Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Overijssel.

944 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning, zelfbouwproject op een kavel, nieuw te bouwen tussenwoning, huis bouwen met aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Overijssel:

zaterdag 16 december 2017

Kruipgat zagen in het beton

Kruipgat zagen in vloer van beton 1958 Graag offerte
donderdag 14 december 2017

Draagmuur deels verwijderen en balk plaatsen

Wij willen de draagmuur tussen de woonkamer en keuken deels open maken ongeveer 2 x 2 meter inclusief balk plaatsen afvoeren van het puin wil ik zelf doen
donderdag 14 december 2017

Fundering voor aanbouw woning

Een geïsoleerde fundering van 5 stenen hoog, gemetseld op zand en daarin een betonnen vloer (met wapening) van 15 cm dik. In totaal 39 of 40 m2 fundering. Voor een aanbouw aan de recreatiewoning. De woning staat ook op zand. Er moeten nog bomen voor gekapt worden. Graag zo spoedig mogelijk uw prijsopgave met enige specificatie, daarvoor kunt u komen kijken.
maandag 11 december 2017

Zolderkamer laten maken

Ik wil graag op de zolder een slaapkamer maken.
zaterdag 9 december 2017

Voorkant woning uitbouwen

Aan de voorzijde van de woning willen wij graag onder het balkon een erker van 3 meter breed en 1 meter diep laten bouwen. Het dak dient door te lopen tot boven de voordeur. De erker mag casco worden opgeleverd en de afwerking zal ik zelf verzorgen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
zaterdag 9 december 2017

Hele zijgevel uitbouwen

Graag zou ik een uitbouw laten plaatsen. Echter zijn er hiervoor 3 optie die ik graag geoffreerd zou willen zien: 1. Een uitbouw aan de zijkant van 2.10 meter breed en 8.10 meter lang. De draagmuur dient dan worden verwijderd en opgevangen door een H balk. Verder mag hij casco worden opgeleverd. 2. Een uitbouw aan de zijkant van 2.10 meter breed en 8.10 meter lang. De draagmuur dient dan worden verwijderd en opgevangen door een H balk. De uitbouw dient volledig afgewerkt te worden. 3. Naast de uitbouw van de zijgevel zou ik graag ook aan de voorzijde de gevel van de begane grond met 1 meter willen vergroten. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
vrijdag 8 december 2017

Draagmuur deels openbreken

Tussen de woonkamer en de keuken willen wij graag een opening laten maken van 2 bij 2 meter. Er zal hierna een steunbalk geplaatst moeten worden. Het afvoeren van het puin en het afwerken zullen wij zelf verzorgen.
dinsdag 5 december 2017

Draagmuur verwijderen

Aan het einde van het jaar worden we eigenaar van een mooi huis in Dedemsvaart (Overijssel). Om het huis nog mooier te maken zouden we graag een open keuken willen hebben. De muur naar de woonkamer is echter een draagmuur. Deze zal dus professioneel doorgebroken moeten worden. (Op de foto's is de muur met een kruis gemarkeerd)
dinsdag 5 december 2017

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Aan het einde van het jaar worden we eigenaar van een mooi huis in Dedemsvaart (Overijssel). Om het huis nog mooier te maken zouden we graag een open keuken willen hebben. De muur naar de woonkamer is echter een draagmuur. Deze zal dus professioneel doorgebroken moeten worden.
dinsdag 5 december 2017

Steunmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur slopen van ongeveer 5 m2. Ook wil ik dat het puin wordt afgevoerd door de vakman. Er zitten geen leidingen in de muur. Ik zal een foto sturen via de mail.
dinsdag 5 december 2017

Achterzijde van woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren. Breedte 330 cm x diepte 220 cm.
vrijdag 1 december 2017

Erker aan voorzijde woning bouwen

Wij willen een erker aan de voorzijde van de woning laten plaatsen. De exacte maten weten we niet maar de erker moet ongeveer 3 bij 1,5 meter worden. Wij hebben nog geen vergunning aangevraagd en weten niet of dit noodzakelijk is.
woensdag 29 november 2017

Asbest dakgolfplaten verwijderen

Verwijderen asbest golfplaten van garage. Geen nieuwe platen nodig. Totaal 37 m2.
woensdag 29 november 2017

Draagbalk plaatsen, spouwmuur isoleren en buis verwijderen

We willen in ieder geval een stukje draagmuur weg hebben, een stuk tussen de keuken en de woonruimte. Hierin zit al een deuropening, maar we willen alles eruit wat eruit kan. Het gaat om een muur van 2.40 cm breed. Het plafond is niet heel hoog, het huis is van de jaren 1960. We willen zoveel mogelijk zelf doen om de kosten te drukken, dus de afwerking hoeft niet. Het gaat puur om de balk plaatsen wat we niet zelf aandurven. Verder willen we ook offertes voor: spouwmuur isolatie en een kleine asbestbuis verwijderen op zolder. Wanneer we het willen laten gebeuren hangt een beetje af van wanneer we de woning krijgen. Er zijn namelijk nog wat variabele. Het zal zijn tussen begin januari tot uiterlijk begin maart.
dinsdag 28 november 2017

Betonnen vloer met plavuizen slopen

Het gaat om het slopen van betonvloer uit oude boerderij, op een deel van de betonvloer liggen plavuizen. Het betreft ongeveer zo'n 70 vierkante meter. De afvoer van het afval mag apart worden meegenomen in de offerte.
dinsdag 28 november 2017

Muurbalken vervangen van schuur loghome

Ik wil graag enkele balken laten vervangen die doorgerot zijn. Deze maken deel uit van een schuurmuur van mijn loghome. Vanaf binnen en buiten toegankelijk. Het gaat om balken van ongeveer 3-5 meter lang.
zondag 26 november 2017

Keuken aan de voorkant uitbouwen

Uitbouw keuken voorkant huis, zijmuur aanwezig, verplaatsen schuifpui, plaatsen raam zijkant rechts. Uitbouw 1. 45x 3m breed
donderdag 23 november 2017

Fundering voor flink bijgebouw maken

We willen een bijgebouw 6 x 21 meter realiseren. Graag zouden we ik contact treden rond de kosten ervan. Fundering inclusief vloer, riolering met uitsparing, standbuis en meterkast, vloerplaat met uitvoerbuis tot 0,5 meter buiten fundering.
woensdag 22 november 2017

Opbouw tweede verdieping

Ik wil mijn woning graag laten verbouwen. Ik wil een tweede verdieping bouwen van ongeveer 30 m2. Mijn plan is dat er twee slaapkamers worden gebouwd op het dak terras. Echter de vraag is hoeveel ongeveer dit gaat kosten? Er is nog geen vergunning aangevraagd.
vrijdag 17 november 2017

Betonvloer storten en afwerken

Voor een schuur willen wij een betonvloer laten storten en eventueel afwerken (vlinderen). Het gaat om 9,5 meter x 6 meter x 10 cm.
vrijdag 17 november 2017

Asbesthoudende plafonds verwijderen

Wij hebben een vrijstaande jaren '30 woning gekocht en inmiddels de sleutel ontvangen. Er is een asbestinventarisatie gedaan, waarbij is gebleken dat zich in 35 m² plafonds niet hechtgebonden asbestplaten bevinden. Het gaat om de woonkamer, voorkamer en keuken. Wij willen dit laten verwijderen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 16 november 2017

Asbest uit het garageplafond verwijderen

In het plafond van onze garage zitten ongeveer 21 m² asbesthoudende platen. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de platen.
donderdag 16 november 2017

Fundering maken voor een uitbouw

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw gaan maken van ongeveer 320 x 260 cm en zoeken een aannemer die voor ons de fundering met betonvloer kan maken. Daarop zullen wij dan zelf de uitbouw maken met 1 stenen muur en verder houten wanden. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 16 november 2017

Uitbouw aan de achterzijde maken

Wij willen een uitbouw realiseren van 5 bij 5.9. Totaal ongeveer 30m2. Over de gehele breedte van het huis
dinsdag 14 november 2017

Boorpalen fundering laten maken

Ik wil graag een boorpalen fundering met schroef mortelpalen laten maken. De grondconditie is bepaald. Een advies over de hoeveelheid palen en welke soort krijgen we volgende week. Kunt u op basis hiervan een offerte uitbrengen?

Partners

Partners van Casius