Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakplaten met asbest vervangen:

Dakplaten met asbest vervangen

Platen onder de pannen Astbestinventsrisatie aanwezig
Onze klant uit Goor (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakplaten met asbest vervangen uit heel Nederland:

Asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Ik heb een loods met 360 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil deze laten verwijderen en vervangen voor nieuwe golfplaten inclusief nokdelen en windveren. Het zijn twee gekoppelde loodsen met afmetingen van 12 x 12 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van nieuwe dakplaten.

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Pannendak isoleren

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een gecombineerde kap, een sporenkap en een gordingenkap. Op het schuine dak liggen dakpannen met daaronder een asbestbeschot. Voor het verwijderen en afvoeren van het asbest hebben wij al een vakman gevonden. Wij zijn nu opzoek naar een vakman voor het verwijderen van de pannen, het plaatsen van een zelfdragende geïsoleerde dakplaten en daarna mogen de oude pannen terug geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Asbest dakplaten verwijderen

Bij een cliënt van ons dienen er ongeveer 600 m2 asbest dakplaten verwijderd te worden en afgevoerd. Onder de platen zit geen isolatie materiaal. Het inventarisatierapport is aangevraagd en wij hopen daar deze week een antwoord op te krijgen.

Asbest dakplaten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van asbestdakplaten van een schuur en het plaatsen van nieuwe dakplaten. Het dakoppervlak is ongeveer 100 m2 en het dak is geïsoleerd met isolatieplaten aan de binnenzijden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Nieuwe dakplaten monteren

Ik wil graag 700 m2 asbest dak verwijderen, nieuwe dakplaten monteren. Inclusief afvoeren van materialen. Locatie goed bereikbaar.

Houten woonhuis slopen

Ik wil het houten woonhuis slopen ten behoeve van een nieuwbouw woning. Er zijn asbest dakplaten (mij is verteld: geschroefde platen). Een groot deel van de houten balken van de buitenzijde wil ik graag hergebruiken. Het kleine schuurtje van hout moet ook gesloopt. Het woonhuis is 8 x 8 m.

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Ik heb circa 130 m2 asbest golfplaten van een dak verwijderd. Deze platen 103 x 153 cm staan op de grond en moeten worden afgevoerd. Daarnaast heb ik nog circa 120 m2 asbest dak wat verwijderd en afgevoerd moet worden. Dat moet dan echter meteen weer bedekt met verzinkt stalen dakplaten.

Asbest dakplaten verwijderen

Slopen 100 m2 asbestplaten dak. De werkplek is goed bereikbaar.

Asbest verwijderen in een oude woonboerderij

We willen het asbesthoudende dakbeschot van een (binnenkort aan te kopen) woonboerderij laten vervangen. Het is een T-dak met twee dakdelen van ongeveer 100 en 150 vierkante meter. Het zijn asbest platen van 70 bij 40 (gok). Het 150-vierkante-meter-deel zijn de platen van binnen uit te zien. Ze liggen redelijk los op de dakbalken en worden door een dunne lat op hun plaats gehouden. Het 100-meter-dak is op dit moment van binnenuit niet te zien i.v.m. een plafond (dit hoeft er niet in te blijven zitten). Beide daken zijn van buiten bereikbaar en aan de buiten kant zitten dakpannen. Er is verder geen isolatie aanwezig. Eventueel moeten er isolerende dakplaten geplaatst worden, waar de dakpannen dan weer op terug kunnen.

Partners

Partners van Casius