Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hasselt of directe omgeving.

29 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hasselt:

Schuur bouwen voor opslag

Wij willen een schuur bouwen van 3 x 5 meter voor opslag van gereedschap, fietsen en 2 motoren. Hier dient een betonnen fundering voor gemaakt te worden door de vakman.

Fundering maken voor een schuur

Ik wil een schuur bouwen van 5 x 4 meter en hier voor wil ik een fundering laten maken. De fundering moet onderheid worden met 4 palen van 4 meter lang. De betonvloer en fundering dienen gelijk gestort te worden. Het graven en afvoeren van het zand dienen ook te worden mee genomen in de offerte. Ik ben in verband met werk het beste te bereiken per email.

Fundering van de garage herstellen

We hebben een huis bezichtigd en de garage is later aangebouwd aan de woning, maar is onvoldoende gefundeerd. We weten niet hoeveel fundering aanwezig is. De breuklijn ligt bij de achteringang van de garage, direct naast de gevel van de woning. Het dak zakt daardoor tevens wat door. De vloer oogt heel, waardoor de beschreven breuklijn de enige is, die zichtbaar is.

zolderrenovatie jaren 30 woning

Nieuwe vaste trap plaatsen naar zolder, aanpassen zolderverdieping (is nu 1 ruimte; deels geisoleerd) tot 2 vaste slaapkamers met evt. kleine badkamer. Betreft complexe klus Goede vakmensen gezocht met kennis van dit type woning.

Uitbouw bouwen

Er moet een derde slaapkamer gerealiseerd worden. Er is een kleine ruimte naast de douche die we willen uitbouwen aan de voorzijde. Het is een pannendak en daar zal een uitbouw aan moeten komen. Dakkapel voldoet niet. Afmeting van de uitbouw nog niet helemaal duidelijk. Wellicht dak recht trekken of een vergrote dakkapel-uitbouw. Graag advies, mogelijkheden ed. Gaat om een aantal m2 extra die we willen creeren. Maar hoe dat is dus de vraag.

UITBREIDING WONING

Woning gelijk trekken met de bijkeuken We hebben een bijkeuken achter de woning. Er moet een stuk van 2 meter bij 5 meter bij tot aan de bijkeuken. Deels fundering, gemetselde muren, openslaande deuren en een plat dak. Casco of helemaal afgebouwd in overleg.

De badkamer is eerst een slaapkamer ...

De badkamer is eerst een slaapkamer geweest en dat willen we weer terugbrengen naar slaapkamer , en nu moet er op een andere plaats de badkamer en toilet gemaakt worden . Maar daar staat nu de trap naar zolder die moet een stukje opzij gezet worden. Dan moet daar een badkamer met toilet komen. Op de zolder moet er geisoleerd worden en twee dakramen geplaats worden en een muurtje met een deur er in zodat het een slaapkamer wordt.

nieuw glazen dak + afwerking

nieuw glazen dak + afwerking

Het realiseren van een aanbouw tegen de ...

Het realiseren van een aanbouw tegen de zijmuur van een bestaande woning. 7,5 x 3 meter bij 3 meter goothoogte. Plat dak. De aanbouw bevat een slaapkamer en toilet/ doucheruimte. De serre wordt aan de achterzijde aangebouwd, 2,5 x 4,2 meter bij 3 meter hoog.

Opknapbeurt/kleine verbouwing toilet: ...

Opknapbeurt/kleine verbouwing toilet: installeren nieuw, hangend toilet/ nw fonteintje, verlaagd plafonnetje en verlichting, uitvlakken muren en daarop nw tegelwerk (muren en vloer). Opknapbeurt hal: nw tegelwerk vloer uitvlakken muren, structuren van hal en TRAPPEGAT en 1e VERDIEPING.

Huis gekocht. Er zit leem op de muren en ...

Huis gekocht. Er zit leem op de muren en dat moet er waarschijnlijk eerst af, voordat het geheel met een fijne structuur kan worden behandeld. Spachtelputz ofzo. Iets afwasbaars en wit. Verder moet er een muurtje uit en dat moet afgewerkt.