Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw of serre achterkant woning:

Uitbouw of serre achterkant woning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze woning. Wij twijfelen tussen uitbouw en serre. Het moet gaan om een uitbouw met een houten skelet. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw/serre. De uitbouw moet ongeveer 3 bij 5 meter groot worden. De achtertuin is goed bereikbaar. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw of serre achterkant woning uit heel Nederland:

Serre renoveren

We willen een uitbouw van hout 2.40 m bij 5 m. Fundering is goed. Al aanwezig in huidige serre. Deze is al 35 jaar oud en willen we vervangen. Met of zonder lichtstraal, afhankelijk van de prijs. Afbreken van huidige serre en muren verwijderen doen we zelf. Er willen graag 2 openslaande deuren naar de tuin toe. Van hout graag. Dubbel HR glas. En geïsoleerd. Wat is ongeveer de prijs? Bijgevoegde foto is zoals het nu is...graag willen we de achterste muur ( waar nu nog de wc is) gelijk trekken met de aanbouw.

Uitbouw achterzijze serre/erker

Het betreft een kleine uitbouw op de plaats waar zich nu het raamkozijn en de achterdeur bevindt. De serre zou circa 3 meter breed worden, aan de muur circa 2.40 meter hoog en schuin aflopend naar circa 2 meter. De diepte is ongeveer 0,80 meter. De gehele serre van glas met hout of kunststof. Een vast raam en een schuifdeur. Of verdeeld over meerdere panelen? Een rooster (voor frisse lucht) in het raam. Tevens de vloer egaliseren/gelijk maken met de rest van de vloer.

Uitbouw achterzijde serre

We willen graag een serre aanbouwen van 3.5 x 1.5 meter. Zie foto ter inspiratie. Er is geen vergunning nodig. Complete oplevering is in overleg. Er is geen stucwerk nodig, wel elektra en een fundering en het moet van kunststof gemaakt worden.

Schilderwerk buiten

Schilderen van buitenboel, alle kozijnen, deuren en boeidelen in bestaande kleurstelling. Op enkele plaatsen (onderkant) houtherstel nodig. Voorkant (foto) : serre met 3 ramen, uitbouw (5 ramen), deur+kozijn, beneden 2 ramen (waarvan 1 openslaande), boven : 4 ramen (open), 1 boeideel (+/- 15 m) Zijkant 1 : serre, 2 ramen en dubbele openslaande deur, boven : dubbele openslaande deur + 1 boeideel (+/- 4 m) Andere zijkant : 2 ramen (waarvan 1 open kan), 1 deur/kozijn, 2 boeidelen (totaal +/- 10 m) 1 dakkapel (+/- 2 m breed)

Uitbouw achterzijde huis

Complete uitbouw achterzijde. Huidige muren blijven staan. Kozijn wordt hergebruikt. Glazen dak (serre idee). Breedte huis 5,1 m en diepte uitbouw max. 2,50 m. Hoogte huidige plafonds 2,60 m. Als foto heb ik een voorbeeld toegevoegd wat het ongeveer moet worden. Echter is ons huidige kozijn niet over de gehele breedte van het huis, dus zal een stukje muur moeten komen. Onze beide buren hebben al een uitbouw waardoor wij al 1,20 aan muren hebben aan beide kanten. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet. Ik hoor graag van u.

Het realiseren van een serre achter een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een serre kan realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning. Beide buren hebben al een uitbouw waar de serre tussen moet komen te staan. Ik zie graag aluminium kozijnen terug in de serre. De serre moet 9 bij 2 meter groot worden.

Uitbouw achterzijde in rijtjes huis

Ik wil graag een aanbouw serre met een dak 5.00 m br bij 4.00 lang. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra, een fundering en een houten constructie.

uitbouw woonkamer serre

Wij zijn bezig met de financiering van een woning, wij willen graag een indicatie ontvangen voor een uitbouw serre met schuifdeur van hout 6 meter breed uitbouw 2 meter. Zodra wij de financiering rond hebben gaan wij verder met een aannemer die het kan uitvoeren.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een complete uitbouw van de achterzijde van de woning realiseren. Maat 5,18 x 1,5 a 2 meter. We twijfelen tussen een gewone uitbouw of iets in de richting van een serre. Bijgevoegd een foto van de huidige kamer. De werkzaamheden zouden indien mogelijk in oktober moeten plaatsvinden. Hoor graag wat de mogelijkheden en de kosten hiervan zijn! Bedankt!

Uitbouw woonkomer met serre

Wij willen graag de woonkamer uitbouwen met een serre van 6 m br, 3,5 m diep (of meest nabijgelegen standaardmaat). Complete oplevering is in overleg. Er hoeft in ieder geval geen elektra in te komen en er hoeft ook geen stucwerk gedaan te worden. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik weet ook niet van welk materiaal het gemaakt moet worden maar ik wil in ieder geval wel triple glas in het dak hebben.

Partners

Partners van Casius