Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Deventer of directe omgeving.

1048 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning laten bouwen, bouw 6 tiny houses, nieuwbouw casco realiseren, dak opbouw voor 3 woningen en eventueel dubbele uitbouw, funderingsherstel en kelderbouwen, uitbouw achterzijde en dakopbouw, cosmetische renovatie van onze nieuw aangekochte woning, dakopbouw platdak 50m2, uitbouw realiseren, terras onderkelderen, opbouw plat dak, uitbouw achterzijde bouwen, uitbouw achterzijde woning, uitbouw woonkamer, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Deventer:

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Wij willen graag een dakopbouw zoals bij andere bewoners in de straat. Ik heb een tekening van een van de buren. Deze kan ik helaas niet bijvoegen. Heeft u misschien een mailadres waarnaar ik kan mailen. De tekening kan u helpen bij het opstellen van uw offerte. Bedankt alvast. Ik wil een kunststof opbouw als het mag, en anders zal het waarschijnlijk houtskelet worden. Het dak moet schuin zijn. De opbouw wordt 5 bij 11 meter. In overleg de afwerking doen.

Draagbalk monteren en wand verwijderen

Ik wil graag een H-balk in een bestaande muur laten monteren en doorgang laten maken van de woonkamer naar de keuken. Ongeveer 2 meter breed. Afva container heb ik zelf staan.

Verdieping uitbouwen

Wij hebben een woning op het oog om te kopen maar willen graag weten qat het kost om de 1e verdieping uit te bouwen. Het gaat hier om een hoekwoning met op de 1e verdieping een balkon over de gehele diepte van het huis, deze zouden wij graag bij de woning willen trekken zodat boven de slaapkamer en de gek met breezer worden. Ook zou dan de trap naar deze verdieping verplaatst moeten worden om een logischer geheel te vormen. Ik stuur u foto's mee zodat u een beeld heeft van de woning. Per telefoon ben ik vaak lastig bereikbaar, per mail kunt u zeker extra info vragen. Met vriendelijke groeten,

Tuinhuis / tuinkantoor met verzakking opkrikken

Achter in onze tuin staat een tuinhuis/tuinkantoor. Afmetingen 4 x 5 meter met punt dak en dakpannen (merk luigarde (van hout dus). Dit tuinhuis staat er al ongeveer 8 jaar en in deze periode is het tuinhuis heel langzaam aan 1 kant (vanuit de hoek) verzakt. Hiermee is het hele tuinhuis iets schuiner gekanteld naar achteren te komen staan richting die hoek. Hiermee zijn ook de wanden iets uit lood. Bij het uploaden van bestanden ging iets niet goed, maar een situatieschets en foto's kunnen natuurlijk verzonden worden via email. Het huisje is gebouwd op aangebracht geel zand, daarop grote betontegels, waarna het huisje is geplaatst op de funderingsbalken die op de tegels liggen. Ik kan me voorstellen dat voor een goede indicatie en advies eerst een nadere analyse op locatie gewenst is, wat natuurlijk mogelijk is.

Keuken en laminaatvloer slopen en afvoeren

Oude keuken demonteren en laminaatvloer met ondervloer in woonkamer verwijderen en materialen afvoeren

Doorgang in een betonnen bouwmuur maken

Over de breedte van ons huis, in de kruipruimte, loopt een betonnen bouwmuur van circa 30cm dik. De muur is gestort als fundering, maar er steunt niets op. Er is aan de bovenkant 5 cm ruimte. Bouwjaar huis is 2005. Graag zouden we daar een doorgang in willen hebben. Via de doorgang willen we toegang hebben tot de kruipruimte van de achterste helft van het huis. Wij zoeken iemand die dat kan realiseren. Wat zijn de kosten?

Gevel optrekken aan achterzijde woning

Aansluitend aan de buren een gevel optrekken d.m.v. een dakpobouw/kapel over de gehele achterzijde van de woning. Ik weet nog geen afmetingen helaas. Tuin is via de schuur toegankelijk.

Keuken open laten breken

Ik wil graag mijn keuken openbreken naar de woonkamer. Het gaat om een opening van 3 meter bij 2 meter. Het moet daarna ook afgewerkt worden. De vraag is of het een dragende muur is. Er zijn bouwtekeningen beschikbaar. Graag een offerte voor een dragende en een niet dragende constructie en het afvoeren van de puinresten.

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen 1-1. 5 meter uitbouwen in de achtertuin (dit kan zondee vergunning). Het huis is een tussenwoning en heeft een interne breedte van 4. 80 meter (buiten +- 5. 10 m). De huidige kozijnen moeten mee. Wij zijn benieuwd naar de kosten en wat het huistechnisch zaken met zich meebrengt

Veelzijdige vakman voor loodgieterswerk en elektra

Ik wil een aantal verschillende klussen laten uitvoeren: - De oude keuken demonteren en verplaatsen naar andere ruimte - Keukenvoorbereiding volgens aansluitingsplan met betrekking tot elektra en loodgieterswerk - Plaatsen van extra stopcontacten ter behoeve van het huishoudapparatuur - Elektra werk ter behoeve van nieuwe keuken, onder andere 2 keer 240V aansluiting - Dubbele dimmer leveren en plaatsen - Handdouche op toilet plaatsen - Designradiator in badkamer plaatsen en huidige verplaatsen - Spiegelkast ophangen en aansluiten op elektra.

Asbestplaten laten verwijderen

Voor een offerte moet ik een kostenplaatje hebben van het verwijderen van asbestplaten. Bij goedkeuring ook een bedrijf die het uitvoerde uiteraard. De complete uitvoering van de klus inclusief verwijderen pannen, als jullie dat doen? verwijderen van de asbestplaten en terugleggen van de pannen. Het gaat om 7 meter breed en 10 lang hoogte nog 4 meter gaat om een schilddak en het gaat volgens om om thermoliet asbest

Muurtje zetten en deur plaatsen

De WTW-ventilator moet verplaatst worden. Hiervoor moet een wandje geplaatst worden van 200 cm (breedte) en 240 cm (hoogte) en hoogstwaarschijnlijk een nieuwe dakdoorvoer. Ik wil een badkamer installeren. Tevens moet er een deur geplaatst worden in een andere wand, een gipsplatenwand.

Uitbouw voor een slaap- en badkamer maken

Ik wil graag een uitbouw voor de slaapkamer en badkamer. De afmeting moet worden 5 meter bij 6 meter. Het betreft een aanbouw aan de bestaande woning. Er zijn geen deuren nodig, enkel ramen. Verder moet er een fundering geslagen worden. Mogelijk gaan we voor een hellend dak. Het gaat om enkel de ruwbouw. De vergunning is reeds aangevraagd en zal rond 21 februari afgegeven worden.

Draagmuur deels verwijderen en balk plaatsen

Wij willen de draagmuur tussen de woonkamer en keuken deels open maken ongeveer 2 x 2 meter inclusief balk plaatsen afvoeren van het puin wil ik zelf doen

Draagmuur deels openbreken

Tussen de woonkamer en de keuken willen wij graag een opening laten maken van 2 bij 2 meter. Er zal hierna een steunbalk geplaatst moeten worden. Het afvoeren van het puin en het afwerken zullen wij zelf verzorgen.

Steunmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur slopen van ongeveer 5 m2. Ook wil ik dat het puin wordt afgevoerd door de vakman. Er zitten geen leidingen in de muur. Ik zal een foto sturen via de mail.

L-stuk aanbouwen

Wij willen een L- stuk van ongeveer 15 m2 aan de achterzijde realiseren om de woonkamer te verlengen en een extra slaapkamer te creëren.

Slopen van de schoorsteen

Ik wil graag mijn schoorsteen verwijderen van top tot onder. Het gaat om een stenen schoorsteen die (volgens mij) tot aan de fundering loopt. Volgens mij geen asbest. Wat zijn de de kosten ongeveer voor het verwijderen?

Asbest verwijderen

Onze woning stamt uit 1974 en kent gevelbeplating waarin asbest zit. Het betreft ongeveer 9 m2. Onderaan is een trespa plaat met daarachter nog wel de oorspronkelijke gevelbeplating met asbest. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Dakopbouw garage, garagedeur vervangen en voordeur verplaatsen

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op onze garage. Daar het bestaande huis een lessenaarsdak heeft zouden wij deze dakopbouw ook graag van deze dakvorm voorzien. Toegang krijgen tot de garage op het dak is niet mogelijk via de 1ste etage van het bestaande huis (zie bijgevoegde schetsen bestaand / nieuw). De compacte trap (1 m^2) om toegang te krijgen tot de opbouw willen wij daarom in de bestaande garage plaatsen. Hierdoor willen wij de voordeur verplaatsen en de bestaande garagedeur ook vervangen door een deur en een smal raam. Hierbij een overzicht van de aangehechte figuren, namelijk: 1. Begane grond bestaand 2. eerste etage bestaand 3. doorsnede bestaand 7. eerste etage nieuw

Draagmuur verwijderen

Wij willen een grotere leefruimte creëren. Hiervoor dient er een draagmuur van 2.80 meter lang en 2.70 meter hoog te worden verwijderen. Hierin zit een kozijn. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Het afwerken en het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.

Opbouw van een extra verdieping

Wij willen graag een extra verdieping. Veel huizen in onze straat hebben al zo een verdieping. Graag offerte voor casco en geheel afgewerkt.

Uitbouw op de bovenverdieping maken

Uitbouw boven verdieping van 6 bij 3 meter.

Openhaard en rookkanalen verwijderen

Graag wil ik een prijsindicatie opvragen voor het laten verwijderen van deze openhaard inclusief alle rookkanalen die door het plafond door een slaapkamer en daarna naar zolder lopen. En dan inclusief het gladmaken van de muur in de woonkamer en het dichtmaken en opvullen van de achtergebleven gaten op elke verdieping. Ik heb de foto's toegevoegd.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 2.50 meter ongeveer bij 3 meter aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een uitbouw met plat dak en openslaande deuren, de afwerking zullen wij zelf gaan verzorgen.