Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor boorpalen fundering laten maken:

Boorpalen fundering laten maken

Ik wil graag een boorpalen fundering met schroef mortelpalen laten maken. De grondconditie is bepaald. Een advies over de hoeveelheid palen en welke soort krijgen we volgende week. Kunt u op basis hiervan een offerte uitbrengen?
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boorpalen fundering laten maken uit heel Nederland:

Fundering met boorpalen maken voor uitbouw

Ik wil graag 4 boorpalen en een fundering van 4 x 5 meter laten maken voor een uitbouw. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Fundering maken voor een nieuwe woning en uitbouw

Ik heb een principe-akkoord ontvangen van de gemeente om naast mijn bestaande woning een nieuwe woning te mogen bouwen van 11,5 x 6,5 meter. Ik moet nog tekeningen gaan maken en de bouwvergunning gaan aanvragen. Dat traject zal ongeveer 1 jaar in beslag nemen is mij door de gemeente verteld. Ik wil nu alvast starten met het maken van een globale begroting. Daarvoor wil ik graag een prijsindicatie ontvangen voor het maken van een fundering voor de nieuwe woning door een gecertificeerd bedrijf. Ik zal bij de gemeente een sonderingsrapport gaan opvragen. Er moet bekeken worden of er traditionele heipalen of boorpalen gebruikt moeten worden. Ik hoor graag van u.

Fundering maken voor woonhuis

Zou graag de prijs weten voor fundering van 28 boorpalen met diameter 400 en 13 meter lengte palen. Ook graag een prijs voor zelfde voorwerk maar dan 10 meter diep

Boorpalen plaatsen voor de fundering van een woning

We willen graag een vrijstaand huis bouwen (de aanvraag voor een vergunning is ingediend en de tekeningen zijn al goedgekeurd). We zouden voor de bouw van het huis graag 30 boorpalen laten plaatsten met een lengte van 6.19 m.

Fundering maken voor een nieuw te bouwen huis

Wij gaan een nieuw huis bouwen en ik zou graag een offerte ontvangen voor de fundering. Er komen boorpalen. Funderings- tekeningen, berekeningen enz. zijn al in ons bezit.

Fundering maken met boorpalen

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor het volgende: Voor het te bouwen van een 2 onder 1 kap woning dient er een fundering op palen gemaakt te worden, de constructeur is momenteel bezig met de exacte berekeningen. Hoe het er nu uit zal zijn betreft het een boorpalen fundering met 18 palen die 4 meter de grond in zullen gaan, de rest van de fundering betreft breedplaat 320. Hoop dat u met deze informatie ons kunt helpen met een richtprijs. Alvast dank.

Gastenverblijf aanbouwen

Ik wil graag een gastverblijf aan laten bouwen. Aanbouw met lengte van 16.20 meter, breedte 4.70 meter met zadeldak, goothoogte 3 meter, nokhoogte 5.85 meter. Fundering met 13 boorpalen. We willen graag half casco. Ik wil wel graag CV, water en elektriciteit. Ik heb tekeningen en ik heb een vergunning.

Fundering aanleggen voor een aanbouw

In onze achtertuin dient een fundering aangelegd te worden, ten behoeve van een enkellaags uitbouw. Afmetingen ongeveer 8.50 x 2.50 meter, voorzien van een 5-tal boorpalen.

Boorpalen plaatsen voor fundering van vrijstaande woning

Binnen enkele maanden wordt er gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. Wij willen daar boorpalen laten plaatsen met ingebouwde warmtebuis / warmtewisselaars ten behoeve van het warmtepompsysteem. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor het plaatsen van 18 palen van 6 meter lengte.

Aanbouw aan vrijstaande woning bouwen

Wij willen achter onze vrijstaande woning een gemetselde aanbouw laten maken met een plat dak. De buitenmaat is 5 x 7 meter, de hoogte is 2,6 meter. Er moeten ramen en een deur in worden geplaatst. Er moet een fundering worden gemaakt met boorpalen.