Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lettele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lettele heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lettele u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lettele of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lettele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of bouw en nieuwbouw in Lettele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lettele:

Dubbelzijdige nokverhoging plaatsen en de trap vervangen

Ik zoek een aannemer die een kamer in onze zolder kan realiseren. We hebben een vrijstaande woning met aan 4 kanten een schuine kant. Graag zouden we horen wat de mogelijkheden zijn voor de nokverhoging. Er zal ook nog een vaste trap naar zolder geplaatst moeten worden. Er is nu een vlizotrap. Het gaat om een betonnenvloer waar een nieuw gat inclusief trap moet komen. Het gaat om een woning van 7 bij 11,5 meter. Het gaat om een stuk van 4,4 waar de nokverhogingen in geplaatst kan worden.

Vezelcementplaten plaatsen en verwijderen van de oude met asbest

Op 10 november worden de platen inclusief asbest verwijderd van mijn schuur (170 M2). Ik wil die dag dan direct nieuwe laten plaatsen. Wat zijn de kosten voor het plaatsen en wat zijn de kosten voor 170m2 platen?

Asbest golfplaten verwijderen

Het gaat om het verwijderen van asbest dak (golfplaten) van ongeveer 80 m2. Dit zit nu nog op een schuur die gesloopt moet worden. Er is ook nog geen rapport aanwezig. Ik heb zelf geen foto's, zodat u mogelijk beter een en ander kan inschatten. Wij hebben dit huis gekocht en gaan per ongeveer 18 juli hier aan de slag. Hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Uitbouw en schuur laten bouwen

Wij willen graag minimaal 2,5 meter uitbouwen aan de achtergevel over een breedte van 6 meter. Gemetselde muren en een plat dak. Fundering moet ook aangebracht worden. Openslaande deuren en casco oplevering. En aan de zijgevel willen we een berging/schuur aan bouwen - ook gemetseld en met een plat dak. Zit ook weer vast aan de aanbouw. Graag een offerte.

Vrijstaande woning met ...

Vrijstaande woning met tuindeuren,slaapkamer op de begange grond.lichte kleur.veel licht in woning.3 slaapkamer of meer.snelle bouw.

Opdracht: Zinken Bakgoot vervangen, ...

Opdracht: Zinken Bakgoot vervangen, Bekleden van dakranden boeidelen Omschrijving: Zinken Bakgoot vervangen en ophangbeugels Lengte is 8.5 meter. Zowel linker als rechter kant. Bekleden of vervangen voor trespa of iets dergelijks van boeidelen en dakranden Zodanig dat er geen schilderwerk meer is aan het dak en nagenoeg onderhoudvrij is. Ral kleur weet ik niet moet ongeveer in de beurt van het overige schilderwerk komen.

Houten eiken vloer 13 jaar oud ooit ...

Houten eiken vloer 13 jaar oud ooit geborsteld en gelakt gelegd. Is aan renovatie toe. We denken aan schuren en in de olie zetten. Graag willen we de vloer donkerder hebben.

We willen een loze hoek naast het huis ...

We willen een loze hoek naast het huis erbij trekken. Beneden hal en kantoor en boven een hobbykamer. Een technische omschrijving is aanwezig dit is op te vragen.

De huidige carport (ca.5x3 meter) moet ...

De huidige carport (ca.5x3 meter) moet worden omgebouwd in een dichte ruimte. 1 korte zijde is al een gemetselde muur. 1 lange zijde is een bestaande buitenmuur. Het vloergedeelte is al van beton. Muren kunnen hierop gemetseld worden. Het nieuw te maken gedeelte bestaat uit 1 lange zijde, waarin 1 raam moet komen. 1 korte zijde met deur/raam. Het dak moet voorzien worden van een lichtkoepel. I.p.v. het raam in de bestaande muur (lange zijde) moet een doorgang komen (deur). Het betreft een pand waarvan wij per 20 september a.s. eigenaar worden. Verder moet er electriciteit, water en een afvoer worden aangelegd. Optioneel: aanleg van een airco.