Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kampen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kampen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kampen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Kampen of directe omgeving.

193 klanten uit Kampen bevelen een bij Casius in Kampen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kampen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of veranda- en serrebouw in Kampen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kampen:

Het realiseren van een serre achter een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een serre kan realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning. Beide buren hebben al een uitbouw waar de serre tussen moet komen te staan. Ik zie graag aluminium kozijnen terug in de serre. De serre moet 9 bij 2 meter groot worden.

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur tussen de kamer en de keuken laten verwijderen en een stalen balk plaatsen. De muur is 3 meter lang en 2,50 hoog. Ik ontvang graag een offerte.

Casco serre uibouw

Wij willen vanaf medio augustus een casco serre uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De maten moeten ongeveer 2 bij 5,4 meter worden. Inclusief een fundering.

Dak opbouw plaatsen

Hierbij wouden wij graag een prijsopgave doen of info voor eventueel in de toekomst een plat dak, dakopbouw te laten plaatsen? En van de werkingen van hoe en wat. Wij zijn een blokje van 6 rijwoning met plat dak, 2 laags. Het moet een casco opbouw worden met een trapgat, afwerking aan de binnenkant doe ik zelf. Het moet 45 m2 worden. Zoals de buren van mij links, voor de woning zijn wel erg benieuwd wat het ook zou gaan kosten als wij het tegelijk zouden gaan doen? Ik hoop op nader bericht.

Fundering maken voor losstaande garage

Wij willen graag een fundering, zodat we zelf hierop een garage kunnen gaan bouwen. Afmeting van de fundering mag 5.70 x 3 meter worden. Fundering met vorstrand, 6 heipaaltjes a 5 meter diep. Goed toegankelijk terrein.

Uitbouw woonkamer maken

Ik wil een uitbouw van 510 bij 180 cm laten maken. Deze moet worden gemetseld. Deze wil ik behangklaar opgeleverd hebben. Er moeten water en elektra leidingen worden verplaatst. Het achterkozijn mag hergebruikt worden. Het dak regel ik zelf.

Raam vervangen door een deur

Ik heb op zolder een raam van 80 cm breed en 170 cm hoog. Dit raam grenst aan het platte dak. Graag wil ik dit raam eruit hebben en vervangen door een deur van 210 X 80 cm. Onder het raam moet 40 cm buiten en binnenmuur weggehaald worden om dat het raam kleiner is als de deur. De binnenmuren zijn kalkzandsteen Over de maat van de deur valt te overleggen, mag ook kleiner maar niet smaller. Of het kunststof of hout wordt is mij om het even als het maar netjes is.

Uitbouw houtskeletbouw

Uitbouw achter de woning van 1,8 x 5 meter. Woning staat op palen. Uitbouw wordt grotendeels gerealiseerd d.m.v. houtskeletbouw. Verder wordt er een broodjesvloer toegepast.

Voorkant woning uitbouwen

Aan de voorzijde van de woning willen wij graag onder het balkon een erker van 3 meter breed en 1 meter diep laten bouwen. Het dak dient door te lopen tot boven de voordeur. De erker mag casco worden opgeleverd en de afwerking zal ik zelf verzorgen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Draagbalk plaatsen, spouwmuur isoleren en buis verwijderen

We willen in ieder geval een stukje draagmuur weg hebben, een stuk tussen de keuken en de woonruimte. Hierin zit al een deuropening, maar we willen alles eruit wat eruit kan. Het gaat om een muur van 2.40 cm breed. Het plafond is niet heel hoog, het huis is van de jaren 1960. We willen zoveel mogelijk zelf doen om de kosten te drukken, dus de afwerking hoeft niet. Het gaat puur om de balk plaatsen wat we niet zelf aandurven. Verder willen we ook offertes voor: spouwmuur isolatie en een kleine asbestbuis verwijderen op zolder. Wanneer we het willen laten gebeuren hangt een beetje af van wanneer we de woning krijgen. Er zijn namelijk nog wat variabele. Het zal zijn tussen begin januari tot uiterlijk begin maart.

Asbest uit het dakbeschot verwijderen

We hebben een schuur van 35 m2, het dakbeschot is van asbest. Ik twijfel nog of ik het zelf ga doen of het laat doen. Wat zal dit ongeveer kosten?

Zolder af laten timmeren

Aftimmeren van de zolder. De houten constructie van het dak is nog zichtbaar. Wij willen onze spullen hier gewoon netjes kunnen bewaren. De afwerking mag dus zo simpel en goedkoop mogelijk. Graag ontvangen we vragen of een eventuele offerte via de mail.

Renovatie van de kelder

Wij zoeken een bedrijf die de kelder van ons nieuwe huis kan renoveren. Fotomateriaal aanwezig naar aanleiding van een bouwkundige keuring. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden. Ik weet zelf niet wat er moet gebeuren in de renovatie. Ik laat mij graag informeren door een professional.

Achterzijde van het huis uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 4 X 7 meter aan de achterzijde van ons huis. Inclusief eventueel heien voor fundering en steunbalk in het huis i.v.m. verwijderen van een steunmuur.

Prefab glazen uitbouw aan een tussenwoning

Ik wil aan de achterzijde van onze tussenwoning graag een uitbouw van glas laten maken van 6,5 meter breed en 2 meter diep. Ik wil deze zoveel mogelijk prefab laten aanleveren en hier laten monteren. Er moet ook een fundering worden gemaakt. Het bestaande kozijn in de achtergevel moet verwijderd worden. Ik maak graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte. Ik wil de klus na de zomer laten starten.

Dakterras op een plat dak maken

Ik wil graag drainage tegels op een plat bitumen dak. Het gaat om ongeveer 28 m2. Ik ga een dakterras maken, er hoeft geen toegang/trap gemaakt te worden. Er is al een constructieberekening gemaakt. Ik ben niet bij de gemeente geweest voor het aanvragen van een vergunning, dit ga ik ook niet doen.

Funderingsherstel bij een woonhuis

Ik sta op het punt een ander huis te kopen die aan een kant behoorlijk verzakt (ongeveer 15 cm) is. Het gaat om een huis uit omstreeks 1900 en is 400 m3. Het huis heeft drie verdiepingen en is gelegen in de binnenstad van Kampen. Aan de zijde waar het huis verzakt is zit een steeg. Hoeveel zou dit kosten om te repareren en welke methode is volgens jullie het beste van toepassing? Hoelang hebben jullie nodig voor de reparatie? Graag hoor ik van u over de mogelijkheden.

Extra verdieping op huis bouwen

Het gaat ons om een idee wat de kosten zijn om een extra verdieping op ons huis te plaatsen. De totale oppervlakte is ongeveer 40 m2. Water- en wind dicht. Inclusief trap naar boven. Het leidingwerk hoeft niet doorgetrokken te worden. Er moeten vier ramen in de opbouw komen, twee voor en twee achter, alle circa 90 cm breed en 120 cm hoog. Het gaat om een extra verdieping op een plat dak.De extra verdieping ook met een plat dak bouwen. Met houtskeletbouw opbouwen.

Plavuizen- en kurkvloer verwijderen

Eerste offerte: Verwijderen van plavuizen vloer, oppervlakte 25 m2. Eventueel herstellen van betonnen ondervloer. De plavuizen zijn gelijmd. Tweede offerte: Verwijderen kurk vloer, oppervlakte 15 m2. Eventueel ook hier het herstellen van betonnen ondervloer.

Funderingsherstel

Het buurhuis is onderheid en deze woning is niet onderheid. De woningscheidende wand is gezamenlijk, wat de oorzaak is. Het constructief rapport is in handen van Sinke Kampen en op te vragen. Om het probleem op te lossen zouden beide woningen verticaal van elkaar losgezaagd moeten worden. Vervolgens zou nr 33 een zelfstandige scheidingsmuur moeten krijgen die niet verankerd is aan het buurhuis. De betonnen vloer zal tevens vervangen moeten worden, het penant aan de voorzijde moet op een deugdelijke manier vervangen worden, aangezien het een beschermd stadsgezicht is.

Aanbouw aan huis bouwen

Ik wil graag een uitbouw plaatsen aan de achterkant van mijn huis. 5.5 meter breed en 2. 5 meter diep. Afwerking: plat dak, houten kozijnen en openslaande tuindeuren. Indien mogelijk inclusief stucwerk.

Verbouwing van een bestaande woning

Het huis bevat een constructief probleem. De kern van het probleem is: Het buurhuis is onderheid en deze woning is niet onderheid. De woningscheidende wand is gezamenlijk, wat de oorzaak is. Het constructief rapport is in handen van Sinke Kampen en op te vragen. Om het probleem op te lossen zouden beide woningen verticaal van elkaar losgezaagd moeten worden. Vervolgens zou nr 33 een zelfstandige scheidingsmuur moeten krijgen die niet verankerd is aan het buurhuis. De betonnen vloer zal tevens vervangen moeten worden, het penant aan de voorzijde moet op een deugdelijke manier vervangen worden, aangezien het een beschermd stadsgezicht is.

Overkapping bouwen

Ik wil graag een houten overkapping tussen mijn woning en de schuur van de buren laten maken. De overkapping wordt van hard hout met een plat dak bedekt met bitumen. De overkapping voor 2 x 3 meter groot. Een vergunning is nog niet aangevraagd, het is mij niet duidelijk of dit nodig is.

Woning uitbreiden met een aanbouw

Ik heb een aantal grote klussen die ik graag uit zou willen laten voeren. Ik zou op de bovenverdieping graag een dakkapel willen laten plaatsen. We hebben een bestaande dakkapel, die wil ik doortrekken. We hebben nu 4 slaapkamers. 1 slaapkamer moet omgebouwd worden tot badkamer. In die badkamer wil ik een dakkapel laten plaatsen. Het zal gaan om 4 ongeveer meter. Ook willen we graag een van de slaapkamer bij de twee ander slaapkamers laten trekken. Aan de achterkant willen we een uitbouw van een meter of 4, zodat we de keuken kunnen verplaatsen. Ik weet nog niet precies hoe het allemaal zal moeten worden, graag zou ik advies willen over de mogelijkheden van mijn verbouwing. Ik heb nog geen vergunningen aangevraagd.

Uitbouw aan huis aanbouwen

Ik wil graag aanbouwen van 2,5m 2. 60 hoog en 5. 60 breed! We hebben schuifdeuren de woning is 5 jaar oud! Ik wil het doen rond mei/juni Wat is ongeveer de prijs? Ik wil graag garantie voor het uitbouw