Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haaksbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haaksbergen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haaksbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haaksbergen of directe omgeving.

53 klanten uit Haaksbergen bevelen een bij Casius in Haaksbergen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haaksbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie in Haaksbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haaksbergen:

Badkamer verbouwen of renoveren

In onze nieuwe woning, uit 1928, zit een gedateerde badkamer die wij graag anders zouden willen inrichten met inloopdouche en twee wastafels en toilet. Het bad moet gesloopt worden. De badkamer is 3,5 bij 3,5 meter.

Uitbouw serre achterkant woning

Wij willen onze woning uitbreiden met een serre van zwart aluminium met hr++ warmtebestendig glas met de afmeting 8,24 x 2,20 meter. 1 zijkant glas, andere zijkant is tegen de bestaande gevel. De voorzijde is met een vierdelig aluminium schuifpui waarvan twee delen schuivend zijn. Ik wil een betonvloer met vorstrand fundering en afwerkvloer. Volledige doorbraak en eventueel draagbalk van 8,24 meter in overleg.

Overkapping leveren en plaatsen

Ik wil een overkapping bestellen en laten plaatsen van 4.50 bij 4 meter.

Stalen deur in een boog maken

In onze nieuwe woning zit een 'ouderwetse' boog in de woonkamer. Op google heb ik een afbeelding gevonden van zo'n boog met een stalen deur erin. Ik ben nu dus opzoek naar iemand die dit op maat kan maken en daar zou ik graag de prijs van willen weten.

Beton storten en vlinderen

Heer, Mevr. Ik had een korte vraag, wij vervangen onze vloer beneden voor een betonnen vloer de oppervlakte is ongeveer 45 m2 dit wordt uitgevoerd door middel van piepschuimbroodjes ik wilde graag 10 cm beton op de de broodjes hebben (neem aan dat dit genoeg is)dus heb ik ongeveer 5 m3 beton nodig nu mijn vraag wat kost dit als u dit zal storten en afwerken zodat wij hier een pvc vloer op kunnen leggen

Asbest verwijderen uit schuur en woonhuis

Ons woonhuis en het bijgebouw hebben onder de dakpannen asbest. Het betekend zo'n 40 a 60 m2 aan asbest. Nu willen wij dit graag laten verwijderen en nieuwe isolatie panelen op. Is het mogelijk dat u een keer komt kijken en kunt u dan voor ons een passende offerte maken? Alvast bedankt voor de reactie en een fijne dag.

Beton laten storten

Heer, mevrouw, als alles gaat zoals gepland zijn wij straks eigenaar van een woning met garage. De vloer van deze garage bestaat uit trottoirtegels. We willen die gaan vervangen door beton. Deze ruimte zal niet gebruikt worden als garage, maar een veredelde hobbyruimte worden, met een laminaat vloer over het beton. Het gaat om 18m2. Wat zijn de kosten van het storten van deze vloer?

Kamers opknappen

Ik wil graag twee kamers onderhanden laten nemen. Eerste kamer: muur en plafond sausen. Kunststof vloer leggen met kunststof plint. Nieuwe lamellen bevestigen en half verduisterende gordijnen op hangen. Tweede kamer: muur en plafond sauzen. Kunststof vloer leggen met plint. Nieuwe lamellen bevestigen en half verduisterende gordijnen ophangen. En een nieuwe plankendragers systeem (waar ik blu-rays op kan tentoonstellen) aan de muur bevestigen als dit mogelijk is. De kamers zijn ongeveer 2 x 3 meter groot.

Uitbreiding bungalow

Uitbreiding van bungalow met een ruimte van 4x6 meter aangebouwd tegen een bestaande schoon metselwerk muur. Hoogte bestaande bouw is 3,30 meter. Voor de helft moet deze uitbreiding worden voor zien van een spouwmuur van 3 x 2 meter. De overige delen worden met kozijnen en een deur ingevuld. Er moet tevens een fundering worden gemaakt met de afmeting 4 x 6 x 4 meter. De gele grond zit op een diepte van 0.70 meter. Op deze bouw komt een plat dak. Het metselwerk moet ook gevoegd worden.

Overkapping laten plaatsen

Ik wil een overkapping van 4 bij 3,5 m plaatsen en zoveel mogelijk zelf doen, van hout met palen van 12 bij 12 cm en EPDM op het platte dak. Bij voorbaat

Slaapkamer maken op de zolderverdieping

We willen op onze zolder een slaapkamer realiseren. Hiervoor moet een scheidingswand met een kozijn en deur geplaatst worden, onder een schuin dak. We laten de ruimte graag even opmeten en ontvangen daarna een offerte.

Garage ombouwen en uitbouwen

Het ombouwen van een garage met spouw. De garage verbouwen tot mantelzorgwoning. Tevens een aanbouw eraan plaatsen. In hout, van 6 x 6 meter. In totaal komen we op 70 m2 aan mantelzorgwoning. Er is nog niet gekeken naar een vergunning. Graag een offerte hiervoor.

Schoorsteen tot het plafond verwijderen

Het schoorsteenkanaal verwijderen, alleen in de slaapkamer op de eerste verdieping. Het betreft een kanaal van ongeveer 1 meter breed en 50 cm diep. Het gedeelte op het dak is al verwijderd door de woningbouw.

Schoorsteen tot het plafond verwijderen

Wij zouden graag een vrijstaande kachel willen plaatsen in de woonkamer met een pijp naar het plafond. Nu is er een open haard aanwezig, zie foto. Graag willen wij weten wat voor kosten hier ongeveer bij komen kijken, Met vriendelijke groet, S

Realiseren van een aanbouw

Al enige tijd denken wij aan het realiseren van een aanbouw (bijkeuken + berging) + carport aan ons huis. Op dit moment bekijken wij de haalbaarheid van het geheel. In grote lijnen bestaande werkzaamheden uit fundering op staal, eventueel met grondverbetering. - realiseren aanbouw + carport - doorbraak van bestaande bebouwing naar nieuwe aanbouw Bijgevoegd heb ik een tekening met daarin schetsmatig onze ideeën aangegeven zodat jullie wellicht een beter beeld kunnen vormen. Constructief en / of bouwkundig is hier nog helemaal niet naar gekeken, omdat de financiële haalbaarheid voor ons op dit moment het grootste vraagteken is. Verder heb ik een paar foto's van de huidige situatie toegevoegd. Casco bouw.

Uitbouw van de woonkamer

Wij willen onze uitbouw (met bouwkundige tekening) graag casco laten bouwen. Offertes voor de bouwkundige tekening EN uitvoeren van de bouw, zijn ook welkom. Uitbouw betreft 3. 5 meter x 3. 5 meter. Wij willen onze woonkamer graag met 3. 5 meter uitbouwen, Wij hebben een gedetailleerde schets klaar van de wenselijke uitbouw. Het gaat om een uitbouw/ bijbouw van de woonkamer en keuken. Deze moet aansluiten op de huidige bebouwing met een doorbraak in de buitenmuur. Met een lichtstraat als aansluiting tussen bijbouw en huis. Daarnaast aansluiting voor gas water en elektra en de keuken. Binnen het huidige ontwerp is er geen bouwvergunning nodig. Gemetselde muren, fundering, plat dak en openslaande deuren. Eind dit jaar/begin volgend jaar starten.

Tussenwand plaatsen

Ik wil in een bestaande hal graag een tussenwand plaatsen. Hal is 14 meter breed en 6 meter hoog in de nok. Het dak loopt schuin vanaf 4 meter hoogte. In de wand moet een doorgang van 2,5 bij 3,5 meter komen.

Verbouwing garage

Achterste stuk van de garage aan de bijkeuken bijtrekken. Dat stuk in spouw maken. Wateraansluiting voor wasmachine maken. De garage zit naast de bijkeuken. Hoeft geen muur doorgebroken te worden - er zit reeds een deur. Een muur metselen zodat de garage in tweeen wordt gedeeld. Garage is enkelsteens daarom spouw maken. Garage is 6 a 7 meter lang en 3 meter breed.

Rundvee-ligboxenstal,50 stuks ...

Rundvee-ligboxenstal,50 stuks melkvee,2+1 rij boxen,alleen onder roosters kelder,gewoon voerhek,2x5 visgraat melkstal,zijkanten open op 1 meter hoogte,gewone golfplaten(met licht). Kortom een tradionele ligboxenstal zonder poespas zonder krachtvoerboxen maar wel degelijk. wil graag ook prijs per koe.

het gaat om de nieuwbouw van een ...

het gaat om de nieuwbouw van een recreatie woning die eerst gesloopt moet worden waar naar er een nieuwe recreatie woning weer moet worden herbouwt met drie slaapkamers

keuken verplaatsen van achterzijde naar ...

keuken verplaatsen van achterzijde naar voorzijde vd woning, deur in raam veranderen.

nieuwe aansluitpunten in garage en ...

nieuwe aansluitpunten in garage en keuken. verplaatsen toilet en badkamer nieuw inrichten hangtoilet plaatsen beneden toilet dakkapel plaatsen betonnen vloer garage

Ik wil de garage een opknapbeurt geven. ...

Ik wil de garage een opknapbeurt geven. Er moet nieuwe dakbedekking op en gedeeltes van het houtwerk hiervan dient te worden vervangen. De garagedeur wil ik 1.5 m naar voren verplaatsen, zodat de carport kleiner en de garage groter wordt. Er moet een betonnen vloer in de garage komen; nu liggen er tegels schots en scheef.