Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Losser te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Losser heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Losser u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Losser of directe omgeving.

47 klanten uit Losser bevelen een bij Casius in Losser aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Losser bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Losser staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Losser:

Opbouw met schuin dak maken

Momenteel hebben we een huis met een boerderij dak en een aanbouw met een plat dak met volledige fundering en kanaalplaten. Op dit platte dak met kanaalplaten willen we een opbouw plaatsen. De ruimte zal 6.39 bij 5.42 meter moeten worden. Er staat al 1 meter steen met dakpannen. Hierop willen we verder bouwen met een schuin dak en met een aantal dakramen. Het schuine dak zal tot een stahoogte van 2.40 meter moeten worden en daarna een plat dak. Het gaat dus alleen om een schuine dakconstructie met plat dak en dakramen, de afwerking verzorgen wij zelf. Aan de andere zijde willen wij een prefab dakkapel laten plaatsen van 6 meter breed inclusief het aftimmeren. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Asbestplaten en schoorsteenpijp verwijderen

Graag uw offerte voor het verwijderen van circa 55 m2 asbestplaten op het dak dak en 1 schoorsteenpijp met asbest. Van de pijp is het onduidelijk of die er nog zit, dan is het een paar meter want op zolder is de pijp al weg. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt.

Draagmuur slopen en puin afvoeren

Slopen van een draagmuur van 4 meter breed en 2.20 meter hoog inclusief alle ook puin afvoeren

Dragende muur verwijderen en opvangen

Ik wil de muur (waarschijnlijk draagmuur) tussen keuken en woonkamer laten verwijderen. Het betreft een stuk muur van 2,5 meter breed en 2,4 meter hoog waarin zich ook een kozijn bevindt. Tevens wil ik het kozijn tussen de keuken en bijkeuken verwijderen omdat de bijkeuken wordt omgebouwd tot keuken. Dit kozijn was vroeger een buitenkozijn. Ik denk dat er een latei op ligt, dus ik zou het kozijn zonder problemen moeten kunnen verwijderen.

Verwijderen van een (draag)muur

Ik heb een huis gekocht waar nog het een en ander aan moet gebeuren. In de bijlage stuur ik u een tweetal foto's mee, zodat u een beeld hebt bij onze vraag. De keuken is nu afgescheiden van de woonkamer. Wij zouden graag de muur (tegenover het keukenblok en daar waar het dressoir tegenaan staat) eruit willen breken. Dit is een draagmuur. De lengte is circa 3,5 meter en 2,50 meter hoog. Er is nog geen draagkrachtberekening gemaakt. Zou u ons een indicatie kunnen geven van de prijs?

Draagmuur door een H-balk vervangen

Slopen draag muur van 380 cm breed. En h balk plaatsen.

Asbestplafond uit garage verwijderen

We hebben een garage van circa 3.2 x 10 meter waar asbest panelen binnen op de plafond zijn. Die willen we vervangen. De garage heeft twee standaard deuren en een garage deur (2.5 meter breed). Er is geen asbestsaneringsrapport aanwezig. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Semi bungalow verbouwen

In een semi bungalow moet er een verbouwing plaatsvinden. Er moeten muren uit om van een slaapkamer en keuken beneden een woonkamer te maken. Hier moet een uitbouw aankomen van 3x5 meter. Op deze uitbouw moet een kap komen waar de nieuwe aan te leggen badkamer in moet komen. Beneden moet in de huidige woonkamer de leidingen voor de nieuwe keuken komen.Voor in de woonkamer en de keuken moet een gashaard ingebouwd worden. De keuken heeft een afvoer en gasleiding. De kamer nog niet. Boven moet er op de garage een kap komen voor de nieuwe slaapkamer. De maten zijn 5x 6 meter. Voor de toegang moet er in de huidige slaapkamer een gang komen. De toiletten boven en beneden moeten vernieuwd worden. Verder moet het huis gestuucd worden.

Bouwen van een stenen tuinschuur inclusief hondenverblijf

De bouw van een stenen tuinschuur inclusief een hondenverblijf. Betonvloer dient ook gestort te worden! Oppervlakte zo tussen de 10 en 12 m2.

We hebben net de sleutel van onze nieuwe ...

We hebben net de sleutel van onze nieuwe woning. We moeten het huis opknappen voor we er in kunnen. Het is met name heel erg veel schilderwerk en stucwerk. De verkoop en de aankoop van onze woning is onverwacht erg snel gegaan. En we hebben 6 weken geleden een dochter gekregen. Het zijn dus erg drukke tijden voor ons. En daarbij de zorg voor onze 2 kinderen. Het zou zo fijn zijn als we goeie mensen kunnen krijgen om ons te helpen onze woning betrek klaar te maken. Mijn wens is namelijk de verhuizing achter de rug te hebben voor ik weer moet werken. Mijn verlof loopt namelijk af op 7 november 2009. En we moeten ons huidige huis per 4 december 2009 verlaten. Ik weet het is niet een heel emotioneel verhaal, maar we zouden enorm geholpen zijn met een beetje hulp van jullie.

De houten balken van de vloer in de ...

De houten balken van de vloer in de kamer zijn heel slecht. De keuken is eigenlijk aan vervanging toe. Nu willen we de muur tussen kamer en keuken meteen aan laten passen en op een creatieve manier kamer en keuken als een geheel aanpassen. Het dak van de woning moet geisoleerd worden. De kelder moet ook gerenoveerd worden. Gaat nu om advies en tekeningen.

Aanbouw aan bestaand huis op begaande ...

Aanbouw aan bestaand huis op begaande grond. Dit wordt een keuken met daarnaast een halletje en daar achter een slaapkamer en badkamer de afmetingen zijn ongeveer 5 bij 12 meter. Betreft alleen ruwbouw, metselwerk, fundering, dak etc.

Bouwen van een carport en uitbreiding ...

Bouwen van een carport en uitbreiding van een berging, waarbij metsel en timmerwerk en aanpassing en uitbreiding van de huidige dakbekking + goten en regenpijpen moet plaatsvinden.Verder aanpassing van elektriciteit en verlichting. Vernieuwen van vloer en beglazing .

Uitbouw van een keuken met plat dak, ...

Uitbouw van een keuken met plat dak, bestaande achtergevel verwijderen, en aansluitend een tussenwand met schuifeuren monteren, keuken uitbouwen met tuin deuren de totale uitbouw

Notariswoning hoofdbouw 8x12 en bijbouw ...

Notariswoning hoofdbouw 8x12 en bijbouw 12x5 (bxl). In bijbouw woonkeuken, toilet (niet in hal), bijkeuken (3x5) en soort garage (3x5) Strakke moderne uitvoering van de stijlkenmerken, geen fratsen en tierelantijnen. Kavel 14,25 x 60 (bxl). Ontwerp dient nog gemaakt evenals bouwkundige tekening. Bouwvergunning procedure dient nog gestart te worden. Dakhelling tussen 60 en 25 graden Vloeren tegelklaar. Benedenverdieping vloerverwarming als hoofdverwarming, geen radiatoren. Gashaard. Wanden klaar voor verfen, behangen of betegelen. Installatiewerk inclusief. Badkamer en keuken exclusief. In totaal 4 dakkapellen. Goothoogte max. 4 meter. Kubieke meterprijs < 290 euro.

Wij willen van de zolder een slaapkamer ...

Wij willen van de zolder een slaapkamer maken met eventueel bad/douche en toilet. E.e.a. dient na 15 mei te geschieden in Losser.

uitbouw huis dmv serre opgesplitst in ...

uitbouw huis dmv serre opgesplitst in uitbouw keuken/bijkeuken. Dak bv met dubbele punt-rij deels met glas,dakpannen en zonnepanelen metselwerk 2 rechte muren circa 4m lang fundering van beton

Ik woon in een semi-bungalow. De ...

Ik woon in een semi-bungalow. De bovenverdieping is dus van hout, niet van steen. Aan de voor- en achterzijde bevinden zich schroten. Sinds eind jaren zeventig (schat ik, kan ook begin jaren 80 geweest zijn) zijn die schroten niet meer vervangen. Aan de achterzijde, die op de wind staat (Westzuidwest) zijn enkele schroten verzakt. Ik zou graag alle schroten willen laten vervangen door kunststofschroten, kleur glanzend wit. Verder zou ik aan de voor en achterzijde van mijn huis het dak willen laten verbreden met een overstek, zodat de gevels niet meer nat worden, wanneer het regent.

Een dertigerjaren woning met 2 ...

Een dertigerjaren woning met 2 bouwlagen. Fietsen/bergruimte en carport moeten achter op de kavel, los van het huis gebouwd worden. Keuken aan de voorkant en een erker achter. Het te bebouwen oppervlakte van de woning moet ongeveer 8x11 m. zijn.Hoge kap. Tuinmuur van 10m aan de voorzijde (verplicht) Aan de woning moet nog een berging komen.

Aan de achterzijde van een woonhuis ...

Aan de achterzijde van een woonhuis willen we een stuk bij de woning aantrekken tussen twee bestaande muren. De derde wand wordt nu grotendeels begrenst door een gemetselde 1-steens schutting. De vierde wand moet grotendeels als raam worden uitgevoerd. Het platte dak moet voorzien worden van een lichtstraat (type zadeldak). Vanuit de bestaande woning wordt een doorbraak gemaakt op de plaats waar nu een raam zit met de afmeting van een deur (hier wordt een schuifdeur gewenst). In de ruimte moeten enkele wandcontactdozen, lichtschakelaar(s) en aansluiting voor tv/telefoon/pc komen. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de afvoer van een gaskachel. De wanden aan de binnenzijde worden gestukt. Het type plafond is nog niet bepaald. Drie ramen moeten worden voorzien van vensterbanken.

het betreft hier een uitbouw waarbij een ...

het betreft hier een uitbouw waarbij een nieuwe fundering moet worden aangelegd. Het geheel moet in twee gedeeltes worden opgesplitst,waarvan een gedeelte als woonruimte en een gedeelte als bijhok. Het woonkamergedeelte moet open worden met aan de buitenzijde tuindeuren. Het bijhokgedeelte moet worden afgewerkt met een deur en een raam. Het dak is schuinaflopend bekleed met dakpannen.Tevens moet er een goede regenafvoer worden aangelegd.