Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor casco dakopbouw 2e verdieping:

Casco dakopbouw 2e verdieping

Graag had ik een offerte voor het maken en leveren van een casco dakopbouw op mijn woning. Het dak is nu plat en met bitumen bekleed. Het moet ongeveer 5.5 meter breed worden, 6 meter lang en hoog ongeveer 2.2 meter. Er is in het dak al een uitsparing voor de trap gemaakt, deze dient alleen geopend te worden. De opbouw mag casco worden opgeleverd en er is nog geen vergunning aanwezig.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor casco dakopbouw 2e verdieping uit heel Nederland:

Aanbouw vervangen en daar een dakopbouw op realiseren

Ik zoek een aannemer die onze bestaande uitbouw kan vervangen. Op de nieuwe aanbouw moet een dakopbouw komen die vanuit de eerste verdieping bereikbaar moet zijn. De aan/opbouw moet 340 bij 571 cm groot worden. Dit moet beide casco worden opgeleverd en we zien graag kunststof kozijnen terug in de uit/opbouw. Dit moet plaatsvinden aan de achterzijde van onze woning. Het is onduidelijk of de bestaande fundering sterk genoeg is voor de werkzaamheden.

Een dakopbouw met aangrenzend terras realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. Het gaat om een nieuwe 2e verdieping van 36 m2. Dit moet een houten prefab dakopbouw zijn die casco moet worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug op de woning. Voor de dakopbouw moet een dakterras gerealiseerd worden.

Een dakopbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren van 11 bij 5 meter. De opbouw moet een 2e verdieping worden en casco worden opgeleverd. De opbouw moet een gemetselde constructie hebben en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Dakopbouw plat dak

Ik wil een opbouw van 15 m2 op een plat dak. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met elektra punten, en een houten constructie. De huidige kozijnen kunnen hergebruikt worden.

Een dakopbouw realiseren op een herenhuis

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze woning. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping van ongeveer 6 bij 9 meter. De opbouw moet op een bestaand houten dak geplaatst worden. Daarnaast zie ik graag kunststof of houten kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning, maar wel een bouwtekening aanwezig. Ik wil graag weten hoeveel het kost om het casco of woon-klaar op te laten leveren.

Dak opbouw voor een plat dak

Wij willen een offerte voor een dakopbouw ivm aangevraagde vergunning afmeting om de nabij 8 x 5 meter Wij hebben vergunning aangevraagd en is net gepubliceerd. Wij zouden de eerste zijn in ons blok als dit doorgang zou vinden. Het moet prefab zijn, er er moet elektra in komen. Ik ontvang graag een offerte met de kosten voor als het compleet opgeleverd word en de kosten voor casco.

Dakopbouw op platdak

wij willen een dakopbouw op een platdak. maten zijn 5m x 6m a 7m. casco maar buitengevel wel afgewerkt. zie bijlage voor wat voor soort bestaande woning het betreft. bouwjaar is 2002. woning zelf is 11m lang en 5m breed. maar hele lengte gebruiken zal ver boven ons budget komen.

Uitbouw achterzijde woning plat dak

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet een hout skelet hebben en dient ongeveer 6 bij 3,5 meter groot te worden en moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof of houten kozijnen terug in de opbouw. Vanuit de opbouw moet het mogelijk zijn om naar het bovenliggende terras te gaan. Daarnaast zijn er al ontwerpen aanwezig die door een architect gemaakt zijn.

Dakopbouw

Volledige dakopbouw op een plat dak. Afmeting is inwendig 975 x 469mm. Houten skelet / Prefab heeft hiervoor de voorkeur. Grind en 1 schoorsteen verwijderen. Bitumen en hout verwijderen. Nieuwe houten vloer. Vaste trap. Wind en waterdicht opleveren. Eventueel met isolatie en afwerking binnen. 2 meter recht omhoog en dan nog 1,6 m naar een puntdak. Eventueel met vliering in de nok van ongeveer 1 m hoog. In overleg met vakman casco of compleet, hangt van de water/wind dichtheid af.

Dakopbouw realiseren

Op uw prachtige website zag ik dat u dakopbouw realiseert. Ik ben hier erg in geïnteresseerd. Ik wil graag hiervoor een offerte aanvragen. Voordat u langskomt, zou ik graag wat meer informatie willen over de haalbaarheid van een dakopbouw. Ik woon op de 6e etage en weet niet zeker of daarvoor ook vergunningen worden verleend. Zou u mij kunnen vertellen of deze worden verleend of waar ik dit uit kan zoeken? Ik wil namelijk graag een offerte, maar zoals gezegd, zou ik het erg zonde vinden om u bij mij langs te laten komen, om vervolgens tot de conclusie te komen dat er misschien wel helemaal niet vergunningen worden verstrekt. De opbouw zou casco moeten worden incl elektra. Ik hoor graag van u.