Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dedemsvaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dedemsvaart heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dedemsvaart u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dedemsvaart of directe omgeving.

18 klanten uit Dedemsvaart bevelen een bij Casius in Dedemsvaart aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dedemsvaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Dedemsvaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dedemsvaart:

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen graag een overkapping van ongeveer 220 bij 600 cm. Dit is een overkapping tussen 2 muren in. De bestaande overkapping halen wij zelf weg. Graag ontvangen wij vrijblijvend offertes.

Draagmuur verwijderen

Aan het einde van het jaar worden we eigenaar van een mooi huis in Dedemsvaart (Overijssel). Om het huis nog mooier te maken zouden we graag een open keuken willen hebben. De muur naar de woonkamer is echter een draagmuur. Deze zal dus professioneel doorgebroken moeten worden. (Op de foto's is de muur met een kruis gemarkeerd)

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Aan het einde van het jaar worden we eigenaar van een mooi huis in Dedemsvaart (Overijssel). Om het huis nog mooier te maken zouden we graag een open keuken willen hebben. De muur naar de woonkamer is echter een draagmuur. Deze zal dus professioneel doorgebroken moeten worden.

Inspectie en mogelijk funderingsherstel

Ik wil een inspectie van de fundering en eventueel deze laten herstellen. Het lijkt of het langzaam verzakt. Hiervoor een offerte dus a.u.b. een afspraak.

Schouw uit de woonkamer verwijderen

Ik wil graag de schouw in de woonkamer uitbreken en het rookkanaal daarboven behouden. De achtermuur en de linkermuur van de schouw moeten blijven staan want dit zijn draagmuren,. De voorkant is ongerveer 1,2 meter breed en 2,6 meter hoog, zijmuur 0,5 x 2,6 meter. Het afvoerkanaal moet dus behouden blijven zodat deze gebruikt kan worden voor een losstaande haard.

Dakplaten vervangen en dakkapel plaatsen

Ik ben bezig met de eventuele aankoop van een woning. Er kan op locatie gekeken worden. Het betreft 2 dakvlakken met asbestplaten onder de pannen. Deze platen wil ik graag vervangen voor isolplaten en aan 1 zijde een dakkapel laten plaatsen (6 meter breed en 1.50 meter hoog). Het totale dakoppervlak is ongeveer 64 m2. Er is nog geen rapport opgemaakt.

Huis van binnen verbouwen

Woonkamer nieuw plafond (spacht). Gang opnieuw betegelen. Beneden en boven nieuwe deuren (ca 15). Boven en beneden dubbele beglazing. Douche en 2 wc's geheel vernieuwen. Geheel nieuwe keuken, eventueel opnieuw betegelen. Aanpassing elektra.

Uitbouw bouwen

Wij willen graag een uit bouw van plus minus 3. 5 m tot 4. 00 breed .

Betonvloer voor een blokhut storten

Graag een offerte voor het storten van een betonvloer en 6 poeren. De poeren moeten eerder worden gestort, om dat de vloer moet rusten op de poeren. De poeren zijn een diameter van 20 cm rond ( 6 stuks) en en lengte van 200 cm. Vloer oppervlakte van 550 x 500 cm dikte 15 cm. Het gaat mij alleen om het beton, de voorbereiding doe ik zelf. Beton matten leg ik zelf, en de bekisting.

Aan de rechterzijkant van een bestaande ...

Aan de rechterzijkant van een bestaande 2 onder 1 kap-woning een garage plaatsen van ong 13 m diep en 2,5 meter breed. Bovenop deze garage een 2e verdieping waar 2 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Links achter de woning zit een bestaande berging van ong 3 meter diep en 2,5 meter breed. Tussen de berging en schuur zit dan ong 2,5 meter ruimte. De achterkanten en de daken worden aan elkaar verbonden oa dmv een constructie van openslaande tuindeuren en het doortrekken van het dak. Muur tussen berging en woonkamer moet woden verwijderd, waardoor de extra gecreerde ruimte tussen garage en berging (ong 2,5 bij 3 meter) en de berging bij de woonkamer aangetrokken worden. Verder moet er een doorgang komen van de keuken naar garage en hetzelfde geldt voor de 1e verdieping.

Wij willen graag 2.50 m uitbouw aan de ...

Wij willen graag 2.50 m uitbouw aan de achterzijde van het huis en een garage op de zijkant van het huis. We willen in de uitbouw over bijna de hele lengte van het huis glas met een schuifpui. De verwarming willen we doen met designradiatoren tevens willen we over de hele begaande grond van het huis ook gelijk vloerverwarming leggen. Er moet een deur komen vanuit de woonkamer naar de garage. We hoeven geen carport. Onze wasmachine en droger staan nu beneden en die willen we verplaatsen naar de garage.

Lekkage dakgoot repareren. betimmering ...

Lekkage dakgoot repareren. betimmering vervangen, windveer vervangen.

Op dit moment zijn de badkamer en de wc ...

Op dit moment zijn de badkamer en de wc gescheiden, deze willen we echter samenvoegen, zodat het 1 ruimte wordt. De wc is 1m bij 1m40, de badkamer is 2m70 bij 2m40, met daaruit dusde hoek van toilet. Dus even logisch, is de muur van het toilet eruit, houd je dus een ruimte over van 2m70 x 2m40. Hierin willen we een toilet, bad en aparte douche + wastafel. Enig idee om dit in te vullen is er al.

Woning gekocht, plannen voor uitbreiding ...

Woning gekocht, plannen voor uitbreiding van de woning. Huis in Dedemsvaart met veel mogelijkheden, graag advies en uitvoering van aannemer WAT mogelijk is.

Ik heb momenteel en huurhuis, dez heeft ...

Ik heb momenteel en huurhuis, dez heeft en vrij kleine woonkamer, nu is er bij mij in de straat het zelfde typehuis de muur tussen de woonkamer en de keuken eruit gehaald , omdat je dat meer ruimte krijgt.De muur heeft 2 inloopkasten, 1 in de keuken en de andere in de woonkamer De muur die ik er graag uit wil hebben is ongeveer 3.50 breed en ongeveer 3.50 hoog

HERENHUIS NOTARIS ...

HERENHUIS NOTARIS WONING BOUDERIJVORM

De zolder is 9.54m x 6.37m groot, daarin ...

De zolder is 9.54m x 6.37m groot, daarin zit het trapgat geïntegreerd. De bedoeling is dat er 3 slaapkamers worden gerealiseerd, waarvan er bij 2 slaapkamers een dakraam geplaatst moet worden. In elk geval is het verder de bedoeling dat de wanden behang/schilderklaar zullen worden afgeleverd. Indien mogelijk de wanden ook schilderen. De afmetingen van de slaapkamers op de globale tekening bedraagt 2x 16 m² en`1 slaapkamer van 11.5m².