Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Overijssel.

958 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Overijssel:

donderdag 18 juli 2019

Een erker realiseren aan de voorzijde van onze woning

Ik zoek een aannemer die een erker kan plaatsen aan de voorzijde van onze woning. De erker moet 319 bij 150 cm groot worden en aan de onderkant gemetseld zijn. Daarnaast zie ik graag witte kunststof kozijnen terug in de erker met HR++ glas. De aanvraag voor de vergunning is ingediend.
woensdag 17 juli 2019

Dakkapel en boei vervangen

Ik wil mijn dakkapel en boei vervangen. Dakkapel is ongeveer 2,15 meter breed en de boei is 7 meter. Dakkapel is nu van hout en ik wil een nieuwe van kunststof. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt wordt aan de binnenkant.
zondag 14 juli 2019

Een uitbouw achter een hoekwoning creëren

Ik zoek een aannemer die een aanbouw van 2 bij 5 meter kan realiseren achter onze hoekwoning. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. Er is nog geen fundering aanwezig.
donderdag 11 juli 2019

Het realiseren van een serre achter een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een serre kan realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning. Beide buren hebben al een uitbouw waar de serre tussen moet komen te staan. Ik zie graag aluminium kozijnen terug in de serre. De serre moet 9 bij 2 meter groot worden.
maandag 8 juli 2019

Stenen carport met opbouw

Wij willen graag een stenen carport met daarop een afgeschuinde opbouw gedeeltelijk op bestaande garage. Zowel de carport als de opbouw moeten van duurzaam materiaal gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een dakkapel, en kunststof kozijnen. Afmetingen carport 3,5 meter en de opbouw moet 3 bij 3 meter worden. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 3 juli 2019

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van een twee-onder-een-kap-woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 6,21 bij 2 meter diep worden. De uitbouw moet een (gele steen) gemetselde constructie hebben. Daarnaast wil ik openslaande kunststof deuren aan de voorzijde hebben. Daarnaast moet de uitbouw casco worden opgeleverd.
maandag 1 juli 2019

Badkamer verbouwen of renoveren

In onze nieuwe woning, uit 1928, zit een gedateerde badkamer die wij graag anders zouden willen inrichten met inloopdouche en twee wastafels en toilet. Het bad moet gesloopt worden. De badkamer is 3,5 bij 3,5 meter.
maandag 1 juli 2019

Oorzaak vloerverzakking opsporen en verhelpen, en indien nodig vloerbalk vervangen

Wij hebben waarschijnlijk een lekkage gehad en de vloer voor het toilet is verzakt. Graag zou ik de oorzaak van het lekkage willen laten opsporen en verhelpen, en de steunbalk laten controleren. Wellicht is de oorzaak van de verstopping het riool. Wanneer de steunbalk niet meer goed blijkt te zijn, deze graag vervangen. De steunbalk is waarschijnlijk ongeveer 2 meter. De vloer verzakt na lekkage, graag controle vloerbalk, en eventueel vervangen. Graag zou ik ook ventilatie voor onder de vloer willen laten plaatsen.
vrijdag 28 juni 2019

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil een draagmuur laten verwijderen tussen de woonkamer en de keuken. Het gaat om een lengte van 2.5 meter. Er zit al een doorgang in zonder deur. Bovendien willen we na de plaatsing van de balk het geheel laten af timmeren.
woensdag 26 juni 2019

Een serre realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een serre kan realiseren. De serre moet 6 bij 3,5 meter groot worden. Daarnaast zie ik graag aluminium kozijnen terug in de serre. Beide zijkanten van de serre moeten dicht zijn (gemetseld of houten constructie). Daarnaast zouden we graag vloerverwarming in de serre willen hebben. De achtertuin is goed bereikbaar.
woensdag 26 juni 2019

Boerderij verbouwen

Wij willen een boerderij, een deel van 16 bij 14 meter, verbouwen. We willen beneden graag een grote ruimte maken. Dan 1 slaapkamer en badkamer beneden en een ruime hal met trap. Boven 3 slaapkamer een bergruimte en 2 badkamers. Kozijnen, dak, constructie e.d. is goed. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?
woensdag 26 juni 2019

Nok verhoging

Ik wil een nokverhoging op mijn huis. Nu heb ik een vergunningaanvraag gedaan met de berekening en tekeningen van mijn buurman maar die voldoen niet meer aan de NEN normen. Wie kan mij helpen? Het liefst zo spoedig mogelijk.
maandag 24 juni 2019

Broodjesvloer aanbrengen met vloerverwarming

Graag willen wij de houten vloer van ons nieuwe huis laten vervangen voor een broodjesvloer met vloerverwarming. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 50 m2 (gehele benedenverdieping). De huidige keuken willen we graag laten staan en vragen ons af of dat mogelijk is. De oude vloer kan in overleg er eventueel uitgehaald worden, dit in verband met de kosten.
zondag 16 juni 2019

Uitbouw achterkant

Ik wil een uitbouw realiseren met afmetingen 3 x 7 meter. Ik denk niet dat er een vergunning voor nodig is, maar als dit wel nodig is dan zal ik dit aanvragen. Ik wil dat het casco opgeleverd word incl elektra en een fundering. De rest doe ik zelf. De buitenkant moet van steen zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zaterdag 15 juni 2019

Uitbouw achterzijde op plat dak

Ik wil graag een casco uitbouw 5 bij 2 meter. Het moet houtskelet zijn, er hoeft geen elektra in en ook geen stucwerk. Er hoeft ook geen fundering in. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd.
zaterdag 15 juni 2019

Nok verhoging twee kanten

Wij willen een kunststof nokverhoging ( 5 meter breed) aan twee zijden. Met een stalen constructie. De vergunning is aanwezig. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 4 juni 2019

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur tussen de kamer en de keuken laten verwijderen en een stalen balk plaatsen. De muur is 3 meter lang en 2,50 hoog. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 1 juni 2019

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Ik zoek een aannemer die onze woonkamer/keuken kan uitbreiden. Op dit moment is er al een flinke tuinkamer aanwezig, welke aangebouwd is aan de woning. Hierbij zijn er 2 scenario's. -de tuinkamer wordt voorzien van geïsoleerd glas, fundering en een geïsoleerde gevel en vervolgens bij de woning getrokken. -De tuinkamer verdwijnt en maakt plaats voor een uitbouw met plat dak. De uitbouw zal 2 meter diep worden, met een breedte van circa 9 meter. De gevel zal voor een deel opengebroken moeten worden ter plaatse van de keuken. Bij voorkeur wordt het in HSB opgebouwd. Dit moet gebeuren aan de achterzijde van een hoekwoning. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 30 mei 2019

Een fundering maken voor een uitbouw

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een fundering met kruipruimte en geïsoleerde vloer kan maken. De fundering moet 400 bij 700 cm groot worden. Het betreft een hoekwoning waarvan de achtertuin goed bereikbaar is.
zaterdag 25 mei 2019

Deuropening in de buitenmuur garage maken

Graag wil ik een standaard deur plaatsen in de muur van mijn garage. Offerte graag inclusief slijpwerken en plaatsen kozijn en deur.
woensdag 22 mei 2019

Opbouw op platdak

Ik wil een complete, houtskelet 690cm x 690cm dakopbouw op een plat dak voor 2 extra kamers. Er is een vergunning nodig, die ga ik zelf aanvragen. Verder moet er elektra in komen en moet er stucwerk gedaan worden. Het liefst prefab.
zondag 19 mei 2019

Uitbouw achterzijde woning

Ik ben op zoek naar iemand die een complete, stenen uitbouw voor mij kan plaatsen. De maten zullen zijn : 6,55 breed en 4 lang. Er is geen vergunning nodig, er moet een fundering in komen, er moet elektra in komen en er moet stucwerk gedaan worden. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zullen zijn en ik ontvang graag een offerte.
zondag 19 mei 2019

Uitbouw met glazen wand realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw, afmeting 5,40 diep bij 2,40 breed, aan de achterzijde van mijn woning kan realiseren. De tuindeuren die zich nu aan de achterzijde bevinden, dienen doorgetrokken te worden naar de achterzijde van de te realiseren uitbouw. Bovendien dient de zijwand van glas te zijn.
dinsdag 14 mei 2019

Casco serre uibouw

Wij willen vanaf medio augustus een casco serre uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De maten moeten ongeveer 2 bij 5,4 meter worden. Inclusief een fundering.
vrijdag 10 mei 2019

Storten van fundering en vloer voor schuur

Ik zoek een aannemer die betonnen fundering en vloer kan realiseren ten behoeve van een nog te bouwen schuur. De fundering moet ongeveer 9 bij 4 meter groot worden. Het moet plaatsvinden in de achtertuin welk redelijk bereikbaar is. Er kan niet geheid worden in de achtertuin, dus dit moet waarschijnlijk door middel van boorpalen.

Partners

Partners van Casius