Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hengelo of directe omgeving.

586 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen op een kavel, kubus huis bouwen, een eenvoudige schuurwoning bouwen op een kavel, kelder maken onder woonetage, souterrain realiseren, kelder bouwen, een uit- en opbouw realiseren achter een tussenwoning, aanbouw realiseren, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken, uitbouw en complete verbouwing van beneden verdieping, uitbouw achterzijde huis, opbouw realiseren, dak in zijn geheel verhogen en dakkapellen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hengelo:

Woning bouwen op een kavel

Ik wil graag op een kavel een woning in Hengelo laten bouwen. De koopovereenkomst is inmiddels getekend met de gemeente. De tekeningen zijn gemaakt en ingediend. De vergunning is nog niet volledig rond maar de ingediende vooraanvraag is akkoord. Een technische tekening ontbreekt nog. Ik zoek met spoed de juiste aannemer voor dit avontuur.

Tweezijdige nokverhoging

Tweezijdige nokverhoging van hoekwoning. Achterzijde zonnepanelen, voorzijde dakpannen. Materiaal kunststof. Huisbreedte 5 meter, oude, ongebruikte schoorsteen binnenzijde. Ongeveer 1.5-2 meter, casco levering. Zie huis op Google Maps voor een idee.

Erker aan voorzijde

De erker die wij willen realiseren is +/- 3,2 meter breed en 1,5 meter diep. De hoogte (borstwering) zit op 75 centimeter vanaf het straatwerk. Het kozijn zal 1,59 meter hoog moeten worden. Ik heb een tekening hoe de erker er ongeveer uit moet zien. Deze kan ik niet toevoegen aangezien dit een PDF bestand is. Hier zal namelijk het voorkozijn de middenstijl wegvallen waardoor er 3 ramen zijn in plaats van 4, de kleine bovenkozijnen blijven er wel 4. Het kozijn links en rechts is 56 centimeter breed. De hoogte is in totaal 159 centimeter. De hoogte rechts en links van het voorkozijn is in totaal (metselwerk) 131,7 centimeter. De maat van het tussenstelsel van het kozijn is 172,5 centimeter. Voor de constructie aan de woning hoeft niet veel gedaan te worden, hier zit al een kozijn en als deze er uit gaat heb je al een gat. De exacte maatvoering kan ik maandag 12 augustus aanleveren. Ik heb de aanvraag voor de vergunning gedaan en die is nagenoeg akkoord. Ik hoop hiermee u voldoende te hebben geïnformeerd zodat er al een offerte/schattig gemaakt kan worden. Alvast bedankt.

Een gehele woning inpandig renoveren

Ik zoek een aannemer die onze gehele hoekwoning kan renoveren. Het gaat om het vervangen van alle kozijnen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast zien we graag openslaande tuindeuren, een betonnen vloer, spouwmuurisolatie, een muur uitbreken, een nieuwe keuken, badkamer, toilet en het isoleren van het dak. De woning heeft een woonoppervlakte van 125 m2.

Een erker realiseren aan de voorzijde van onze woning

Ik zoek een aannemer die een erker kan plaatsen aan de voorzijde van onze woning. De erker moet 319 bij 150 cm groot worden en aan de onderkant gemetseld zijn. Daarnaast zie ik graag witte kunststof kozijnen terug in de erker met HR++ glas. De aanvraag voor de vergunning is ingediend.

Dakkapel en boei vervangen

Ik wil mijn dakkapel en boei vervangen. Dakkapel is ongeveer 2,15 meter breed en de boei is 7 meter. Dakkapel is nu van hout en ik wil een nieuwe van kunststof. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt wordt aan de binnenkant.

Verbouwing woning met nieuwe vloer, uitbouw en vloerverwarming

Nieuwe vloer begane grond. Gedeeltelijk is het nu van hout, moet ook allemaal beton worden. - nieuwe keuken + uitbouw keuken. - weghalen open haard - sloopwerkzaamheden, muur tussen keuken en woonkamer weghalen - nieuwe CV ketel - vloerverwarming begane grond en vloerisolatie

Opbouw op bestaande uitbouw

Opbouw van 2.6 bij 5.2 meter lang casco. Opbouw voor realiseren van badkamer. Vergunning nodig?: Nee alleen meldingsplicht.

Nieuwbouw schuur-werkplaats

Wij willen een schuur-werkplaats bouwen van circa 115 m2. In de vloer moet vloerverwarming geplaatst worden. Het gaat om een 18 cm betonvloer met 5 cm dekvloer. Ik heb een pdf met meer informatie die ik kan doorsturen.

Aanbouw realiseren

Ik wil een aanbouw laten maken aan de achterzijde van de woning van 6 bij 4 meter met een hoogte van 260 cm. Ik twijfel tussen metselwerk en prefab. De afwerking van buiten moet gedaan worden, maar binnen moet het casco blijven.

Serre aanbouwen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een serre van 400 bij 300 cm kan maken. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin van mijn twee-onder-een-kap-woning. De serre moet van hout of aluminium zijn. Daarnaast moet er een betonnen vloer komen en ik zie graag een lichtstraat terug in de uitbouw.

Draagmuur verwijderen en stalen constructie plaatsen

Ik wil graag een draagmuur gesloopt hebben (ongeveer 3.50 meter breed en hoogte van ongeveer 2,5 meter) tussen mijn woonkamer en de keuken. Het betreft een bakstenen muur. Tevens moet er dan een H balk geplaatst worden (stalen constructie). Indien nodig een constructieberekening (Dit is nog niet gedaan). Wij hebben nog niet geïnformeerd of er een vergunning voor nodig is (indien dit zo is moet deze nog worden aangevraagd). Ik wil dat er een h-balk geplaatst wordt. Puin mag ook door de vakman afgevoerd worden.

Schuimbeton in de woonkamer laten storten

Ik zoek iemand die in mijn woning op de begane grond schuimbeton kan storten. Vervolgens moet er vloerverwarming op komen en uiteraard worden afgewerkt met een afdekvloer. De kamer heeft een oppervlakte van 38m2 en moet ongeveer 40 cm worden opgehoogd met schuimbeton. De woning is goed bereikbaar.

Uitbouw achter de woning aanbrengen

Ik wil een uitbouw van 180 bij 550 realiseren voor mijn woning aan de achterzijde. Dit moet met schuifdeuren worden. Dit moet gemetseld worden. Dit moet volledig worden afgewerkt exclusief elektra en waterleidingen.

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen graag een eenvoudig tuinhuis met een open en gesloten gedeelte laten plaatsen De afmeting is 620 bij 295 cm. Het tuinhuis is opgebouwd vanuit het stapelbouwprincipe en daarom makkelijk in elkaar te zetten. De dubbele deuren hebben ramen en een cilinderslot. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk . Er zal bestrating gelegd worden daar waar het huisje geplaatst moet worden.

Schuur bouwen

Schuur 6 meter bij 5 meter Schuur komt tussen 2 schuren in Dus ik weet niet of het nodig is de beide zijden voorzien worden van een fundering De 2 mogelijkheden van de offertes

Zeer divers onderhoud en renovatiewerk

Het gaat om divers schilderwerk, inclusief houtreparaties van bijvoorbeeld de nieuwe hardhouten glaslatten. In grote lijn houdt dit in: * Deuren inclusief de binnenzijde, * Kozijnen, ramen, boeidelen, * Hout onder mastgoot (indien nodig), * HWA 2 stuks. Deklijsten / windveer schuur en overkapping. Voordeur glaslatten vast en tochtvrij zetten. Dak golfplaten nieuw deels doorzichtig (indien slecht vervangen) eventueel nieuwe deklijst. Hout: red cedar. Container hokje afwerken (zwarte pannen met gevelpannen), Indien te weinig ruimte voor de deuren graag bijschaven, Poort bijschaven in verband met nieuw pleisterwerk; holle stucwerk repareren. Nieuw pleisterwerk en sauzen (onderste rand donker). Voorraam: schroeven vervangen door rvs bouwkundig advies over bolling onderdorpel verf op muur verwijderen Voordeur, doucheraam en schuurraam nieuwe RVS tochtstrippen Dak en goot inspectie. Pannen (betere vorsten); lood en schoorsteendoorvoer Goot beugels vast (beugels nakijken). Enkel muur portiek bij voordeur isoleren In overleg: inbraakbeveiliging op buitendeuren? Oplossing voor lelijke reparatieplekken? Naast balkondeur

Aanbouw maken met fundering

Wij willen de voorgevel en zijgevel uitbouwen. De tekeningen en constructieberekeningen zijn voorhanden. Het gaat om een totale uitbouw van 25 m2 ongeveer. Wij willen dit laten metselen en dan casco laten bouwen. Wij gaan namelijk alles zelf doen. De kozijnen doen wij namelijk zelf ook.

Uitbouw op plat dak

Wij zouden een opbouw willen van ongeveer 2,5 x 3 x 4. Bovenop onze bijkeuken. Onze bijkeuken is wel enkelsteens. Wat zijn de mogelijkheden

Complete sloop van een schoorsteen

Huis uit 1929 met een schoorsteen willen wij totaal verwijderen inclusief de 1e verdieping en de schouw. Ook moet het dak weer dicht.

Draagmuur slopen

Het betreft het slopen van een draagmuur van 2.50 meter hoog en 3 meter lang. Hierna dient er een h balk met een staande balk geplaatst te worden. Het puin afvoeren en het afwerken van het geheel zal ik zelf verzorgen.

Hele zijgevel uitbouwen

Graag zou ik een uitbouw laten plaatsen. Echter zijn er hiervoor 3 optie die ik graag geoffreerd zou willen zien: 1. Een uitbouw aan de zijkant van 2.10 meter breed en 8.10 meter lang. De draagmuur dient dan worden verwijderd en opgevangen door een H balk. Verder mag hij casco worden opgeleverd. 2. Een uitbouw aan de zijkant van 2.10 meter breed en 8.10 meter lang. De draagmuur dient dan worden verwijderd en opgevangen door een H balk. De uitbouw dient volledig afgewerkt te worden. 3. Naast de uitbouw van de zijgevel zou ik graag ook aan de voorzijde de gevel van de begane grond met 1 meter willen vergroten. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw tweede verdieping

Ik wil mijn woning graag laten verbouwen. Ik wil een tweede verdieping bouwen van ongeveer 30 m2. Mijn plan is dat er twee slaapkamers worden gebouwd op het dak terras. Echter de vraag is hoeveel ongeveer dit gaat kosten? Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw achter de woning realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. Dit betreft een uitbouw van 2,40 bij 6,06 meter. Er staat al een muur van de buren, 2.40 meter, waar tegenaan gebouwd kan worden. De oude kozijnen moeten volledig vernieuwd worden, 2 terrasdeuren en 1 buitendeur.

Trapgat maken in een betonnen vloer

Op één plek een trapgat maken in een betonnen vloer. Op een andere plek een vlizotrap verwijderen en het trapgat dicht storten. Wat zijn hiervan ongeveer de kosten?