Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakplaten met asbest vervangen:

Dakplaten met asbest vervangen

Platen onder de pannen Astbestinventsrisatie aanwezig
Onze klant uit Goor (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakplaten met asbest vervangen uit heel Nederland:

Dakpanplaten op schuur monteren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten; Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een schuur waarop asbestplaten liggen. Die wil ik laten liggen en de dakpanplaten er over heen monteren. De schuur is naar schatting 15 x 9 meter.

Schuurdak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande dak met dakpannen van een schuur laten vervangen door dakpanplaten. Graag wil ik eerst iemand langs laten komen om het één en ander op te laten meten. Met montage, afwerking erbij.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 9m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken er zitten nu orginele dakplaten op vanaf begin 1974, graag zullen wij deze willen vervangen. Hellingshoek is een paar graden en er zijn twee daken ramen gemonteerd, dus er zal minder m2 nodig zijn. Het is een verlening van de huiskamer.

Pannen vervangen door stalen dakpanplaten

* Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten. * Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Ongeveer 30 m2. * Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil de bestaande dakpannen verwijderen, nieuwe dakplaten leggen en ook eventueel isolatie.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of roofing, stalen dakplaten / dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van uw dak? 22 m2 4 hoekig piramide torentje met een hoogte van ongeveer 3,5 meter en breedte van ongeveer 3 meter (4 x drie hoeken). Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dakbedekking van het torentje dient vervangen te worden. Het is beschadigd geraakt tijdens de laatste storm van januari. Huidige materiaal is bitumen (groen) en de voorkeur gaat naar zink of hetzelfde materiaal en kleur.

Hellend Sarkindak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een achterzaal van ons restaurant . Vroeger een boerenschuur waarvan de punt is verwijderd en nu bestaat uit 4 schuine vlakken.

Schuurdak vervangen inclusief isolatie

Vervangen dakplaten / dakpanplaten van ons schuurdak inclusief het aanbrengen van isolatie, circa 8 m2. Hellend dak, nu voorzien van golfplaten met vermoedelijk asbest. Deze verwijderen en afvoeren. Dak is goed bereikbaar.

Hellend dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft een jaren 70 woning met gebakken pannen en spaanplaten/vezelplaten dakbeschot. Ik wil de pannen en dakbeschot verwijderen en nieuwe geïsoleerde dakplaten terugplaatsen.

Stalen dakplaten / dakpanplaten aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten, riet (zinklook). Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 270 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om het vervangen van bestaande asbesthoudende platen door riet en/of zinklook platen. Het oppervlak is ongeveer 270 m2.

Nieuw hellend dakplatendak maken

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Schuur met asbest golfplaten moeten eraf eerst houten platen unterlayment platen erop, vervolgens moet er folie tussen en daarna dakplaten. Afmetingen schuur is 3,5 x 2,3 meter.

Partners

Partners van Casius