Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dalfsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dalfsen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dalfsen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dalfsen of directe omgeving.

70 klanten uit Dalfsen bevelen een bij Casius in Dalfsen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dalfsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of veranda- en serrebouw in Dalfsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dalfsen:

Polycarbonaat platen laten plaatsen

Ik wil tussen mijn woning en schuur een dak van polycarbonaat. Geschatte lengte is 523 cm en 142 cm breed. Het is een soort gang naar de tuin toe. Ik wil deze afsluiten en een soort terrasoverkapping van maken.

Garage uitbouwen met serre

Wij overwegen om de garage uit te breiden met een kleine prefab serre. De garagedeur is plusminus 230 cm breed. Die gaat dan weg. Er zou dan een prefab serre van plusminus 250 x 200 cm bij plusminus 240 cm hoog ertegenaan moeten worden gezet. Buiten is klinkerbestrating, moet denk ik wel een fundering onder. De garage gaat dan als werkkamer gebruikt worden. Geen lichtstraat, wel dubbel glas.

Muur uit laten breken

Wij hebben een muur (2.60 (h) x 4 (b) meter) in de keuken die er uit moet, zodat de keuken groter wordt. Weten niet zeker of het een draagmuur is. Het plafond is een 'Belgische vloer' (zoals dat genoemd wordt) waar rekening mee gehouden moet worden. Zonder afvoeren van materialen.

Asbest laten verwijderen

Het gaat om het verwijderen van asbest op onze loods/bedrijfspand van c.a. 1600 m2. Ik mag geen zonnepanelen plaatsen voordat het asbest is verwijderd. Ik moet nog zo'n milieurapport opvragen, vergunning. Zie maps.

Schuimbetonvloer storten

Het betreft het laten plaatsen van een schuimbetonvloer van 60 centimeter dik en 35 m2 groot in de woonkamer. Wij zullen zelf de huidige houten vloer verwijderen. Uiteindelijk komt er vloerverwarming op de betonvloer, maar dit zullen wij zelf doen.

Serre aan de achterzijde plaatsen

Ik wil een serre laten plaatsen aan de achterkant van ons huis. De serre word 3 bij 6 meter en word geplaatst tussen de muren van de uitbouwen aan weerszijde van de woning. De wens is om de serre in zijn geheel bij de woning te betrekken, dus de buitenmuur zal doorgebroken moeten worden en de serre en vloer volledig geïsoleerd.

Betonplaat van een kelderdek repareren

Het kelderdek van 8 x 22 meter begint te barsten en af te brokkelen. Nu wil ik graag de betonplaat van het kelderdek laten repareren. Het betreft een oude mestkelder met 2 tussenmuren, precies boven de tussen muren lijkt de beton rot te ontstaan. De plaat was ooit 20 ton dragend, er rijden namelijk vrachtwagens overheen.

Gemetselde schouw verwijderen

Wij hebben in onze woning uit 1969 een grote gemetselde schouw in de woonkamer die moet worden verwijderd. De schoorsteenpijp zal gehandhaafd blijven. We willen ook overleggen over het afwerken van de muur nadat er gesloopt is.

Stalen IPE-balk plaatsen

Ik wil een stalen IPE-balk van 26 cm. hoog en 5,50 meter lang laten plaatsen, waar een andere stalen balk haaks aan vast gelast of gebout moet worden in de achtergevel van mijn woning (deze stalen balk is al aanwezig in de woning). Detail tekening wordt gemaakt. Er loopt een pad van ongeveer 1 meter breed met een haakse hoek naar de achterkant van mijn huis.

Schrootjes plafond vervangen + schilderwerk

Binnenwerk. Schrootjesplafond in hal vervangen door strak wit plafond. De hal is deels ongeveer 5 meter hoog met een schuin aflopend dak. Ook schrootjesplafond in badkamer vervangen door strak wit plafond. Badkamer heeft ook een schuin aflopend dak. Daarnaast muren + deuren hal opnieuw schilderen. 3 Slaapkamers schilderen ( 4x4 m + 4x 3 m+ 4x5 m). Situatie kan het beste ter plaatse bekeken worden.

Recreatiewoning - enkele aanpassingen

In recreatiewoning: keuken plaatsen totaal ongeveer 4 1/2 meter lang. Er moeten ook wat leidingen verlegd worden. Eventueel ook levering van de keuken. Tevens groepenkast aanpassen. Buiten: beitswerk schoonmaken/schuren en opnieuw beitsen. Betreft een woning met puntdak van ongeveer 80 m² en terras leggen ongeveer 12 tot 15 m². Er liggen al oude stoeptegels en hoeft niet verhoogd te worden, enkel nieuwe tegels. 20 februari kan er begonnen worden met de werkzaamheden.

Plafond in garage plaatsen

Ik heb een grote garage/schuur waarin ik over een gedeelte een plafond wil plaatsen. Het is de bedoeling om paardenboxen in de schuur te maken. Graag wil ik een plafond boven de stallen om daar hooi en stro op te leggen. Het moet dus een stevige constructie worden met een stalen frame. De oppervlakte is circa 7 bij 4 meter.

Het betreft een in redelijk vervallen ...

Het betreft een in redelijk vervallen staat verkerende boerderij met twee stallen in Dalfsen die getransformeerd moet worden naar een luxe vakantie- / recreatie- / activiteitenboerderij. Er is erg veel achterstallig onderhoud; het rieten dak is voor een deel verweerd en lek, aan isolatie ontbreekt het en op sommige plaatsen in het huis is al jaren niemand meer geweest. Of het beton en de muren nog goed zijn weet ik niet, de oudste gedeelten van de woning zijn ongeveer 100 jaar oud en andere delen +/- 50 jaar. Kan gestart worden op korte termijn.

Betreft een vrijstaande kavel van 375 ...

Betreft een vrijstaande kavel van 375 m2. Deze hebben we toegewezen gekregen. We zoeken naar aannemers die modelwoningen hebben. De goothoogte mag niet hoger zijn dan 325cm. We zijn nog in een beginstadium en willen graag ook bij huizen kijken die gebouwd zijn zodat we niet alleen op een boekwerk hoeven af te gaan. Graag komen wij in contact met aannemers voor advies, woningen etc.

Aanbouw kantoorruimte met eigen entree ...

Aanbouw kantoorruimte met eigen entree en toilet.Kantoorruimte ca.5 x 5 mtr. entree met toilet 1.30 x 5 mtr.Gemetselde fundering, plat geisoleerd dak met hemelwater afvoer, twee tussenwanden van kalkzandsteen,aanleg betegeld sanitair,electra,telefoonleiding,HRR gals in ramen(5) 1 x buitendeur,1 x dubbele openslaande deuren, 2 x raam naast openslaande deuren en 3 x bovenlicht. Een toegangsdeur,gemetselde buitenmuren,plaatsen radiators (2),1buitendeur en 1 binnendeur met het daarbij horende schilderwerk van ramen en kozijnen.

Compleet interieur aanbrengen in een ...

Compleet interieur aanbrengen in een oude koeienstal. Bestaande uit een keuken, 2 kantoorruimtes, badkamer met toilet, een verdiepingsvloer met trap naar 2e verdieping. 2e verdieping: vide en 2 slaapkamers. Verder gedeeltelijk voegen van buitengevel en aanbrengen van dakramen.

Het project betreft hoofdzakelijk de ...

Het project betreft hoofdzakelijk de renovatie van de zolderruimte: isolatie van het dak; timmerwerk (o.a.) een koofje om buizen uit het zicht te krijgen. Verder gedeeltelijke renovatie van een dakkapel en wat kleine reparaties.

vrijstaande nieuwe woning oop 80m2, ...

vrijstaande nieuwe woning oop 80m2, bungalow type in recreatiegebied, grond en sloopwerk, tekening en vergunning is al gedaan, kunnen gelijk beginnen als we er uitkomen.

Verbouw keuken naar bijkeuken. ...

Verbouw keuken naar bijkeuken. Bijkeueken naar garage. Uitbouw met Serre en tuindeuren. Dakkapel Vloer in de woonkamer vernieuwen (hout)

Verbouwen van: * de helft van een forse ...

Verbouwen van: * de helft van een forse koeienstal van 60 bij 25 meter tot 6 á 7 vakantieappartementen met een kleine bovenverdieping. * een kleinere stal van 25 bij 12 meter tot 2 woonappartementen * de aanleg van de infrastructuur van een eenvoudige minicamping

Een oude boerderij moet opnieuw ...

Een oude boerderij moet opnieuw opgebouwd worden. Ik zoek diverse vakmannen met name voor de casco bouw. Afwerking doen we zelf.