Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verhoogde nok achterzijde :

Verhoogde nok achterzijde

Het betreft een tussenwoning waar wij aan de achterzijde van de woning op zolder een kunststof dakkapel met verhoogde nok van 5 meter lang willen realiseren. De andere dakkapel van ongeveer 4 meter breed dient vervangen te worden door een kunststof dakkapel. Er is een vaste trap naar zolder aanwezig en werkzaamheden mogen casco opgeleverd worden. Er zal nog wel een vergunning aangevraagd moeten worden.
Onze klant uit Den Ham (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verhoogde nok achterzijde uit heel Nederland:

Verhoogde nok maken

Ons beoogde, nieuwe huis heeft nu voor een klein deel een verhoogde nok. Hiervan willen we een verhoogde nok maken die over de gehele breedte van 18,5 meter komt. Het oude deel willen we vervangen. Verlengde vloeroppervlakte zou volgens tekening 1,30 meter extra zijn.

Dakkapel verhoogde nok

Wij willen een dakkapel met verhoogde nok. We twijfelen of we dit eenzijdig of tweezijdig willen. +/- 5 meter. Graag een indicatie prijs. Bevindt mij in een orientatiefase dus vergunning is nog niet aan de orde. Ik verneem graag de mogelijkheden.

Dakopbouw

Graag zo ik een offerte willen krijgen voor het plaatsen van een dakopbouw met verhoogde nok inclusief metselwerk. Wou zouden het graag hetzelfde willen hebben als bij de buren erop in de straat op nummer 12 (zie google Maps) Het zou om het benodigde metselwerk gaan aan de gevel zijde en tussen ons en de buren Aan beide zijde twee kunststof kozijnen met twee draaikiep ramen incl HR++ glas Gordingen met geïsoleerde dakplaten Bestaande pannen hergebruiken en indien nodig vervangen Zinken dakgoten incl afvoer en beugels Benodigde schilderwerk/lood/voerwerk Plaatsen van een steiger en of lift Ik hoor graag van u en bij vragen kunt u altijd bellen of mailen Afmetingen? Het moet 6 meter lang en 4,5 breed worden Vergunning nodig? Ja, moet ik nog aanvragen Moet er een fundering in? Nee Moet er elektra in? Nee Complete oplevering? Ja, alleen de binnen afwerking doe ik zelf. Metsel/stucwerk nodig? De buitenkant moet gemetseld worden, en de binnenmuur hoeft niet gestuct te worden. Materiaal? Buitenmuur van steen en de raamkozijnen van kunststof.

Renovatie / uitbouw en nieuw dak

Ik ben op zoek naar de beste mogelijkheden om het dak te vernieuwen en de beschikbare ruimte te vergroten en daarnaast een uitbouw van het gehele te renoveren huis. Ik wil graag meer informatie weten over de types dakkapellen, of een gebroken kap bijvoorbeeld, of een verhoogde nok. Ik wil de mogelijkheden weten hiervoor. Mijn huis is ongeveer 6,5 bij 8 meter. Ik heb een puntdak van 60 jaar oud.

Dakopbouw met verhoogde nok

Hi. I would like to have an extension on my roof build. The size would be 4,5 by 6 meter. It would be exactly the same as in the link. Could you please provide me with the estimated costs? I want everything to be done by the professional except the bathroom and the painting.

Etherniet verwijderen en dakkapel plaatsen

Op het moment liggen er etherniet platen met asbest op het dak. Deze wil ik graag laten vervangen voor sandwichplaten. Daarbij wil ik ook graag een dakkapel (4.50 meter breed) met een verhoogde nok laten plaatsen. De kapel komt 2 hoog aan de achterzijde op het dak te staan.

Bouwtekening maken voor een dakopbouw met verhoogde nok

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een dakopbouw met verhoogde nok (over gehele breedte aan twee zijden, ongeveer 6 meter) aan een hoekwoning. Tevens een bouwtekening voor dakopbouw met verlengde nok aan een enkele zijde als alternatief (i.v.m. eventueel niet toekennen omgevingsvergunning door gemeente). Wij willen rond januari beginnen met verbouwen. Hele specifieke informatie heb ik zo niet paraat, wellicht kan er iemand langskomen om de details en opties te bespreken? Alvast bedankt!

Dakkapel en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een kunststof dakkapel laten plaatsen en een vaste trap naar zolder maken. De dakkapel willen we met verhoogde/verlengde nok van 4,5 meter. Met een hor en een rolluik er voor tegen de zon. En de vlizotrap moet er dan uit en een vaste trap er in. Klant weet niet of er een vergunning voor nodig is. Meerdere buren hebben het al.

Dakopbouw door middel van verhoogde nok

Een dakopbouw door middel van een dubbele nokverhoging. Zowel bij mij als de buurman, dus bij twee woningen. Twee-onder-een-kap woning. Boven de eerste verdieping hebben we nu een erg lage zolder, de nokhoogte is 1.57 meter. Het dak geheel liften zodat er een volledige, beloopbare verdieping ontstaat.

Verhoogde nok opbouwen

Wij willen een verhoogde nok opbouw laten plaatsen. Deze zal ongeveer 4,20 meter bij 5,45 meter moeten worden. De hoogte momenteel is 190 cm. De opbouw moet worden voorzien van kunststof ramen. Ook moet er een vaste trap naar zolder geplaatst worden, momenteel is het een vlizotrap. De huidige vloer is van beton. Graag ontvangen wij zowel een casco offerte als 1 volledig afgewerkt, hierbij de te denken aan behangklaar en vloerverwarming en eventuele tussenwand om washok/gang te maken. De nokverhoging mag vergunningsvrij geplaatst worden.