Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Enschede of directe omgeving.

1158 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of bouw en nieuwbouw in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Enschede:

Uitbouw achter het huis bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw aan de achterzijde van ons huis. Deze bedraagt 5 bij 2,50 meter. Gedeelte nieuwe aanbouw, en gedeelte sloop en vernieuwing. Gedeelte vernieuwing, met bakstenen, stuk aanbouw, liefste met grote oppervlak van glas met deuren naar tuin.

Kelder waterdicht maken

In onze jaren '30 woning hebben wij een kelder en vlak na de koop kwam er steeds meer water in de kelder. Op dit moment is de kelder droog door een dompelpomp maar wij willen graag een oplossing met een waterdichte laag en af van het afpompen van grondwater. Het is een gemetselde kelder met een bewapende betonvloer. Het water kwam bij sommige plekken door de vloer heen en zo vulde de kelder zich met water tot ongeveer 1 meter. Nu is er ook een gat in de vloer geslagen om een diepere put te maken om water af te pompen. Deze moet uiteraard ook dicht. Het totale oppervlak is 12 m2.

Nieuw huis casco bouwen

We willen graag een nieuw huis bouwen en ik wil graag weten wat het kost om een huis volledig casco (wind- en waterdicht) te laten bouwen en wat de gespecificeerde bouwkosten zijn. De architect heeft een tekening gemaakt (zie tekening). Ik ben nu enkel op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw. De oppervlakte is 345 m2 en de woning moet bestaan uit 2 bouwlagen. Het gaat om een standaard bouw.

Vide en trapgat dichtmaken

Ik wil graag in een winkel een vide dicht maken. Deze is ongeveer 25 m2. Ook moet er nog een trapgat van ongeveer 5 m2 worden gedicht. Het gaat om een brandwerend plafond dat geplaatst moet worden.

Achterzijde van woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren. Breedte 330 cm x diepte 220 cm.

Keuken aan de voorkant uitbouwen

Uitbouw keuken voorkant huis, zijmuur aanwezig, verplaatsen schuifpui, plaatsen raam zijkant rechts. Uitbouw 1. 45x 3m breed

Asbesthoudende plafonds verwijderen

Wij hebben een vrijstaande jaren '30 woning gekocht en inmiddels de sleutel ontvangen. Er is een asbestinventarisatie gedaan, waarbij is gebleken dat zich in 35 m² plafonds niet hechtgebonden asbestplaten bevinden. Het gaat om de woonkamer, voorkamer en keuken. Wij willen dit laten verwijderen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Boorpalen fundering laten maken

Ik wil graag een boorpalen fundering met schroef mortelpalen laten maken. De grondconditie is bepaald. Een advies over de hoeveelheid palen en welke soort krijgen we volgende week. Kunt u op basis hiervan een offerte uitbrengen?

Woonkamer uitbreiden met een uitbouw

Wij willen graag de woonkamer uitbreiden. Deze moet 4 meter langer worden. Ik weet nog niet wat voor type uitbouw ik wil, heb het gemetselde gezien en dat zag er wel mooi uit, ik wil wel weten hoe prefab en houtskeletbouw eruitziet. Ik wil graag water- en elektraleidingen naar de uitbouw toe getrokken hebben. Ik wil een plat dak hebben.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

We hebben een zogenaamd Engelse serre met een dak van carbonaatplaten. Deze platen zijn van diverse afmetingen en staan schuin naar boven. Het hele dak is 3 x 3.5 meter. De bevestiging van de platen is met kunststof strippen met verschillende afmetingen. Het frame is ook van kunststof. Om een en ander te kunnen beoordelen en een offerte te maken, is mijns inziens een persoonlijk bezoek noodzakelijk.

Erker bouwen aan de voorzijde

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning de keuken met eetkamer. Het is onze wens om daar een erker te laten aanbouwen van ongeveer 4 meter breed en 1,5 meter diep. We hebben daarvoor nog geen tekening en nog geen vergunning aangevraagd. We willen hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen. Het is onze wens om de erker in maart of april te laten aanbouwen. We stellen een bezoek op prijs.

Uitbouw naar buiten realiseren aan achterzijde

Wij willen een uitbouw naar buiten realiseren van 6 bij 3 waarbij de draagmuur in de keuken eruit moet ( of eventueel ondersteund met een boog) schuifdeuren naar buiten

Badkamer laten slopen

Eind deze maand moet mijn badkamer verbouwd worden en zoek hiervoor nog een bedrijf dat de tegels van de muur en vloer slopen kan evenals (eventuele) gipsplaten verwijderen. Graag hoor ik of uw bedrijf dit zou kunnen doen, op zo korte termijn, en wat de kosten hiervan zijn. Indien mogelijk kan ik u foto's sturen.

Bouwen op een plat dak

Wij willen een huis kopen waarvan de bovenverdieping niet volledig is gebouwd. De bedoeling is om op de niet gebouwde gedeeltes te bouwen waarvan aan 1 kant de rondingen van de muur gesloopt dienen te worden om rechte muren te creëren. Aan de andere kant mogen de rondingen blijven met 1 doorgang naar de nieuw te bouwen kamer.

Fundering maken voor een bijgebouw

Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een fundering met vloerisolatie voor een bijgebouw. De oppervlakte is 8 bij 5 meter.

OSB-platen in de woonkamer leggen

Graag wil ik de vloer beplanken met OSB platen van 18 mm betreft de woonkamer plus hal en keuken in totaal 46 m2 doordat de keuken iets lager ligt dan de woonkamer zal hier dikkere platen op moeten. En de kamerdeur zal 1 cm ingekort dienen te worden.

Schouw, rookkanaal en schoorsteen verwijderen

Ik wil dat het volgende gedaan wordt. Het verwijderen van een oude schouw waarvan het rookkanaal door loopt tot aan het dak. En de schoorsteen die erbij hoort verwijderen. Graag hoor ik wat dit ongeveer gaat kosten. Het rookkanaal is ongeveer 12 meter lang. Ik wil dan dat de vakman het puin afvoert. Eventueel moet er ook een muur opengebroken worden. Het is geen draagmuur, deze zit tussen de keuken en de woonkamer. Het moet een doorgang worden.

Zadeldak en eterniet dakbeschot vervangen

Het huis is 6 x 6 meter en de nok is ongeveer 1.65 meter. Betreft pannen zadeldak met eterniet dakbeschot. Dient vervangen te worden en daarna plaatsing dakkapel. Er komen twee schoorstenen dus ik denk een houten dakkapel van 5 meter breed. Er kan altijd iemand komen kijken in onderling overleg.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een draagmuur tussen de woonkamer en keuken.

Tussenwand plaatsen

Hi, Als bijlage heb ik een afbeelding geüpload waar een tussenwand te zien is. Ik zou graag zo'n tussenwand in mijn kamer willen laten zetten. Het formaat van de wand: breedte 1 meter 45 en hoogte 1 meter 75. Ik zou graag de wand zoals in de afbeelding niet tot het plafond willen. Er komen geen zware dingen aan te hangen. Misschien nog iets van een plank. Ik hoop dat dit mogelijk is en ik ben erg benieuwd naar prijzen. Groetjes.

Waterschade vanuit de badkamer verhelpen

Lekkage van de badkamer naar keuken en het plafond. Siemens oven defect door waterschade. Wc afvoer lekt ook badkamer tegels kapot bij het nakijken. Achterwand keuken waterschade. Plafond ook water schade te zien en bij de koof naar beneden toe.

Asbest golfplaten laten verwijderen en afvoeren

Ik heb 3 schuren met daarop in totaal ongeveer 140 m² asbest golfplaten. Ik ontvang graag een scherpe offerte voor het verwijderen en afvoeren van deze platen. Ik ben nog niet in het bezit van een asbestinventarisatierapport. Er is geen haast met de klus, maar we zijn aan het werk met één van de schuren en het zou fijn zijn als ik de mogelijkheden even kan bespreken.

Aanbouw met schuifpui en lichtkoepel bouwen

+- 3. 63 breed en 4m lang Met schuifpui en lichtkoepel

Uitbouw aan achterzijde geschakelde woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van het huis. Ons huis is geschakeld, de uitbouw zou tussen de bijkeuken en de buitenmuur van de buren komen, 2 meter diep, 3 meter breed. Het doel is om de hele woonkamer 2 meter langer te maken, dus een stuk van de bijkeuken bij de woonkamer te trekken, zonder steunmuur/beer, dus moet de buitenmuur gestut. Daarnaast willen we graag de stenen berging die tegen de bijkeuken aangebouwd is aan de andere kant bij de bijkeuken trekken, je krijgt dan een L-vormige bijkeuken. De wanden en de plafonds dienen te worden gestuukt en gespackt en het elektra doorgetrokken. In de achtergevel dient er een schuifpui geplaatst te worden en de waterleiding dien 2 meter te worden doorgetrokken naar de achtergevel van de bijkeuken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Draagmuur verwijderen en puin wegruimen

Het betreft het verwijderen van draagmuur met een lengte van 4.33 meter. Het betreft een inpandige muur, tussen de aanbouw en de woonkamer. Dit was voorheen de buitenmuur. Er moet ook een ondersteunende constructie komen. Het betreft de begane vloer van een hoekhuis. Ook graag het puin opruimen/afvoeren.