Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit IJsselmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in IJsselmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in IJsselmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in IJsselmuiden of directe omgeving.

23 klanten uit IJsselmuiden bevelen een bij Casius in IJsselmuiden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit IJsselmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in IJsselmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in IJsselmuiden:

Uitbouw schuur

Ik ben op zoek naar iemand die een uitbouw van bestaande schuur voor mij kan doen. Er zit standaard een zweef vloertje onder, en die is 140 cm dik. Ik geef de volgende maten door 1,20 x 300 x 14 en een vak van 1,44 x 3,20 x 14. Het moet van beton zijn.

Realiseren casco uitbouw

Het gaat om het realiseren van een casco gemetselde uitbouw tegen de achtergevel tussen de reeds bestaande uitbouw en de erfgrens met de buren. - L x b x h = 3,5 x 3,05 x 3,05 meter - indien nodig 2 x boorpalen - geveldoorbraak inclusief (stalen) balk. - betonvloer (isolatie) - zijmuur en achtergevel 1/2 steens - in achtergevel plaatsen van toegeleverd kunststof kozijn - balken plus dakplaten - bitumen dakbedekking aan te sluiten op huidige uitbouw ( ook ivm de hwa) - afgewerkte doorvoer in dak tbv afzuigkap - baksteen gelijk aan bestaand - boeidelen aanhelen aan bestaand. - zinken daktrim gelijk aan bestaand. Als losse post graag een prijsopgave voor het maken van een sparing en het plaatsen van een toegeleverd kunststof deurkozijn met deur in de achtergevel van de bestaande uitbouw (op de toegevoegde foto uiterst links)

Kruipgat zagen in het beton

Ik wil een kruipgat zagen in een betonvloer ongeveer 50 x 80 cm. Wij hebben van de aannemer een plek aangewezen gekregen waar het kan (tussen de ribben). De woning is van 2008.

Serre of tuinkamer laten maken

Wij willen een tuinkamer /serre met glazen dak. Fundering wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Afwerking zolder

Aftimmeren zolder.

Fundering voor de schuur maken

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een fundering en een betonvloer voor een schuur. De schuur zal 2.80 x 3.80 meter worden en komt met korte zijde tegen een gefundeerde bijkeuken aan.

Aanbouw woning

Het betreft de plaatsing van een aanbouw met een plat dak van ca. 64 m². Hierin laten wij graag 3 á 4 slaapkamers en/of 1 badkamer realiseren. Wij zijn nog in een begin stadium en er zijn nog geen tekeningen/vergunningen aanwezig. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Van 1 kamer op zolder 2 kamers maken

De zolder kamer van 1 naar 2 kamer . Evt ook een dakraam plaatsen

Wc verplaatsen van gang naar bijkeuken. ...

Wc verplaatsen van gang naar bijkeuken. Bijkeuken uitbreiden door gedeelte van garage erbij te betrekken. Garage voorzien van betonnen vloer, plaatsen van een carport van 5.30 * 3 mtr.

nieuwbouw 2 onder 1 kap, wil zelf veel ...

nieuwbouw 2 onder 1 kap, wil zelf veel doen. Wil graag open offerte, dus niet totaalprijs met minderprijzen.

Nieuw te bouwen vrijstaande ...

Nieuw te bouwen vrijstaande bedrijfswoning bij tuinbouwbedrijf.

Het projekt is het plaatsen van 1 of 2 ...

Het projekt is het plaatsen van 1 of 2 dakkapellen, en het aftimmeren van de zolder om er 2 kamers van te maken.

plaatsen dakopbouw v.v. ramen over volle ...

plaatsen dakopbouw v.v. ramen over volle breedte van het huis aan beide zijden. (in feite gaat het gehele dak ruim een meter omhoog). Het betreft een hoekwoning van een rijtje. Buren hebben alleen een opbouw aan de achterkant. Gedetailleerde tekeningen (voorlopig ontwerp) reeds aanwezig. Hoekhuis: dus aan één kant moet gemetseld worden. Kozijnen hardhout, dubbel glas, nieuwe isolatie.

houtskeletbouw bovenverdieping bouwen ...

houtskeletbouw bovenverdieping bouwen boven reeds bestaande ruimte