Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Borne heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Borne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Borne of directe omgeving.

158 klanten uit Borne bevelen een bij Casius in Borne aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Borne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Borne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borne:

Platen asbestcement vervangen door keralit

Ik wil mijn gevelplaten aan de woning(mogelijk met asbest vezels) en aan de schuur (houten platen ) laten vervangen door Keralit. 5m2

Uitbouw aan achterzijde bouwen

We willen een uitbouw aan de woning realiseren. De maten zullen 2 meter x 6 meter zijn. Het idee is om dit van glas te maken zoals in de bijgevoegde afbeelding. Daarvoor moet een kozijnen raamconstructie voor weggehaald worden en dat te vervangen.

Balkon herstellen van betonrot

Ik heb betonrot aan de onderzijde van een klein balkonnetje, ter grootte van circa 2 m2. Kunt u mij helpen met herstel?

Uitbouw aan een vrijstaande woning bouwen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 15 september de sleutel. Wij hebben de wens om aan de achterzijde een HSB uitbouw van 4 x 6 meter te laten maken met een plat dak. In de uitbouw moet een slaapkamer komen met een douche- en toiletruimte die rolstoel-toegankelijk is. We willen hierover graag met een aannemer in gesprek. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave. De uitvoeringsdatum is nog onbekend. We moeten eerst de heel oude riolering en waterleiding op het perceel gaan vervangen.

Betonnen op de vloer storten

Ik wil een goedkope betonnen vloer laten storten in een oude varkensschuur die ik aan het verbouwen ben. Ongeveer 80 m2.

Stenen schuur bouwen

Wij willen in onze achtertuin een stenen schuurt laten bouwen die moet gaan dienen als opslag voor o.a. koelkast, fietsen, tuingereedschap, et cetera. Eisen aan de schuur: - Stenen schuur van 4 x 3 meter - Plat dak - Enkelsteens - Gestorte vloer - Hardhouten deur met slot en ernaast een uitzetraam - Waterafvoer - Verlichting / minimaal 8 stopcontacten Graag ontvangen wij ook de eventuele meerkosten om het plafond af te werken met gipsplaten en isolatie van de schuur.

Verwijderen van een vloer

In mijn woning ligt een houten vloer die is verlijmd op een tegelvloer. Ik wil het hout inclusief de tegels laten verwijderen en afvoeren. Het gaat om ongeveer 71 m². Ik heb al een proefstuk gedaan en bij het verwijderen van het hout komen de tegels direct los van de cementdekvloer. Ik wil de klus graag op korte termijn laten verzorgen en ontvang graag uw prijsopgave.

Geïsoleerd tuinhuis plaatsen

Ik ben van plan om een tuinhuis te gaan plaatsen ergens dit jaar. Het zal een tuinhuis moeten worden met een spouwmuur.Er ligt al een deel fundering van het oude tuinhuis die we flink gaan uitbreiden. Het tuinhuis zal een oppervlakte krijgen van 7 x 5 meter met een kapschuur. We mogen tot maximaal 3 meter hoogte van het laagste punt va het schuine dak wat niet meer dan 55 graden mag zijn. Aan de voorkant een grote schuifpui, zo groot als mogelijk. Verder zouden wij een vide willen laten laten met een vaste trap naar boven. Ik hoop voldoende info te hebben gegeven.

Aanbouw met slaapkamer en badkamer bouwen

Wij zitten er aan te denken om aan de achterzijde een aanbouw te creëren. Deze ruimte zal dan 4 bij 6 meter gaan worden. Hier moet een slaapkamer en een badkamer gemonteerd te worden. In de gescheiden badkamer zal een douche, dubbele wastafel, toilet en bidet gerealiseerd moeten worden. De slaapkamer zal een kozijn met dubbel glas gaan krijgen en de cv moeten worden aangesloten op de bestaande CV. De aanbouw zal verder een plat dak krijgen en de vergunning is nog niet aangevraagd.

Draagmuur in de woonkamer verwijderen

In onze woonkamer staat nog een gedeelte van de oude buitenmuur die de kamer in tweeën deelt. De kamer is ongeveer 6 meter diep de muur zelf is ongeveer 3,5 meter die weg moet om 1 ruime woonkamer te krijgen het is een huis uit 1955 met houten vloeren op beide verdiepingen deze klus moet eerst worden uitgevoerd voor wij de rest kunnen gaan renoveren.

Garage verbouwen tot slaapkamer met doucheruimte

Wij willen de garage renoveren tot slaapkamer met douchegelegenheid. De 2 openslaande deuren aan de voorzijde van de garage moet worden vervangen door 2 ramen waarvan 1 openzetraam met daaronder een muurtje van ongeveer 60 cm maken. De voorkant van de garage wordt slaapkamer daarvan moet circa 12,50 meter geïsoleerd worden, inclusief het dak. De afmeting van de slaapkamer wordt circa 3.08 x 4.00 meter en de douche met kleine bergruimte ongeveer 3.08 x 2.60 meter. Tussen de douche en de kleine bergruimte komt een muurtje. In de achterzijde van de garage wat douche wordt moet een klein uitzet raam geplaatst worden. Het wordt een inloopdouche zonder glazen wand of deur maar met een wastafel met spiegel. Een optie is om de muur van de naastgelegen bijkeuken open te breken en aan de kleine berging te trekken. Dit kan besproken worden of dit mogelijk is, dragende muur? Gaarne ontvang ik spoedig een offerte waarna er een afspraak gemaakt kan worden. Verder een vraag of dit nog dit jaar verwezenlijkt kan worden?

Avegaat palen plaatsen

Ik zou graag een prijs indicatie ontvangen voor het plaatsen van avegaar palen t.b.v. een woonhuis in Borne (Overijssel). Lengte: 9 meter. Aantal: 25 stuks, waarschijnlijk. Het is nog een schatting. De indicatie voor de uitvoering is maart 2017. Met vriendelijke groet.

Dakterras laten maken

Ik wil graag een dakterras laten maken van 3 bij 5 meter (nieuwbouw).

Draagmuur slopen en draagbalk plaatsen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 2,5 tot 3 meter en daarna een u, draagbalk plaatsen. Alles afwerken wellicht stucwerk.

Fundering maken voor houten huis

Wij zouden graag een houten huis laten bouwen voor permanente bewoning. De afmeting van het huis zijn maximaal 12x9 meter met een nokhoogte van max 10 meter. De vraag is nu wat gaat ons een fundament kosten. Ik weet niet hoe de bodem is, vermoedelijk vochtig, hoog grondwaterpijl.

Diverse klussen

Ik heb verschillende zaken: Het is zaak om het schilderwerk(buiten) te controleren en waar nodig bij te werken - dit is twee jaar geleden geschilderd(kozijnen en deuren). Het tuinhuis dient hersteld te worden a.g.v. wind en regen is de deur en de deurstijl verrot, deze dienen vernieuwd te worden. Op zolder is een Veluxraam aan vervanging toe. Materiaal in overleg. Betreft een twee-onder-een-kap woning.

Veranda

Aanbouw van een veranda aan garage/woning (plusminus 3 x 8 meter). Het platte dak door laten lopen vanaf de gagage. 4x poeren metselen als dragers.

Zolder slaapkamer. 2 wanden plaatsen, 1 ...

Zolder slaapkamer. 2 wanden plaatsen, 1 wand 3 meter, 1 wand 4,5 meter. dikte 5 cm, geisoleerd. Lange wand moet voorzien worden van kozijn en deur. Electriciteit doen we zelf. Hoogte varierend van 1 tot 3 meter. Muren behangklaar afgestukt.

Wij willen graag een erke aanbouwen met ...

Wij willen graag een erke aanbouwen met kuntstof kozijnen, tevens vervangen van platte kunstof kozijnen (4 X) in nieuwe kozijnen. Door de plaatsing van de serre dient de radiator vervangen en verplaatst worden. De kamer willen we graag een openhaard plaatsen. Tevens willen we de badkamer vervangen

Bij onze jaren 30 woning willen wij de ...

Bij onze jaren 30 woning willen wij de uitbouwkeuken verbouwen en uitbreiden. Tevens zoeken wij een andere indeling voor keuken/WC/bijkeuken/verwarming. Wij hebben een vakpersoon nodig die advies kan geven over het ontwerp en indeling, en bouwkundige tekeningen kan maken.

Het buitenschilderwerk; ramen en 2 ...

Het buitenschilderwerk; ramen en 2 deuren. Woning van 1973.

Dak moet gerepareerd worden.Bij de ...

Dak moet gerepareerd worden.Bij de lichtkoepels lekt er water.Waarschijnlijk extra regenpijp nodig voor waterafvoer.Dak is elf jaar oud en 80 m2.

Herstel werkzaamheden aan voegwerk ...

Herstel werkzaamheden aan voegwerk buitenmuren v/d woning.Houtrot verwijderen bij 3 onderdorpels raamkozijnen en er zit houtrot in de boeibord van de woning (hoekwoning) En evt. de stoppenkast vervangen. 1 oktober krijgen we de sleutel van de woning.

Een uitbouw aan een bestaande woning ...

Een uitbouw aan een bestaande woning realiseren. Deze uitbouw meet ongeveer 8 meter (lengte) bij 5 meter (breedte). Hiet zitten 3 ramen in verwerkt. Tevens komt hier de keuken in. Als bovenkant moet er een schuin oplopend dak komen, hetgeen als 2 extra slaapkamers moet dienen op de eerste verdieping. Van daaruit ook te bereiken. De hoogte komt dan op zo'n 5,5 meter.

Betreft vrijstaande nieuwbouwwoning

Betreft vrijstaande nieuwbouwwoning