Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Overijssel.

924 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Overijssel:

dinsdag 22 september 2020

Een houten uitbouw maken achter een hoekwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een uitbouw kan realiseren. Deze houten uitbouw dient 400 bij 600 te zijn en te zijn voorzien van een lichtstraat. De hoekwoning is bereikbaar per achterom. Daarnaast graag woon-klaar opleveren.
vrijdag 18 september 2020

Draagmuur slopen en een steunbalk plaatsen

Wij gaan een aantal muren weghalen in ons nieuwe huis. Wij moeten voor 1 muur een steunbalk plaatsen aangezien dit een steunmuur is. De maat is ongeveer 4 meter
woensdag 16 september 2020

Opbouw realiseren

Ik wil een opbouw van 5 bij 5 meter op het bestaande platte dak realiseren. Of het compleet of casco opgeleverd moet worden dat weet ik nog niet. Dit wil ik graag even met u bespreken. De opbouw moet van hout gemaakt worden. Ik heb nog geen vergunning of een bouwtekening aangevraagd.
dinsdag 8 september 2020

Hout-skelet garageopbouw realiseren

Wij zoek een aannemer die naast onze woning een dakopbouw op de schuur kan realiseren. Wij zijn al met een bouwkundige bezig voor de tekeningen. Echter gaan we pas een omgevingsvergunning aanvragen als we een goede indicatie krijgen. Het betreft 24 m2 aan hout-skelet bouw wat op de schuur dient te komen. Daarnaast geveldoorbraak vanuit de woning naar de toekomstige opbouw. Verder graag casco opleveren.
maandag 7 september 2020

Een dubbelzijdige nokverhoging bouwen

Ik zoek een specialist die een dubbelzijdige nokverhoging kan realiseren op mijn woning. Het betreft een breedte van 500 en diepte van 600 cm. Hier is nog geen vergunning voor aanwezig, daar wil ik graag hulp bij. Binnenzijde van de verhoging werk ik zelf af.
maandag 7 september 2020

Dekvloer aanbrengen

In onze nieuwe (1959) woning wordt een schuimbetonvloer gestort waarna ik er vloerverwarming op aanleg. Graag zou ik een prijsopgave voor het aanbrengen van een dekvloer van 8cm met een oppervlakte van 57m2
zondag 6 september 2020

Het bouwen van een vrijstaande garage

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een nieuwe schuur ten behoeve van een Rood voor Rood regeling. De garage dient 115 m2 groot te worden, casco te worden opgeleverd en te zijn voorzien van een lessenaarsdak. Graag met rood steen of hout skelet. Dit dient op zand te worden gebouwd. Er dient ook een nieuwe fundering gerealiseerd te worden.
zaterdag 5 september 2020

Een latei plaatsen ten behoeve van een schuifpui

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een latei. De latei is ten behoeve van een schuifpui van 550 cm breed. Graag van metaal constructie. Het is als het goed is geen draagmuur.
donderdag 3 september 2020

Een uitbouw conform de bouwtekeningen realiseren

We willen graag uitbouwen. We hebben een bestaande aanbouw aan de zijkant van het huis welke aansluit op de woonkamer onder een hoek. Deze hoek willen we weg en de lijn van de uitbouw doortrekken naar de bijkeuken. Dit helemaal van glas met een schuifpui. We hebben al een tekening van een architect en een bouwberekening. Een stuk fundering en een poer om een draagbalk op te vangen zijn hoogstwaarschijnlijk nodig. Eventueel nieuwe vloer met vloerverwarming die erop moet worden aangesloten. Afhankelijk van het budget, nieuwe kozijnen in de rest van de woonkamer, mochten jullie dit erbij kunnen doen.
donderdag 3 september 2020

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een dakopbouw op mijn woning. Dit dient ongeveer 45 m2 groot te zijn; woon-klaar te worden opgeleverd en te zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het dak van de woning is van beton. Het betreft een tussenwoning.
vrijdag 28 augustus 2020

Fundering maken voor uitbouw

Omdat onze tuin 1.50 meter lager licht dan onze woning zou het mooi zijn om de fundering van onze uitbouw een stuk lager te leggen zodat we een soort van halve kelder krijgen. Graag wil ik een stalen fundering van 4,5 x 4,00 meter laten plaatsen.
woensdag 26 augustus 2020

Een fundering voor een houtskelet nieuwbouwwoning aanleggen

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een complete fundering inclusief vloerplaten. Het betreft de fundering voor een nieuw te bouwen woning op eigen grond. Dit moet conform de bouwtekeningen gebouwd worden. De fundering moet ongeveer 100 m2 worden en kan zonder heipalen gebouwd worden.
vrijdag 21 augustus 2020

Buitenmuur gedeeltelijk opnieuw metselen

Een deel van de buitenmuur is in slechte staat en zou opnieuw gemetseld kunnen worden. Of gevoegd? Het oordeel is aan de vakman. Zal ongeveer gaan om 1 bij 1,5 m. Denk dat er eerst een deel moet worden afgebroken.
donderdag 20 augustus 2020

Het egaliseren van een plavuizen vloer en het leggen van PVC

We hebben twee ruimtes met een plavuizenvloer, totaal 37 m2. Op een bepaalde plaats in de vloer is een glooiing waarbij, ten opzichte van de rest van de vloer er een hoogteverschil lijkt te zijn van 2 cm. We zouden echter graag een PVC-vloer laten leggen, maar dan op een vlakke vloer. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn. Dit moet waarschijnlijk met egaline gebeuren.
woensdag 19 augustus 2020

Uitbouw achterkant woning realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning van 3 x 3,5 meter. Van het raam welke er nu zit willen we een schuifdeur laten maken, er zou dus geen geveldoorbraak nodig zijn. Aan 1 kant is er bij de buren al een aanbouw geplaatst. Ook willen we de rest van de woonkamer een betonvloer willen en deze laten overlopen naar de uitbouw.
dinsdag 18 augustus 2020

Veranda bouwen in Zwolle

Wij hebben de wens om achter in de tuin een veranda te bouwen. Achter in de tuin is een bestaande schutting, achterdeur, en tuinhuisje waar deze veranda tegen aangebouwd kan worden. Wij hebben de volgende vragen: - is het mogelijk om een achterwand en zijwand (links) tegen de schutting aan te schroeven? - is het mogelijk om het dak van de veranda door te laten lopen tegen het bestaande houten schuurtje (rechts) - wij denken dat het de beste oplossing voor een plat dak ipv dakpannen omdat we denken dat het dak van het huidige schuurtje niet schuin genoeg staat en dit toch het mooiste is.etc. wat denken jullie hiervan? - is het mogelijk het regen water op te vangen in regenton(nen)? - is hardhout een betere optie dan ander hout? wanneer kies je welk hout en waarom? - is het mogelijk de bestaande tegels te laten liggen? hoe weet je of een fundering noodzakelijk is? - kan de totaalprijs onder de 5000 euro blijven? en is de arbeid het duurste? -kunnen we besparen door zelf mee te werken waar mogelijk? - kan de poortdeur blijven zitten maar hier wel nieuw beslag op laten zetten? - kunnen we linkerkant van de veranda laten doorlopen tot aan de bestaande schutting links? -komen jullie altijd eerst nog alngs voor een persoonlijk advies. Excuses voor de hoeveelheid vragen, maar hopelijk maakt dit het wel duidelijk waar we aan zitten te denken.
donderdag 13 augustus 2020

Aanbouw woonkamer

Ik zoek een vakman voor een aanbouw in de woonkamer, wordt ongeveer 3 bij 6 meter. Wil daarbij ook een vloerverwarming van 73 m2. Er zal ook een schuifpui bijkomen naar de tuin. We willen een complete oplevering, constructie nog niet bekend.
donderdag 13 augustus 2020

Een dakrenovatie uitvoeren bij een vrijstaande woning

Ik zoek een specialist voor het vernieuwen van het dak van mijn vrijstaande woning. Het gaat om de dakpannen vernieuwen. Dat is oude pannen er af en afvoeren, nieuwe panlatten plaatsen en vervolgens keramische platte pannen “Monier” blauw/zwart pannen terug plaatsen. Het dak is ongeveer 100 m2. Daarnaast bevat het dak 12 zonnepanelen in het dak. Ook zijn er twee dakramen en een dakkapel aanwezig op het dak. Verder vervanging dakgoten in kunststof. Dat betreft 1x lengte 10 meter en 2x lengte 5 meter. Overige specificaties bespreek ik graag met de specialist die dit zou willen realiseren.
donderdag 13 augustus 2020

Het renoveren van de toilet en badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen, in de badkamer staat nu ook de wasmachine en die willen we graag naar de gang verplaatsen. de WC beneden willen we ook verbouwen. Er is al een idee van hoe het moet worden maar dat is lastig uit te typen. Graag komen wij langs of mag u bij ons langskomen om het plan duidelijk te maken. De badkamer is 275 bij 220. De WC is 121 bij 89. Betegelen en vervangen meubels in de badkamer en toilet. In de gang moet een aansluiting voor de wasmachine aangelegd worden.
maandag 10 augustus 2020

Een dakopbouw op een garage realiseren

Wij gaan op korte termijn verhuizen en zoeken nu een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw op de garage. De bouwtechnische keuring geeft aan dat hier een dakopbouw op moet kunnen. De opbouw dient 270 bij 500 cm groot te worden, woon-klaar opgeleverd, voorzien van kunststof kozijnen en met hout-skelet gebouwd zijn. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.
maandag 10 augustus 2020

Moderne bungalow bouwen op een perceel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande bungalow kan bouwen op een perceel waar ik een optie op heb. De bungalow moet ongeveer 750 bij 1500 cm groot worden. Graag woon-klaar opleveren. De woning mag een plat dak hebben met eventueel een slaapkamer/dakopbouw op de bungalow. Mijn woning staat momenteel in de verkoop, dus ik hoop dat het snel kan gebeuren. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een aannemer.
maandag 10 augustus 2020

Gevel optrekken en dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 54 M2 met vaste trap. Daarbij willen we de oude dakkapel laten weghalen en de voorgevel laten optrekken gelijk aan de buren. Zie foto middelste woning. Na het optrekken dient er nog een verdieping opgebouwd te worden. Of die verdieping een punt- of plat dak heeft bespreek ik graag met de aannemer. Verder graag casco opleveren en voorzien van kunststof kozijnen.
donderdag 6 augustus 2020

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw realiseren tussen de woning en de garage ca 7 meter X 5,5 meter. De aanbouw moet casco opgeleverd worden met een betonnen fundering. Ik wil graag in gesprek komen en te weten komen over de mogelijkheden en de prijs.
woensdag 5 augustus 2020

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde woning maten zijn 240 x 600 cm inclusief lichtstraat in het dak. We willen kozijnen en deuren hergebruiken. Verder wil ik allemaal nieuw materiaal en iemand die graag meedenkt over de mogelijkheden.
dinsdag 4 augustus 2020

Een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen

Ik zoek een specialist die een prefab woning kan realiseren op een nieuw aan te kopen perceel. De eisen aan de bouw zijn duurzaam en natuurlijk. De woning zelf moet ongeveer 110 m2 groot worden en dat groot over 2 verdiepingen. Exacte maten en wensen bespreek ik graag met de specialist.

Partners

Partners van Casius