Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Holten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Holten heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Holten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Holten of directe omgeving.

23 klanten uit Holten bevelen een bij Casius in Holten aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Holten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Holten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Holten:

Uitbouw achter de woning realiseren

Uitbouw achterzijde woning, 2.50 bij 4.00 meter. Zijn opzoek naar een complete offerte. Het plaatsen van een betonvloer met fundering, gemetselde muur inclusief kozijn. Er zal ook een draagmuur doorbroken moeten worden.

Asbest van muren schuurtje verwijderen

Het slopen van 35m2 asbest van de muren van een schuurtje. Het schuurtje wordt na de verwijdering van het asbest houdende materiaal in zijn geheel gesloopt.

H-balk laten plaatsen

Ik wil graag een H-balk laten plaatsen in de woonkamer en de keuken.

Betonvloer verlagen

Ik wil graag de vloer in mijn woning verlagen (ongeveer 38 vierkante meter) en ik wil graag vloerverwarming erin hebben. Zit nu tegels op en deze wil ook graag weer terug hebben. Dus ongeveer 30 cm uitdiepen.

Asbest verwijderen uit het gehele dakbeschot

Asbest verwijderen gehele dakbeschot. Zowel dak van woning circa 200 M2 als schuur 6 x 6 M (schuindak).

Aanbouw van metselwerk aanbouwen

Voor onze nieuwe woning willen wij graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een gemetselde aanbouw van 5 bij 8 meter. Navraag bij de gemeente heeft mij geleerd dat er geen vergunning en heiwerk nodig is.

Beton storten op de garagevloer

Ongeveer 25 m2 betonvloer storten op tempex waar wapeningsstaal en vloerverwarming al op ligt. In het midden van de garage, die 3,62 bij 7,46 meter is, zit een gat van 1 x 2,5 meter. Dat gat moet open blijven. Dikte van de vloer 10 cm.

Betonrot bij het balkon repareren

De rand van het balkon brokkelt af. Het balkon is ongeveer 2 meter lang en 1 meter diep. De rand is slecht, de vloer dient u te controleren.

Loods met kelder bouwen

Wij willen een nieuwe loods zetten met een grote kelder er in.

Verbouw recreatiewoning

Verbouw/uitbreiding bestaande recreatiewoning. Het is een stenen bungalow. Er moet ongeveer 100 kuub bijgebouwd worden. Dak uitbreiden, gemetselde muren, kozijnen en afbouwen aan de binnenzijde. Tevens buitenisolatie aanbrengen bestaand deel, isolatie van de muren, het zijn wel spauwmuren. Wat voor isolatie in overleg. Wellicht plaatsen gipsplaten en spacken of extra muur metselen. Graag advies hiervoor. Vloer zou hout kunnen blijven. Globale tekening (Super Architect 3D) van bestaande en nieuwe gewenste situatie beschikbaar.

Aanbouw woonruimte

Aanbouw woonruimte achterzijde woning. 250 x 540cm = 16 m2 Bestaande berging van 200 x 350 integreren in nieuw te bouwen aanbouw. Gemetselde uitbouw met fundering en plat dak. Schuifpui en 1 openslaande deur. Ook het maken van een doorbraak. Binnenzijde ook afwerken - electra, loodgieterij, stucwerk etc. Berging spouwmuur gereed.

Isoleren en uitbreiden recreatiewoning

Recreatiewoning vergroten en isoleren. Van 180 kuub naar 300 kuub. Komt een plat dak op met bitumen. Van binnen afwerken tot schilderklaar, verwarming erin, leidingen elektra etc.

Isoleren dak semi-bungalow. Plaatsen ...

Isoleren dak semi-bungalow. Plaatsen dakkapel achterzijde. Plaatsen dakkapel voorzijde. ong. 4 en 8 m achter breed. Realiseren badkamer op 1e etage (houten vloer). Op verdieping 3 kamers realiseren.

Ik ben op zoek naar iemand die een ...

Ik ben op zoek naar iemand die een constructie tekening kan maken voor de uitbouw van een recreatie woning, de tekening is goed gekeurd door de gemeente, ze willen alleen een contrucitie tekening zien, binnen 2 weken, spoed dus. wie kan mij helpen, met vriendelijke groet, Jolanda

Een verdieping op een semi bungalow ...

Een verdieping op een semi bungalow zetten; Het is wel met een licht punt dak. Dit moet wat om hoog. Van hout of metselwerk. Trap maken. Voor ruwbouw en afbouw offertes.

Wij hebben ons ingeschreven voor een ...

Wij hebben ons ingeschreven voor een kavel en gezien onze punten denken wij een redelijke kans hierop te maken. We weten nog niet precies wat we willen en ontvangen graag een schriftelijke indicatie van bedrijven over kosten en mogelijkheden.

Garage (3.5x8) door vorige bewoning ...

Garage (3.5x8) door vorige bewoning gebruikt als praktijk. Achter de garage is een serre geplaatsts als apart hok (3.5x4). 1. De serre moet eraf, de wanden worden opgemetseld, dakbalken aanbrengen en dat deel OF volledig garagedak moet worden (her)bedekt. De scheidingswand tussen ex-serre en garage moet er uit. 2. Voorkant van de garage bevat nu twee deuren met een kleine opberghok(1.75x3) en doorloophal naar de grote ruimte. Volledige indeling gaat eruit, beide deuren moeten worden vervangen voor 1 groot raam in stijl van woonhuis en op de zijkant komt een nieuwe deur met 3-pinssluiting. Prijs is natuurlijk belangrijk maar net zo belangrijk is het feit dat dit alles achterelkaar klaar moet (1 week??). Voor meer detail zijn schetsen en foto's zijn beschikbaar van huidig en gewenst.

We willen een eikenhouten vloer in de ...

We willen een eikenhouten vloer in de woonkamer (30 m2) laten schuren en lakken.

uitbreiding/aanbouw woning. Maten: 8m ...

uitbreiding/aanbouw woning. Maten: 8m lang en verlopend van 3 tot 4,5m breed. Platdak (bitumen) waterafvoer buitenmuurs. Aansluting met bestaande woning via bestaande deur in de keuken. Vloer van beton of gelijkwaardig, muren in spouw gemetseld op te storten betonnen vloer. Daarnaast het aanbrengen van een deur met kleine zijramen in de achtergevel van de keuken.

slopen 2 binnenmuren (waarvan 1 dragende ...

slopen 2 binnenmuren (waarvan 1 dragende muur); aanbrengen in binnenmuur met schuifdeuren; raam in buitenmuur vervangen door tuindeuren; herstellen plafond en vloer;