Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakplaten met asbest vervangen:

Dakplaten met asbest vervangen

Platen onder de pannen Astbestinventsrisatie aanwezig
Onze klant uit Goor (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakplaten met asbest vervangen uit heel Nederland:

Houten woonhuis slopen

Ik wil het houten woonhuis slopen ten behoeve van een nieuwbouw woning. Er zijn asbest dakplaten (mij is verteld: geschroefde platen). Een groot deel van de houten balken van de buitenzijde wil ik graag hergebruiken. Het kleine schuurtje van hout moet ook gesloopt. Het woonhuis is 8 x 8 m.

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Ik heb circa 130 m2 asbest golfplaten van een dak verwijderd. Deze platen 103 x 153 cm staan op de grond en moeten worden afgevoerd. Daarnaast heb ik nog circa 120 m2 asbest dak wat verwijderd en afgevoerd moet worden. Dat moet dan echter meteen weer bedekt met verzinkt stalen dakplaten.

Asbest dakplaten verwijderen

Slopen 100 m2 asbestplaten dak. De werkplek is goed bereikbaar.

Asbest verwijderen in een oude woonboerderij

We willen het asbesthoudende dakbeschot van een (binnenkort aan te kopen) woonboerderij laten vervangen. Het is een T-dak met twee dakdelen van ongeveer 100 en 150 vierkante meter. Het zijn asbest platen van 70 bij 40 (gok). Het 150-vierkante-meter-deel zijn de platen van binnen uit te zien. Ze liggen redelijk los op de dakbalken en worden door een dunne lat op hun plaats gehouden. Het 100-meter-dak is op dit moment van binnenuit niet te zien i.v.m. een plafond (dit hoeft er niet in te blijven zitten). Beide daken zijn van buiten bereikbaar en aan de buiten kant zitten dakpannen. Er is verder geen isolatie aanwezig. Eventueel moeten er isolerende dakplaten geplaatst worden, waar de dakpannen dan weer op terug kunnen.

Asbest dakplaten verwijderen

Ik wil de asbest daken van twee losstaande schuren verwijderen. De afmetingen van deze schuren zijn 7,60 bij 1,93 en 7,60 bij 2,15 meter. De goot is 2 meter hoog en de nok 3,25 meter hoog. Beide zijn dus vrijstaand en ik kan eventueel ook helpen met afvoeren.

Dakplaten vervangen van de schuur

De asbest dakplaten op mijn schuur wil ik laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal het iets opgehoogd moeten worden en een plat dak gemaakt. Hier ontvang ik graag advies over. Het dak is ongeveer 6 meter breed en 2,50 meter lang en goed bereikbaar. Er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd.

Dakplaten van asbest verwijderen

Het betreft het verwijderen van asbest golfplaten op het dak van de schuur. De oppervlakte hiervan is 160 m2. Tevens zitten er aan de zijkant van de schuur vlakke asbest platen die ook verwijderd moeten worden. Dit is ongeveer 22 m2. De platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Verder zal er een inventarisatierapport opgemaakt moeten worden. Separaat wil ik een kosten indicatie ontvangen voor het leveren en plaatsen van nieuwe golfplaten.

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen: 1. oppervlak 100 m2 2. Asbest dakbeschot verwijderen 3. Dakplaten + panlatten opnieuw aanbrengen 4. Nieuwe pannen 5. Dakkapel plaatsen voor een douche (2.5 meter)

Dakpannen en dakplaten vervangen

Wij willen oude dakpannen en dakplaten vervangen. In de huidige dakplaten zit asbest. Dit moet afgevoerd worden. Nieuwe dakplaten, isolatie en dakpannen leggen. 3 dakramen (2 grote, 1 kleine) plaatsen. Ervan uitgaande dat het dakbeschot en de panlatten nog goed zijn en dus niet vervangen hoeven te worden. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Het gaat om 40 m2.

Asbest dakplaten verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van asbesthoudende dakplaten totaal 113 m2. De lengte is 14 meter, de breedte 7 meter en de nokhoogte 4,5 meter. De platen zijn aan 3 zijde bereikbaar. Er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.

Partners

Partners van Casius