Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Ham te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Ham heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Ham u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Ham of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Ham bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Den Ham staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Ham:

Een serre realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een serre kan realiseren. De serre moet 6 bij 3,5 meter groot worden. Daarnaast zie ik graag aluminium kozijnen terug in de serre. Beide zijkanten van de serre moeten dicht zijn (gemetseld of houten constructie). Daarnaast zouden we graag vloerverwarming in de serre willen hebben. De achtertuin is goed bereikbaar.

Verhoogde nok achterzijde

Het betreft een tussenwoning waar wij aan de achterzijde van de woning op zolder een kunststof dakkapel met verhoogde nok van 5 meter lang willen realiseren. De andere dakkapel van ongeveer 4 meter breed dient vervangen te worden door een kunststof dakkapel. Er is een vaste trap naar zolder aanwezig en werkzaamheden mogen casco opgeleverd worden. Er zal nog wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.

Extra verdieping op de garage bouwen

Wij hebben een vrijstaande woning met garage met een plat dak. Op deze garage willen we een verdieping creëren om zo een extra slaapkamer met badkamer te realiseren. Er is reeds een kozijn waarmee je vanuit huis op de garage kunt komen. Oppervlakte van de aanbouw is 30m2 en de hoogte van de kap is +\- 4m. In deze opbouw komen een slaapkamer met badkamer. Badkamer wordt door derden gemaakt en mag buiten de offerte worden gelaten.

Wij willen een mooi vrijstaand huis ...

Wij willen een mooi vrijstaand huis laten bouwen. Kavel grond is geen probleem.

we willen van een bestaande beging ...

we willen van een bestaande beging toilet en douche een nieuwe indeling maken en dan wel met een badkamer ,slaapkamer en een berging.

Het opnieuw aanbrengen van stucwerk en ...

Het opnieuw aanbrengen van stucwerk en verbouwen van een garage tot speelkamer/verblijfsruimte. Verder advies over de vloer en verwarming van woonkamer / keuken / en speelkamer.

Huis in Sallandse stijl voorzien van ...

Huis in Sallandse stijl voorzien van zijvleugel. Beneden verdieping uitbouw met terrasdeuren. Boven verdieping heeft als doel bestaande slaapkamer te vergroten. Dak is reeds voorzien van metselwerk

Nieuwbouw woning in casco oplevering, ...

Nieuwbouw woning in casco oplevering, overige werk alsmede garage word gebouwd, fundering garage moet wel gezet worden.