Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Goor te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Goor heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Goor u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Goor of directe omgeving.

41 klanten uit Goor bevelen een bij Casius in Goor aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Goor bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, zolderverbouwing of verbouwing in Goor staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Goor:

Betonrot repareren

Betonvloer ligt op gewapende betonnen balken waarin op een aantal plaatsen beginnend betonrot is te zien.

Dakplaten met asbest vervangen

Platen onder de pannen Astbestinventsrisatie aanwezig

Zolder geheel laten verbouwen

Er is een dakkapel geplaatst op zolder. Aan de ene kant is het plafond direct afgewerkt. Aan de andere schuine kant zitten balken en daar moet een gipsplaat over gemaakt worden op het plafond. In dezelfde ruimte van de dakkapel moet een vloer geëgaliseerd worden van 1 meter bij 5 meter lang. Hier moet ook een vloer op gelegd worden. Of met een zeil met laminaat structuur, of echt laminaat. Aan de zijkant waar de dakkapel geplaatst is, is een stenen muur zichtbaar. Deze moet gestucd worden. Dit is een oppervlakte van 1 meter bij 1 meter, aan beiden kanten. Totaal dus twee stukken muur.

Vloer verlagen in de soutterain

Wij zijn aan het overwegen een huis aan te schaffen dat is opgebouwd als een souterrain met woongedeelte er boven. De vloer van de souterrain ligt gelijk met buiten begane grond. De sta hoogte is net te krap: 205 cm gok ik. Wij willen van alle kamers de vloeren laten verlagen (min 30 cm). Ik zou graag een indicatie hebben per m2 wat dit zou kosten. Het gaat om zeker 4 kamers en als ik moet gokken is het totaal vloeroppervlak zo'n 8 x 10 meter.

Asbest uit het dakbeschot laten verwijderen

Boven onze keuken zit een puntdak: ongeveer 10 x 3 meter. Onder de oude dakpannen zijn als dakbeschot asbestplaten van 4 mm dik aangebracht. Wat kost de verwijdering van deze asbestplaten en het herstel van het dak ongeveer?

Keuken aanbouwen aan de woning

Aan de achterkant van een bijna opgeleverde nieuwbouwwoning willen wij een keuken bouwen. Wij vragen een offerte voor het aanbrengen van alleen de fundering van 3 bij 4 meter en één voor het aanbrengen van de fundering plus het bouwen van de keuken. De keuken moet nog verder beeld krijgen.

Toog maken in draagmuur

We hebben een nieuw huis gekocht en willen hierin tussen de woonkamer en keuken een toog laten maken. Muur is zo'n 4 meter en hierin moet een sparing komen van ongeveer 1.20. Het is een draagmuur, dus ga er vanuit dat hier een latei of balk boven moet komen. Hoogte van de sparing moet zo'n 2.20 worden. Werk moet worden uitgevoerd begin september.

Vervangen balkonhek noordzijde huis. ...

Vervangen balkonhek noordzijde huis. Reparatie kozijn en vervanging van de balkondeur. Vervanging van de panelen in het kozijn en aanbrengen isolatie. Schilderwerk: windveren, onderzijde dakbeschot bij de goten; gevelbetimmering zuidgevel; pui zuidgevel balkon zuidgevel; balkon noordgevel; pui noordgevel; raam noordgevel beneden.

We willen een betonvloer buitenshuis ...

We willen een betonvloer buitenshuis laten storten om een veranda op te plaatsen. Maat: 550 x 400.

Extra werkkamer/hobbyruimte aansluitend ...

Extra werkkamer/hobbyruimte aansluitend op de de garage/achterzijde woning. Veel graafwerk i.v.m. splitlevel. Sloop en plaatsen nieuwe keermuur om grond van terras op te vangen. Plat dak, voorzien van natuurlijke bedekking. Ruimte voorzien van eenvoudig toilet en douche. Misschien vloerisolatie(geen kruipruimte) Dubbele beglazing en een radiator.

dakkapel en uitbreiding woonkamer met ...

dakkapel en uitbreiding woonkamer met boven verdiepin uitgevoerd met pannen dak ten behoeve extra slaapkamer

In een oude discotheek (wordt Grand ...

In een oude discotheek (wordt Grand Café) wat bestaat uit 2 verschillende delen moet 1 egale vloer worden gemaakt. Onze voorkeur gaat uit naar een houten planken vloer. Het ene deel bestaat nu uit tegels en het andere deel uit houten balken. Hier ligt nu een parketvloer op, maar deze is zo scheef dat deze eruit moet. Het egaliseren van deze vloer wordt gedaan door de aannemer.

Wij willen aan de achterkant ...

Wij willen aan de achterkant uitbouwen,een schuifpuizetten. Nieuwe kozijnen. Tevens een niuwe keuken inbouwen