Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Almelo of directe omgeving.

511 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, huis bouwen, nieuw huis bouwen, het onderkelderen van een bestaande woning, gehele woning laten bouwen, nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij, garage met kelder bouwen en opbouw op woning, souterrain/kelder uitgraven, een uitbouw en twee keer een woningopbouw realiseren, kelder onder woning of tuin, kelder nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Almelo:

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moe 560 bij 250 cm groot worden. De uitbouw dient casco opgeleverd te worden. Daarnaast zie ik graag openslaande deuren in de uitbouw met houten kozijnen. Het dak moet dicht zijn en de constructie van de uitbouw moet gemetseld zijn.

Asbest verwijderen

Mijn woning is van 1963 en bevat asbest. Wij willen graag info omtrent de kosten van het verwijderen hiervan. Tevens zijn wij bezig met het omzetten van de hypotheek en hebben een indicatie nodig van deze kosten. Ik beschik nog niet over een inventarisatierapport. Asbest zit zeer mogelijk in de binnenboeien boven op zolder schoorsteenmantel.

Dubbele nok verhoging

Ik wil een dubbele nokverhoging realiseren voor de woning. Ik wil mijn nok over de hele breedte verhoogd hebben. De breedte is 6 meter. Ik wil een prefab verhoging. Eventueel wil ik ook een indicatie van de kosten voor het opbouwen op locatie.

Zolderverbouwing; realisatie 1 ruimte voor kantoor en slaapkamer

Ik wil mijn zolder verbouwen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 18 m2. De wens is om een slaapkamer te realiseren, maar dat is secundair aan een kantoorrealisatie. Er bevindt zich 1 Velux dakraam aan de achterzijde van het huis. Bezichtiging is wel een must. Het is van belang het werk eind april 2019 is gerealiseerd.

Draagmuur slopen en balk plaatsen

Ik wil een draagbalk laten slopen en vervolgens een H balk plaatsen. De muur is 3 bij 6 meter. Het puin moet niet afgevoerd te worden. Er zit geen leidingwerk in de muur. Eventueel kan ik het sloopwerk ook zelf doen.

Dubbele nokverhoging op het huis maken

Ik wil graag een dubbele nokverhoging op mijn huis hebben van bijna 6 meter breed. De afwerking mag eventueel gedaan worden door de vakman. Ik heb al een aantal offertes voor het prefab klaarmaken maar ik wil ook een offerte voor het op locatie bouwen.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Ik heb een vliering waar ik niet normaal kan staan en ik wil graag een dakkapel nok verhoging laten plaatsen. Het hele dak is 595 cm breed maar er moet aan allebei kanten 0,5 meter laten dan is de dakkapel 495 cm breed. De aannemer zal de vergunning regelen.

Uitbouw realiseren

Muurwerk bodem en dak 3 bij 6 meter

Buitengevel slopen en H-balk plaatsen

Ik heb een huis gekocht en ik wil de woonkamer uitbouwen, de buitengevel verwijderen en een balk plaatsen te ondersteuning (afmeting: 500 x 270 cm). De klus kan vanaf november van start gaan.

Verasol tuinkamer plaatsen

Wij willen een tuinkamer van Verasol plaatsen tegen de achterzijde van onze woning. Wij willen daarin een vloer laten maken op een door u gemaakte fundering waarin elektrische vloerverwarming wordt aangelegd met daarop vloertegels. De afmetingen van de tuinkamer zijn 8,5 x 3 meter. Er hoeft niks te worden doorgebroken. De tuin heeft een vrij krappe achterom, vier stoeptegels breed.

Waterschade op muren en plafond herstellen

Door waterschade moet deels mijn plafond vervangen worden, dit gaat mogelijk om een gipsplafond. Ook de waterschade aan de muur moet hersteld worden evenals de vloer plinten hieronder.

Schoorstenen van het woonhuis verwijderen

Ik heb een oud huis in Almelo gekocht en bestaande 2 schoorstenen moeten worden verwijderd.

Draagmuur verwijderen

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woonruimte. Het gaat om een muur van 3 meter breed en 2,6 meter hoog. - bouwafval afvoeren alleen na overleg van de kosten; - afwerken doen we zelf.

Schuur laten bouwen

Ik zou graag een schuur willen plaatsen van 20 x 6 meter met spouwmuur. Het project zou in het begin van de zomer 2018 plaats moeten vinden. Graag een offerte.

Betonrot repareren

Wij hebben op zowel de begane grond als de eerste verdieping betonrotplekken zo groot als euro's

Serre aanbouwen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een geschakelde eengezinswoning uit bouwjaar 1989. De overdracht zal mogelijk begin oktober kunnen plaatsvinden. Wij hebben de wens om de woning aan de achterzijde uit te bouwen met een kunststof serre van 2 meter diep en 5,8 meter breed. Er moet ook een fundering met isolatie worden aangebracht. Het gaat om het deel van de keuken dat wij naar achteren willen uitbouwen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Balk met betonrot herstellen

Betonrot in een dragende balk van 4 meter lang, wapening zichtbaar, verroest. Balk bevindt zich in kruipruimte. Graag met spoed reageren in verband met verbouwing.

Asbest golfplaten verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen ongeveer 18 m2. Ze liggen op een schuur in de achtertuin. De achtertuin is goed te bereiken via buitenom. Er zit een poort aan de zijkant van ons hoekhuis met daarlangs een smal pad naar de voorkant van de woning.

Schuur met asbestplaten renoveren

Ik heb een schuur met asbest golfplaten, in totaal 18 m2 deze wil ik laten verwijderen en nieuwe laten opzetten.

Schoorsteen geheel laten verwijderen

We hebben een jaren 30 woning gekocht ,nu willen wij de vrijstaande schoorsteen weghalen . Maar het gedeelte door het dak laten zitten,

Schoorsteen slopen

Verwijderen schoorsteen, met asbest, afvoeren puin, waterdicht maken dak met bitumen.

Deur in een dragende muur maken

Graag prijsopgave voor een deur in dragende muur.

Draagmuur slopen met plaatsing steunbalk

Wij willen graag een draagmuur in onze nieuwe woning laten verwijderen. De muur is 3.20 bij 2.60 meter groot. Meerdere buren hebben de muur zonder steun weggehaald, maar wij willen er een lichte steunbalk in laten plaatsen. Graag inclusief opruimen van puin. Door de muur loopt elektriciteit. Bijkomende vraag: doet u ook aan het verleggen van leidingen? Wij krijgen per 1 mei de sleutel van de woning, een constructieberekening is nog niet gemaakt, bouwtekeningen zijn wel aanwezig.

Uitbouw aan de achterzijde laten bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 2.50 bij 5.50 meter.

Prefab kelder laten plaatsen

Ik wil eventueel, afhankelijk van de prijs, een prefab kelder laten plaatsen. Deze ruimte is 20 x 20 meter. Kunnen jullie mij een indicatie geven wat mij dat ongeveer gaat kosten.