwijt !

Aannemer

Aanbouw verzakt (IAA: User wist nergens van)

Betonrot verhelpen

We hebben betonrot in de garagebox. Het gaat om de muren en het plafond. De garagebox is ongeveer 6 bij 4 meter. Ik zou dit graag willen laten verhelpen.

Draagmuur doorbreken en opvangen

Ik wil graag een dragende muur laten doorbreken en opvangen. Het gaat om een deel van een muur van 2 meter. Ik ben op zoek naar de kosten voor de constructieberekening en het uitvoeren van de klus. Het gaat om een deel van de muur. Er blijft een deel van de muur staan. Het gaat om de muur tussen de achterkamer en de keuken.

Dragende muur doorbreken

Ik wil op twee plaatsen in huis een dragende muur door laten breken. De eerste plaats is de zijmuur. Daar willen we een glazen schuifpui in laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 1.80 breed en 2.10 hoog. De tweede plaats is de (oorspronkelijke) achtermuur. Daar is nu een aanbouw tegenaan gezet. We willen hier de muur openbreken over een lengte van ongeveer 3,5 meter. De muur is in totaal 4,80 meter breed. De schuifpui uit de serre willen we gebruiken voor de zijmuur. De serre willen we afbreken. Alleen de draagbalken zijn nodig. Wat kost het doorbreken van de muren en de twee draagbalken?

Keuken verwijderen en leidingen verleggen

Keuken eruit laten halen en evt. Leidingen verleggen

Zolder aftimmeren en slaapkamers maken

Aftimmeren zolder en er 2 slaapkamers van maken. Zolder is gedeeltelijk afgetimmerd maar niet op een goede manier.

Overkapping uitbreiden

Overkapping is nu 3 meter breed en 3,50 meter diep met kunststof platen. Ik wil de breedte graag met 2 meter uitbreiden, materiaal in aluminium welke wit gespoten is met de kleur ral 9001.

Berging aan huis laten bouwen

Berging van 5 bij 3 meter aan het huis bouwen. Met stromend warm en koud water. Inclusief lichtkoepel, ramen en deuren. Gemetselde muren en plat dak. Fundering moet ook aangelegd worden. Andere afwerkingen zoals stukwerk in overleg. Het liefste hebben we dit klaar voor juni. Vergunningvrij. Tekening hebben we nog niet.

Kelder in de grond

Ik wil een tuinhuis zetten met een kelder er onder om spullen in op te bergen . Deze kelder moet 8 kantig zijn met een diameter van 3 meter en minimaal 2 meter diep. De kelder moet 8 kantig zijn omdat het tuinhuis ook 8 kantig is. Zou graag willen weten wat de kosten zijn van deze kelder wanneer ik hem zelf uit graaf en de kosten wanneer ik hem laat uitgraven. De kelder moet goed waterdicht zijn en vochtvrij. Deze werkzaamheden moeten in de maand april uitgevoerd worden

Inrichten berging

Wij hebben een berging van plusminus 5,5x5,5 en weten niet hoe we het in moeten delen!

1. Laminaat leggen in woonkamer,keuken ...

1. Laminaat leggen in woonkamer,keuken en hal. Totaal ongeveer 42 vierkante meter. 2. Deur afhangen/ slot plaatsen e.v.t. aflakken in hoogglans wit 3. Op twee deuren inbraakstrips plaatsen.

Aanbouw aan achtergevel, herinrichting ...

Aanbouw aan achtergevel, herinrichting keukenruimte (niet keuken zelf), aanpassing belendende hal en garage. Aanbouw met fundering, plat dak, metselwerk etc.