Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hengelo of directe omgeving.

593 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen, dakopbouw op bungalow en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hengelo:

Prefab-Kelder in achtertuin

Wij willen een Prefab-kelder in onze achtertuin van 7,00 meter x 3,00 meter. Er moet rekening mee gehouden worden dat hier later nog op gebouwd kan worden.

Badkamer renovatie

Kleine badkamer 198 x 228 x 235 opfrissen/ renoveren. Glazen wand voor doucheruimte met deur? (tips en ideeën welkom, extra muurtje:nisje voor shampoo) De muren en vloer een andere tegel(kan eroverheen). hangtoilet, wasmeubel, spiegel, lamp, radiator moeten vervangen. Volgens mij kan alles op dezelfde plaats worden gemonteerd, misschien radiator net anders, ook hier zijn tips en ideeën welkom. Basic en neutraal daar houd ik van.

Garage bouwen

Ik wil een gemetselde garage laten bouwen naast het huis van 18 m2. Lengte: 6 m en breedte 3 m. De garage moet compleet opgeleverd worden met een fundering. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik ontvang graag een offerte.

Dakkapel van 8 m lang plaatsen

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen aan de zijkant van het huis. Het betreft een vrijstaande woning dus de zijkant is goed te bereiken. De dakkapel moet ter hoogte van de eerste verdieping worden geplaatst. De afmeting van de dakkapel is 8 m lang. Graag van kunststof. Daarnaast graag ramen plaatsen, het liefst 3, met dubbelglas en inclusief horren.

2 onder 1 kap bouwen

Wij gaan samen met onze zoon hier in de straat 1 grote bouwkavel kopen. Ik wil samen met mijn zoon daar twee woningen (2 onder 1 kap) laten bouwen. Circa 100 m2 woonoppervlakte per woning dus samen 200 m2. Graag een offerte.

Een mansarde kap aanpassen aan de hand van een bouwtekening

Een mansarde kap aanpassen naar een hogere bij om een functie zolder te creëren. De wolfseinden laten vervallen en rechte einden creëren. Hier zijn al bouwtekeningen voor gemaakt. Ik zoek nu een specialist die dat kan uitvoeren.

Bouw Notariswoning in Hengelo

Graag willen wij een notariswoning aten bouwen, van 9 x 12 meter. Het huis komt op een kavel van 550 m2. De oplevering moet casco zijn, met 2 verdiepingen + zolder, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten.

Kunststof schroten plafond

Wij willen een kunststof schroten plafond onder de carport. Het zijn er 2 aan elkaar en ik wil ook aan beide zijde 2 led spotjes. Het is voor mij en de buren. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw garage

Wij willen graag een casco opbouw realiseren boven de garage. Deze is ongeveer 3 x 7 m. De opbouw mag volledig van hout zijn en moet netjes aansluiten op ons schuine dak. Zie Funda voor de foto van de woning. Wij hebben de woning reeds gekocht en gaan medio Juli passeren.

Uitbouw zijkant woning

Wij zijn bezig met een woning te kopen, voordat we verder gaan met onderhandelingen willen we eerst weten wat ongeveer de kosten zullen zijn van een uitbouw van 3 diep en 10 lang. Hierbij moet er over de gehele lengte een geven doorbraak komen. Riolering en aansluiting water en elektriciteit Ook een 4 tal kozijnen en 1 deur.

Serre/aanbouw achterkant huis

Uitbouw/serre achterkant huis. 2.49 m diep. 5.77 m breed. Tussen de slaapkamer beneden en het muurtje met de buren in. Dus zijkanten dicht. Achterkant veel glas met kozijnen. Dak ook wat glas. We hebben een bestaande schuifpui 2.22 m hoog en 2.11 meter breed en openslaande deuren 2.22 m hoog en 1.97 m breed. Indien mogelijk willen we deze of een van deze hergebruiken. Geen fundering in de tuin. Graag zien wij een casco oplevering met een houten skeletbouw. Als u ook een indicatie kan geven voor dezelfde afmetingen maar dan in een prefab serre optie graag ook opnemen.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een casco dakopbouw van 5 x 6 meter laten plaatsen. De binnenkant moet casco zijn met alleen elektra aansluitingen, en het moet een houten constructie hebben. Hier is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.

Opbouw op het platdak

Ik wil graag een casco dakopbouw van 5 x 6 meter laten plaatsen. De binnenkant moet casco zijn met alleen elektra aansluitingen, en het moet een houten constructie hebben. Hier is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.

Rotte vloerbalken vervangen

Enkele balken zijn aan de buitenmuurzijde rot. Wellicht zijn er meer aangetast maar vanuit de kruipruimte is dit lastig te bereiken. Ik heb mij gericht op het deel waar vanuit de kamer een verzakking zichtbaar was. Daarna de vloer op die plek opengebroken en helaas de rotte balken gevonden. Ik zoek een bedrijf welke ter plekke eea kan beoordelen en ook meerdere mogelijkheden voor herstel kan bieden. Hierbij denk ik ook aan uitbreiding met vloerverwarming, betonnen vloer.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 5.2 m bij 2.5 m. Er is geen vergunning nodig. Verder hebben we de voorkeur voor een casco oplevering met een prefab constructie.

Kozijn verplaatsen en muurtje metselen

Ik wil het kozijn in de keuken graag circa 70 cm verplaatsen richting het raam. Zie fotos. Het is een binnenkozijn die uitkomt in de garage. De garage ligt lager dan de keuken waardoor er een behoorlijke afstap is. Het gat in de muur dat overblijft ( na verplaatsen van het kozijn) zal ook dichtgemetseld moeten worden en aan de kant van de keuken gespackt moeten worden zodat het weer gelijk loopt met de muur. Graag uw prijsindicatie per mail opsturen.

Draagmuur slopen en een draagbalk realiseren

Wij willen graag een muur tussen de huidige keuken en woonkamer verwijderen, de muur is dragend en heeft ook leidingwerk en een rioolbuis in de constructie, die moeten we ook laten verleggen. Het is de bedoeling hier door u ook een tekening opgesteld wordt. Er moet vervolgens weer een draagbalk terug komen. De muur is 3,6 meter lang.

Geïsoleerde garage verlengen

Ik wil graag de bestaande geïsoleerde garage zo'n 3 meter verlengd hebben. Ik kom graag in contact met een vakman om deze klus te bespreken.

Erker voor het huis aanbouwen

We willen graag een erker laten plaatsen van 5 x 0,5 of 5 x 1,0 meter. Afhankelijk van de prijs. Deze zou aan de voorzijde komen. Er zijn meerdere in de straat dus ik vermoed dat een vergunning geen probleem zou zijn. We willen een casco afwerking. Aan de buitenzijde willen we alles afgewerkt. We twijfelen tussen een gemetselde constructie of dat we voornamelijk veel glas willen. De financiering komt waarschijnlijk uit een bouwdepot. We zouden graag vanaf 15 februari beginnen met het project.

Schuimbeton storten in kruipruimte

Ik wil schuimbeton laten storten in de kruipruimte. Oppervlakte van 32 m2 en 40 cm diep.

Een vrijstaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande woning voor mij zou kunnen realiseren. Ik wil een vrijstaande woning bouwen met de afmetingen 11,2 lang en 9,2 breed. De kavel is 433 m2. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, gemetselde buitenkant, 2 verdiepingen en een zolder, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten en een geïsoleerde garage. Bouwtekeningen en vergunning nog niet aanwezig.

Woning bouwen op een kavel

Ik wil graag op een kavel een woning in Hengelo laten bouwen. De koopovereenkomst is inmiddels getekend met de gemeente. De tekeningen zijn gemaakt en ingediend. De vergunning is nog niet volledig rond maar de ingediende vooraanvraag is akkoord. Een technische tekening ontbreekt nog. Ik zoek met spoed de juiste aannemer voor dit avontuur.

Tweezijdige nokverhoging

Tweezijdige nokverhoging van hoekwoning. Achterzijde zonnepanelen, voorzijde dakpannen. Materiaal kunststof. Huisbreedte 5 meter, oude, ongebruikte schoorsteen binnenzijde. Ongeveer 1.5-2 meter, casco levering. Zie huis op Google Maps voor een idee.

Erker aan voorzijde

De erker die wij willen realiseren is +/- 3,2 meter breed en 1,5 meter diep. De hoogte (borstwering) zit op 75 centimeter vanaf het straatwerk. Het kozijn zal 1,59 meter hoog moeten worden. Ik heb een tekening hoe de erker er ongeveer uit moet zien. Deze kan ik niet toevoegen aangezien dit een PDF bestand is. Hier zal namelijk het voorkozijn de middenstijl wegvallen waardoor er 3 ramen zijn in plaats van 4, de kleine bovenkozijnen blijven er wel 4. Het kozijn links en rechts is 56 centimeter breed. De hoogte is in totaal 159 centimeter. De hoogte rechts en links van het voorkozijn is in totaal (metselwerk) 131,7 centimeter. De maat van het tussenstelsel van het kozijn is 172,5 centimeter. Voor de constructie aan de woning hoeft niet veel gedaan te worden, hier zit al een kozijn en als deze er uit gaat heb je al een gat. De exacte maatvoering kan ik maandag 12 augustus aanleveren. Ik heb de aanvraag voor de vergunning gedaan en die is nagenoeg akkoord. Ik hoop hiermee u voldoende te hebben geïnformeerd zodat er al een offerte/schattig gemaakt kan worden. Alvast bedankt.

Een gehele woning inpandig renoveren

Ik zoek een aannemer die onze gehele hoekwoning kan renoveren. Het gaat om het vervangen van alle kozijnen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast zien we graag openslaande tuindeuren, een betonnen vloer, spouwmuurisolatie, een muur uitbreken, een nieuwe keuken, badkamer, toilet en het isoleren van het dak. De woning heeft een woonoppervlakte van 125 m2.