Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tweezijdige nokverhoging:

Tweezijdige nokverhoging

Tweezijdige nokverhoging van hoekwoning. Achterzijde zonnepanelen, voorzijde dakpannen. Materiaal kunststof. Huisbreedte 5 meter, oude, ongebruikte schoorsteen binnenzijde. Ongeveer 1.5-2 meter, casco levering. Zie huis op Google Maps voor een idee.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tweezijdige nokverhoging uit heel Nederland:

Een dubbele nokverhoging of dubbele dakkapel plaatsen

Wij hebben nieuwe ruimte op onze zolder nodig. We twijfelen tussen dubbele nokverhoging of dubbele dak kapellen.

Nokverplaatsing en dakkapellen

Ik zoek een specialist die een nokverhoging kan realiseren op een recent aangekochte woning. Graag wil ik een offerte voor een nokverplaatsing en aan weerskanten een dakkapel (Zo veel mogelijk ruimte). Het mag prefab zijn en hoeft niet opgemetseld te worden. Totale oppervlakte vide 6,40 bij 4,80. Er zijn nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Nokverhoging op onze nieuwe woning

Beste, Deze week hebben wij te horen gekregen dat ons bod voor een huis in Hazerswoude-Rijndijk is geaccepteerd. Bij deze 2 laags woning is het mogelijk om een nok verhoging te doen, om zo een 3de verdieping te realiseren. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor tweezijdige nok verhoging met als extra optie een dakkapel erbij. Wij willen dit eventueel mee financieren afhankelijk van kosten en taxatie van het huis. In de bijlage is een foto toegevoegd van huizen in de straat die dit al hebben gerealiseerd. één met dakkapel en één zonder. mochten er vragen zijn kunt u altijd bellen. het gaat om het volgende huis: https://www.funda.nl/koop/hazerswoude-rijndijk/huis-87301871-de-genestetstraat-70/

Nokverhoging achterzijde

Ik wil graag een nokverhoging van 2.5 bij 4 meter (of 4.5 meter).

Drie keer dubbele nokverhoging

Ik zoek een specialist die drie aansluitende dubbele nokverhogingen kan realiseren op drie woningen. De woningen zijn standaard 6 meter breed. Het betreffen 3 woningen (vanaf de hoek woning) naast elkaar in een rij van 6. De verhoging mag doorlopen en ook de tussen (draag) muren dienen opgemetseld te worden. Op dit moment zijn wij op zoek naar een korte/snelle prijsindicatie voor alle 3 de woningen in een keer. Graag nokverhogingen waarvan de binnenzijdes zijn afgewerkt en zijn voorzien van een draai/kiep-raam. Graag leveren met kunststof kozijnen.

Dakopbouw nokverhoging

Op dit moment hebben wij een bergvliering van 570 x 660. Wij zijn ons aan het oriënteren op een nokverhoging zodat hier een slaapkamer me voorzoldertje gerealiseerd kan worden. Het is de bedoeling dat de opbouw aan beide kanten voorzien wordt van een raampartij met twee draai kiep ramen (in totaal dus vier).

Een nokverhoging en dakkapel aanleggen

Wij willen een uitbreiding van de ruimte van ons huis. Er blijft niet veel anders over dan een enkelzijdige nokverhoging en een dakkapel. Graag zouden wij een prijsopgave voor een complet oplevering hebben. Veel woningen in de wijk hebben al een gemetselde nokverhoging. Dit dan wel aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde zouden we graag een dakkapel willen laten plaatsen. Hoe breed en van wat voor een materiaal bespreek ik graag met de vakmensen.

Nokverhoging met dakkapel

We hebben nu een zolder van 1.80 m. hoog. We willen als het kan een nokverhoging (of een andere verhoging wat mogelijk is) met dakkapel van ongeveer 5 m. breed. Met twee draairamen en twee vaste ramen met een middenstuk. De ramen en kozijnen van kunstof ral 9010 de rest van kunstof en keraliet ral 7021 inclusief het middenstuk. Voorkeur voor een casco oplevering.

Bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging.

Ik wil een bouwtekening laten maken van een tweezijdige dakkapel met nokverhoging. helling bestaande dak: c.a. 38 graden. Rondom blijft het dakbeschot met c.a. twee dakpannen intact. De rest van het dak wordt verhoogd, waarbij bij de kozijnen minimaal 1.75.m stahoogte blijft. Bouwbesluit laat bebouwing tot 4 meter boven bestaande goothoogte toe. Het verhoogde dak wordt uitgevoerd als groendak. Zie folder van De pannen van het dak dat overblijft worden vernieuwd, met Koramic VH natuurrood pannen. Bekleding van de opbouw is Keralit schroten. Kunststof kozijnen met HR glas en geïntegreerde screens. Dakisolatie minstens RC3,5, evt met zelfdragende elementen als Kingspan Nokhoogte c.a. 3 meter, oppervlak c.a 5 x 5,5 meter

Nokverhoging tweezijdig

Wij willen een nokverhoging realiseren voor onze jaren '60 hoekwoning in Hoofddorp (zie foto). Volgens bestemmingsplan is de maximale nokhoogte 9 meter. Geen afwerking. Graag meer info en offerte over de mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius