Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tweezijdige nokverhoging:

Tweezijdige nokverhoging

Tweezijdige nokverhoging van hoekwoning. Achterzijde zonnepanelen, voorzijde dakpannen. Materiaal kunststof. Huisbreedte 5 meter, oude, ongebruikte schoorsteen binnenzijde. Ongeveer 1.5-2 meter, casco levering. Zie huis op Google Maps voor een idee.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tweezijdige nokverhoging uit heel Nederland:

Dubbele nokverhoging of plat dak maken

Momenteel kleine bergzolder met symmetrisch schuin dak. Verbouwen naar zolderkamer met plat dak en Frans balkon. Goed geïsoleerd. Streef naar A label. Zolder uitbouw zo mogelijk in combi met onder gelegen slaapkamer met front op een lijn.

Dubbele nokverhoging

Graag wil ik een dubbele nokverhoging laten uitvoeren. Het moet 5,80 meter van schoorsteen tot schoorsteen worden, en 2,80 meter van dakgoot tot dakgoot. De binnenkant hoeft niet afgetimmerd te worden. De buitenkant wel. Er is een vergunning nodig en die wil ik graag via u aanvragen.

Nokverhoging realiseren

Wij zouden graag een nok verhoging willen. Afmetingen, compleet/casco, materiaal is in overleg. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dubbele nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging. Het liefst een dubbele (voor de symmetrie). Afmetingen 5 meter breed en 3 meter hoog, moet casco opgeleverd worden met een kunststof buitenkant. Ik heb de vergunning al aangevraagd. We zijn benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden.

Hele dak ophogen

Ik wil graag het hele dak op laten hogen. Ik wil geen dakopbouw, of nokverhoging het gaat echt om het dak zelf dat verhoogt moet worden. Afmetingen plattegrond is ongeveer 6 x 6 m. Het liefst wil ik het dak een meter omhoog (bakstenen). Het dak heeft een hele lichte helling, ik vermoed dat er bitumen op ligt, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Vergunning is waarschijnlijk wel nodig, deze regel ik zelf. De binnen afwerking met stucen en schilderen graag apart vermelden op de offerte. Isolatie van het dak ook graag, of binnen of buiten nodig is krijg ik graag advies over. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is mogelijk. Het dak begint op ongeveer 4-5 meter. Betreft een oude seniorenwoning waar ik op zolder alleen in de nok kan staan.

Zolder verbouwen tot slaapkamer met diverse extra klussen

Ik wil een extra slaapkamer maken op zolder waarvoor het volgende moet gebeuren: een enkele dakkapel met nokverhoging van ongeveer 4,5 meter breed, een vaste trap naar zolder maken, de cv ketel verplaatsen, de dakkapel aan de binnenkant afwerken, elektra op zolder realiseren en eventueel een tussen muurtje op zolder plaatsen. Een vergunning voor de nokverhoging zou ik graag door de vakman laten regelen. Ik wil graag een kunststof constructie. Graag stucwerk aan de binnenkant. De vlizotrap zou vervangen moeten worden voor een vaste trap. De vlizotrap voeren we zelf af. De cv ketel moet in dezelfde ruimte worden verplaatst een aantal meters verder. Geen idee hoeveel. De scheidingsmuur is afhankelijk van de situatie. De afmeting durf ik echt niet te zeggen. Graag ontvang ik een offerte.

Dakkapel met eenzijdige nokverhoging

Ik zoek een dakkapel met eenzijdige nokverhoging van ongeveer 4.5 breedt met een kunstof kozijn. Het hoeft niet afgetimmerd te worden.

Nokverhoging en uitbouw voorkant woning

Graag zouden wij willen weten of het dak van onze woning geschikt is voor een nokverhoging (vermoedelijk niet, maar willen het zeker weten). Daarnaast zouden we willen weten of er mogelijkheden zijn om aan de voorkant van de woning uit te bouwen.

Dubbelzijdige nokverhoging

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning en dit betekent dat we in na januari het hellende dak van de woning zouden willen laten verhogen. In de nok kan er nu gestaan worden, maar aan de zijkant niet. Nu zie ik op jullie site heel veel informatie, maar ben ik benieuwd naar een heel grove prijsindicatie voor het verhogen van een dak met ongeveer 70 cm. De totale oppervlakte van de woning is 82 m2, de nok lengte bedraagt ongeveer 19 meter en het dakoppervlak zou ik schatten op 130 m2. Ik begrijp dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de offerte en dat er een exactere prijs zal volgen na een bezoek, maar graag zou ik weten of we rekening moeten houden met bijvoorbeeld €20.000 of eerder richting €100.000 euro. Het zou gaan om een houten constructie en de binnenkant kunnen we zelf afwerken. Volgens de bouwregels is een vergunning niet nodig, mits je binnen de tien meter zit. Voor de zekerheid ligt de aanvraag ook bij de gemeente. Dan nog twee laatste vragen: hoe lang zou het ongeveer in beslag nemen qua uitvoer? En kan dat ook in de winter of wordt het vanaf het voorjaar?

Dakkapel of nokverhoging en verdieping inbouwen inclusief trap

Wij zijn overwegen om een extra verdieping in onze dak van het huis te maken met direct een nok verhoging zodat de verdieping gelijk een volwaardige slaapkamer wordt. Afmetingen nog onbekend, vanwege de complexe situatie. Het huis is zelf 5,5 meter breed. Vergunning durven we niet te zeggen of deze wel of niet nodig is. In eerste instantie lijkt het van niet, maar er zitten vast en zeker haken en ogen aan. Graag ontvangen we hier advies over. We willen graag het prijsverschil weten tussen een casco en een complete oplevering. Elektra en stucwerk is afhankelijk van de prijs. Over het soort constructie ontvangen we graag advies. Ik heb begrepen dat kunststof mogelijk is? Anders hout met een antraciet afwerking vinden we ook een interessante mogelijkheid.

Partners

Partners van Casius