Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hardenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hardenberg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hardenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hardenberg of directe omgeving.

53 klanten uit Hardenberg bevelen een bij Casius in Hardenberg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hardenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Hardenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hardenberg:

Betonvloer verwijderen en nieuwe betonvloer storten

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn huidige betonvloer kan verwijderen. Daarna moet er een nieuwe vloer in met vloerverwarming. De huidige betonvloer ligt op zand. Dikte nog niet bekend. Huis gebouwd in jaren 60. Het gaat om 60 m2. De nieuwe vloer moet goed geïsoleerd zijn. De vloerverwarming moet aangesloten worden op de CV-ketel.

Klussen aan een chalet

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: het schilderen van de buitenkant van de chalet. De vloer in de badkamer vertoont sporen van ernstige lekkage en zal vervangen moeten worden. De toiletbril zit los.

Fundering voor een recreatiewoning maken

We willen graag een offerte: aanleg fundering voor een recreatie woning. De buitenmaat is 9 x 9 meter. De bestaande fundering is niet het juiste formaat en dient deels/ gedeeltelijk te worden verwijderd en of gebruikt te worden. Aangezien er veel bomen staan dient de fundering daar rekening mee te houden.

Glazen overkapping / serre laten maken

Het betreft een offerte aanvraag voor het leveren en plaatsen van een serre van 640 cm breed en 350 cm diep. Deze komt tussen de woningen te staan en heeft dus geen zijwanden nodig. Uitvoering in glas (geen isolerend glas en aluminium). Voorzijde schuifpanelen in glas. Elektrisch zonweringen bovenop. Terras heaters, en ledverlichting. Het materiaal moet door het huis naar achteren gebracht worden, er is geen achterom beschikbaar.

Kelder laten maken

Ik wil een kelder van 8 bij 12 meter laten maken. Het grondwater staat hier niet zo hoog. Het huis staat op zandgrond, de fundering zit iets van een meter diep. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Kunt u mij een schatting van de kosten per mail toesturen?

Erker aanbouwen

Ik wil graag een erker laten aanbouwen aan mijn woning. De gewenste afmeting van de erker is 3,5 bij 1 meter.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Op dit moment willen we slechts een globale indicatie van bouw vrijstaande woning met 5 slaapkamers, (zeer) ruime woonkamer, garage met eventueel bovenruimte voor meer kamers. We willen zelf metselwerk doen, schilderwerk en andere afwerkingen. Gemetselde woning met pannendak. Het gaat dus om ruwbouw. Waarschijnlijk catalogusmodel. Eerst een globale indicatie, we zijn nog in een beginstadium.

Twee ruime kamers op een bestaande ...

Twee ruime kamers op een bestaande carport/dak van garage. Graag advies van bedrijf: of opmetselen of houtskeletbouw. Ook voor wat betreft het dak graag advies.

Er moet een toilet worden geplaatst in ...

Er moet een toilet worden geplaatst in de douche. De aansluiting van de wasmachine en droger moet van de douche naar de zolder. Deze aansluitingen kunnen recht omhoog geplaatst worden. Ook moet er een klein dakraampje worden geplaatst in de douche.

Wij willen een bijkeuken bouwen van ...

Wij willen een bijkeuken bouwen van ongeveer 2x3. Nu zijn wij op zoek naar iemand die de fundering kan doen, kan metselen, en dakbedekken. Wij willen een geisoleerde bijkeuken. Met spouwmuren en isolatie in het dak. 2 muren moeten bijgebouwd, andere is van het huis en van de bijkeuken van de buren.