Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Overijssel.

948 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Overijssel:

vrijdag 20 oktober 2017

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een woning te Delden aangekocht. In het dakbeschot van deze woning zijn hechtgebonden asbestplaten verwerkt. De afmeting van de woning is circa 9 x 6 meter. Het is een pannendak dus het oppervlak daarvan is wat groter. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verwijderen van dit dakbeschot.
vrijdag 20 oktober 2017

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Wij willen onze mechanische ventilatiebox laten reinigen. De offerte graag opmaken inclusief Btw en voorrijkosten. Graag separate offerte voor borstel- en poederreiniging. Het gaat om het reinigen van de binnenkant van de machine MV., reinigen ventilatie impeller, het controleren van schakelaars, het controleren van motorlagers, het controleren en aanpassen van de klep ventilatie (diffusers), reiniging en ontsmetting van ventilatiekanalen en een meting van de afzuigcapaciteit.
donderdag 19 oktober 2017

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Tussen de keuken en de woonkamer zit een draagmuur. Deze draagmuur willen wij graag laten verwijderen om zo de keuken bij de kamer te betrekken. De muur is 2,57 meter hoog, 2,57 meter breed en ongeveer 12 cm dik. Graag ontvang ik een offerte van u. Er moet ook een steunbalk geplaatst worden.
dinsdag 17 oktober 2017

Autowasgelegenheid nabij bedrijfsgebouw

Wat zijn de kosten voor het aanleggen van een wasstraat op eigen terrein voor bedrijfshal
zondag 15 oktober 2017

Betonrot repareren

Wij hebben op zowel de begane grond als de eerste verdieping betonrotplekken zo groot als euro's
woensdag 11 oktober 2017

Dakplaten met asbest vervangen

Platen onder de pannen Astbestinventsrisatie aanwezig
woensdag 11 oktober 2017

Badkamer laten slopen

Eind deze maand moet mijn badkamer verbouwd worden en zoek hiervoor nog een bedrijf dat de tegels van de muur en vloer slopen kan evenals (eventuele) gipsplaten verwijderen. Graag hoor ik of uw bedrijf dit zou kunnen doen, op zo korte termijn, en wat de kosten hiervan zijn. Indien mogelijk kan ik u foto's sturen.
dinsdag 10 oktober 2017

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Wij willen graag een muur van 2,90 bij 2,50 hoog ongeveer laten weghalen en er moet een balk komen voor steun. Puin afwerken kunnen wij eventueel ook zelf.
maandag 9 oktober 2017

Dakopbouw als 3e slaapkamer maken

Wij zitten er aan te denken om een opbouw te plaatsen op de uitbouw. De afmeting zal ongeveer 5 meter lang worden en 3 meter breed. Deze ruimte zal dan aansluiten op een ruimte waar er al een trap aanwezig is. De ruimte wordt ingedeeld als een slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Het aanleggen van de badkamer zien wij graag separaat geoffreerd. Verder mag de ruimte casco opgeleverd worden en denken wij aan vloerverwarming in de opbouw. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
zondag 8 oktober 2017

Bouwen op een plat dak

Wij willen een huis kopen waarvan de bovenverdieping niet volledig is gebouwd. De bedoeling is om op de niet gebouwde gedeeltes te bouwen waarvan aan 1 kant de rondingen van de muur gesloopt dienen te worden om rechte muren te creëren. Aan de andere kant mogen de rondingen blijven met 1 doorgang naar de nieuw te bouwen kamer.
zondag 8 oktober 2017

Uitbouw achterzijde woning

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een uitbouw aan mijn woning. De maten van de uitbouw worden 6 meter breed en 2,50 meter diep. De uitbouw moet aan de woonkamer, 3.50 meter, en de bijkeuken, 2.50 meter, komen. Bij voorkeur wil ik in de woonkamer de muur tussen de woonkamer en bijkeuken er uit halen. Kozijn over de volle breedte van de uitbouw met in het midden 2 tuindeuren.
zaterdag 7 oktober 2017

Notariswoning bouwen

Wij willen dit huis gaan bouwen, afmeting 10 x 12 meter
donderdag 5 oktober 2017

Verschillende draagmuren slopen

Slopen van 4 meter draagmuur die in de bijkeuken/hal is. Slopen van 3 meter draagmuur die in de keuken/woonkamer is. De deur gaat draagmuur 1 meter breder maken keuken/hal
woensdag 4 oktober 2017

Schuur bouwen voor opslag

Wij willen een schuur bouwen van 3 x 5 meter voor opslag van gereedschap, fietsen en 2 motoren. Hier dient een betonnen fundering voor gemaakt te worden door de vakman.
dinsdag 3 oktober 2017

Huis uitbouwen

Ik wil de achterzijde van ons huis verlengen zodat het op 1 lijn komt met de al bestaande uitbouw (zie foto). Afmetingen van de lege ruimte is 3. 2 diep bij 3.30 meter breed. Totale breedte van het huis is 5. 8 m. De uitbouw moet casco worden opgeleverd, gaat vooral om fundering, metselwerk en dakconstructie. Geen kozijnen benodigd aangezien de openslaande deuren weer gebruikt gaan worden. Afwerking, vloer en elektra doe ik dan zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.
donderdag 28 september 2017

Huis uitbouwen van achteren

Wij zijn van plan om volgend voorjaar een uitbouw aan de achterzijde van de woning te realiseren. De bedoeling is om de raampartij van de achtergevel te verplaatsen. De maten zijn 2 meter diep bij 3 meter breed. De bedoeling is om deze ruimte bij de woonkamer en de keuken aan te bouwen. De constructie zal moeten worden opgevangen, zodat er geen constructiepaal in de keuken blijft staan om de dakplaten op te vangen. De wanden dienen te worden gestuukt en separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn van openslaande deuren in plaats van de raampartij. De bedoeling is om de uitbouw gelijk met die van de buren te trekken. De uitbouw mag vergunningsvrij worden uitgevoerd.
donderdag 28 september 2017

Schoorsteen slopen en puin afvoeren

Graag ontvang ik een offerte voor het slopen van het rookkanaal op de begane grond en eerste etage. Eventueel dient de schoorsteen ook verwijderd te worden, hier ontvang ik graag separaat een offerte voor. Het puin dient te worden afgevoerd.
woensdag 27 september 2017

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik wil de muur tussen woonkamer en keuken eruit hebben. Het handelt zich om een dragende muur. Tevens de bestaande deur vanuit de gang eruit halen en dichtmetselen. Daarna alles netjes afwerken. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.
maandag 25 september 2017

Fundering maken voor een bijgebouw

Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een fundering met vloerisolatie voor een bijgebouw. De oppervlakte is 8 bij 5 meter.
zaterdag 23 september 2017

Extra verdieping bouwen op een plat dak

Wij hebben een woning op het oog om te kopen. Daar is op de helft van het huis een opbouw aanwezig met slaapkamer en badkamer. Wij zijn erg benieuwd wat het kost om ook op het andere deel een opbouw te zetten. Hierbij de link naar de woning bergentheimstraat-17/#foto-26 Ik schat dat de opbouw een formaat zal hebben van 435 x 650. Vanzelfsprekend moet er tussen de bestaande opbouw en het nieuw te bouwen gedeelte een doorgang komen. De opbouw moet aan de voor en achterkant voorzien zijn van ramen met een draai-kiep deel en ventilatieroosters. Ik wacht uw reacties, bij voorkeur via mail graag af. Gelet op het tempo van verkoop van woningen, hoop ik dat dit mogelijk is voor volgende week woensdag (dan bezichtigen wij deze woning). Met vriendelijke groet.
vrijdag 22 september 2017

Kapsalon verbouwen

Ik heb twee winkels die ik naar een kapsalon wil verbouwen. De vloer moet van pvc worden, de muren moeten gestuukt worden, decoratie moet anders worden, waterleidingen moeten verplaatst worden naar meerdere plekken. Het toilet moet ook worden vervangen. Er moeten ook drie kozijnen vervangen worden. De eerste winkel zijn ongeveer 43 m2 met een hoogte van 2,70 meter. De andere winkel is 33 m2 met een hoogte van 2,75 meter. Er hoeft geen vloerverwarming te komen maar de oude radiator moet wel vervangen worden.
donderdag 21 september 2017

Extra verdieping op plat dak

Wij willen graag een extra verdieping op ons plat dak. Hoeft niet groot, 1 of maximaal 2 slaapkamers erbij. Er moet alleen een elektraleiding naar de opbouw toe getrokken worden. Ik wil een gewone trap geplaatst hebben ervoor. Ik wil het graag zo voordelig mogelijk hebben.
woensdag 20 september 2017

Schaderapport maken voor stormschade aan de stacaravan

Wij hebben waterschade op meerdere plekken. Er zijn takken en bomen opgevallen. Een stuk van het terras is weg en er is ook een boom op het dak gevallen, daardoor hebben we waterschade. Ook hebben we ruitschade, een stuk van het terras is weggespoeld. Bij goedkeuring door de verzekering graag de schade herstellen.
woensdag 20 september 2017

Asbest verwijderen

Onze woning stamt uit 1974 en kent gevelbeplating waarin asbest zit. Het betreft ongeveer 9 m2. Onderaan is een trespa plaat met daarachter nog wel de oorspronkelijke gevelbeplating met asbest. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.
woensdag 20 september 2017

Dakopbouw garage, garagedeur vervangen en voordeur verplaatsen

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op onze garage. Daar het bestaande huis een lessenaarsdak heeft zouden wij deze dakopbouw ook graag van deze dakvorm voorzien. Toegang krijgen tot de garage op het dak is niet mogelijk via de 1ste etage van het bestaande huis (zie bijgevoegde schetsen bestaand / nieuw). De compacte trap (1 m^2) om toegang te krijgen tot de opbouw willen wij daarom in de bestaande garage plaatsen. Hierdoor willen wij de voordeur verplaatsen en de bestaande garagedeur ook vervangen door een deur en een smal raam. Hierbij een overzicht van de aangehechte figuren, namelijk: 1. Begane grond bestaand 2. eerste etage bestaand 3. doorsnede bestaand 7. eerste etage nieuw

Partners

Partners van Casius