Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw aan de achterzijde bouwen:

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen wegens ruimte gebrek een aanbouw aan de achterkant realiseren. Het wordt een uitbreiding van de woonkamer/ eetkamer. De overkapping op de foto wordt verwijdert door onszelf. De uitbouw zou ook zo snel mogelijk gerealiseerd moeten worden, wanneer we de sleutel hebben. De uitbouw moet 3 meter diep en 5.70 breed worden. Aan 1 zijde reeds bestaande muur van garage. Geen dakraam, prijzen voor opties eventueel met pui of ramen met openslaande deuren. Een vergunning is niet nodig. Wat voor soort fundering er nodig is weten we niet. Is het mogelijk om een casco en een complete oplevering te vermelden op de offerte? Graag ook elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie willen we in ieder geval niet van hout, verder ontvangen we graag advies. Graag ontvangen we een offerte.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw aan de achterzijde bouwen uit heel Nederland:

Vloer storten

Tijdsindicatie ivm planning: Maandag 6 of dinsdag 7 april - Hoeveel m2: 20m2, verwachting een kleine 4m3 aan beton - Hoe diep: rondom 60cm en grootste oppervlak +/- 30cm - Welke etage: Begane grond, uitbouw schuur - Wat voor vloer wilt u: Standaard beton - Wat is de ondergrond/vloer: Rondom zal het bekisting en zand betreffen, 60cm diep (incl. wapeningskorf), overige oppervlak op de huidige tegels (incl. funderingsbewapening), zoals op de foto te zien is - Vloerverwarming ja/nee: Nee - Kunt u de situatie beschrijven: In april 2020 gaan we onze schuur uitbouwen, volledige breedte van de tuin (=6meter) en een deel richting het woonhuis. Oppervlakte +/- 20m2 erbij, ter verduidelijking op de foto waar de standard 30x30cm tegels liggen + 30cm van het gras wat er nog bij betrokken wordt. Wij zullen zelf alles voorbereiden, bekisting, funderingsbewapening etc. wij willen enkel het storten + egaliseren van de vloer uitbesteden. Standaard cement/vrachtwagen kan achterzijde tuin bereiken.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van de woning met kunststof kozijnen met 2 openslaande deuren van 3000 x 5200 cm. Er is nu een serre aanwezig, deze halen we zelf weg. We willen er een uitbouw voor terug. We zijn ons aan het oriënteren en zouden graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. We denken aan een prefab constructie, maar we willen ook graag weten wat het kost als we het ter plekken laten bouwen. Ik ga navragen of een vergunning nodig is. Tekeningen heb ik nog niet.

Uitbouw/Serre achterkant andere woning

Ik ga binnenkort verhuizen en daar zit aan de achterzijde van de woning een soort van halletje/doorloop van 200 x 118 cm en daar wil ik vanaf dmv een betaalbare goede kleine uitbouw/serre en vroeg mij af wat dat ongeveer gaat kosten. Bijgesloten de plattegrond. Op het stuk waar het raam zit wil ik 118 cm uitbouwen. De rechterkant wordt 2 m muur, omdat ook daar het huisje staat. Afwerking met deur en raam. De uitbouw hoeft niet luxe en spectaculair, wel graag van kunststof of steen. Prefab is ook prima. Er is geen vergunning nodig. Over de fundering durf ik niet veel te zeggen. Graag een combinatie van casco en een complete oplevering, binnen wel afgetimmerd, schilderen hoeft niet, leidingen ook niet.

Uitbouw achterzijde bouwen

Uitbouw gemetseld 2.5 meter diep en ongeveer 6.2 meter breed. Eventueel vloerverwarming woonkamer. Vergunning nog niet aangevraagd, indien nodig in de offerte opnemen. Voorkeur voor een een metselconstructie. Casco of complete oplevering is nog niet bekend. Zal waarschijnlijk wel worden moeten geheid.

Uitbouw achterzijde en zijkant

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde en zijkant. Achterzijde 3 m x 8,5 m zijkant 2,5 m x 9 m. De buitenmuur en binnenmuur zullen opgevangen moeten worden, omdat dit draagmuren zijn. Zie foto voor tekening voor de wensen voor en na verbouwing. Compleet/casco, elektra/stucwerk etc zijn in overleg. Er moet wel een fundering in komen en ik wil dat de buitenmuren gemetseld zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw achterzijde woning

Graag laat ik een opbouw op bestaande uitbouw van 3 x 12 meter realiseren. Het liefst van hout. Binnenzijde wordt zelf afgewerkt. Vergunning is denk ik nodig, deze vraag ik zelf aan.

Uitbouw achterzijde

Ik heb interesse in een aan/uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. Woning is 5 m breed en zou de woonkamer graag met 2 m willen verlengen Dit mag zowel prefab als traditionele bouw zijn. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Zonder fundering

Houten uitbouw achterzijde huis

Wij willen een uitbouw realiseren achter het huis, waar nu een overkapping is. De maat zal ongeveer 4,5 diep bij 6 meter breed zijn. Het is de bedoeling dat hier een houten uitbouw terecht komt met een plat dak. Met een schuifpui. Het is mij niet helemaal duidelijk wat er allemaal zal moeten gebeuren om dit te realiseren dus graag ga ik in overleg met een metselbedrijf om dit te realiseren.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw aan de woning laten maken van ca. 5 m breed en 3 m diep. Daar moet ook een nieuwe keuken in geplaatst worden, verwarming komen en de muren mooi afgewerkt en een vloer gelegd, dus eigenlijk het hele complete plaatje. Graag ook meedenken met ontwerp en hoe wij de aanbouw zo duurzaam mogelijk kunnen maken (isolatieglas of groendak als dat mogelijk is?). Het moet wel aansluiten bij ons huis, het is een jaren 30 woning met glas in lood ramen. We hebben op de site van de gemeente gekeken en daar staat dat tot 3 m vergunningsvrij gebouwd kan worden. We denken dat er een fundering nodig is, maar we weten niet welke. Alleen in de maand augustus lukt ons niet, voor de rest wel.

Uitbouw achterzijde realiseren en een lichtstraat en lichtkoepel plaatsen

Het gaat om het creëren van 35 m2 extra aanbouw. De pui en achterdeur zijn uit 2015, deze kunnen in de nieuwe aanbouw geplaatst worden. In de grote eetkamer willen we een lichtstraat van ongeveer 3 meter en in de speelkamer van de kinderen willen we een lichtkoepel. De afmeting maakt niet uit, het gaat om een gesloten lichtkoepel. Voor de aanbouw is geen vergunning nodig. We willen een complete oplevering en een gemetselde constructie. We hebben nu tegels liggen, deze halen we zelf weg. Wat voor fundering nodig is zou beoordeeld moeten worden.