Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Overijssel.

948 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwwoning bouwen, nieuw huis bouwen, nieuwe woning bouwen, huis bouwen, nieuwbouw woning vrijstaand, vrijstaande gelijkvloerse woning realiseren, huis bouwen, nieuwe woning bouwen, nieuwbouw woning, hoekwoning realiseren, hoekhuis bouwen, bungalow bouwen, een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bungalow bouwen, renovatie en uitbouw jaren 50 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, zolderverbouwing of verbouwing in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Overijssel:

vrijdag 6 december 2019

Opbouw plat dak

Wij willen graag een extra verdieping laten plaatsen op een plat dak. 6 x 8 meter ongeveer 40-60m2. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk wel een aantal leidingen worden getrokken en elektriciteit. Wij zijn er nog niet over uit of dit een prefab of skeletbouw wordt. Graag gaan wij dan ook in gesprek met een aannemer om te kijken of de huidige bouw dit aankan.
dinsdag 3 december 2019

Complete zolder verbouwen

Zolder verbouwing, de ruimte is ongeveer 3 x 4 meter. Een deur verplaatsen en het ontstane gat dichtmaken. 2 dakramen verplaatsen en gaten dichten. Een vliering met vlizotrap maken en het plafond afwerken met gipsplaten. Extra stopcontacten spotjes en lichtpunten. Plafond en wanden sausklaar maken.
dinsdag 19 november 2019

Dakopbouw op plat dak

Onze hoekwoning heeft een plat dak van ongeveer 55 m2. Wij overwegen om daar een dakopbouw op te plaatsen. Graag zouden we van u vrijblijvend een offerte daarvan (standaard/uitgebreid opbouw) willen ontvangen. Prefab, compleet opgeleverd met afgewerkte muren, vaste trap, 2 slaapkamers en een halletje. De zonnepanelen op het huidige platte dak, verplaatsen naar het nieuwe dak, en de huidige.
maandag 18 november 2019

2 stompen binnendeuren afhangen

Ik wil 2 binnendeuren (stomp) afhangen. De deuren schaf ik zelf aan en er zijn nu geen deuren aanwezig.
zondag 17 november 2019

Casco erker realiseren aan de voorkant van de woning

We willen graag een casco erker aan de voorkant, onder het al bestaande balkon. De maat zal zijn 3 meter breed en 1 meter diep. Daarbij mogen er dubbel glas ramen en houten kozijnen in en alles netjes afgewerkt door onder andere metselwerk. Het is nog onduidelijk of er een vergunning moet worden aangevraagd.
zondag 17 november 2019

Opbouw puntdak op enkelsteens garage

Wij willen een opbouw op de garage 5 x 5 (enkelsteens) met een doorgang op de eerste verdieping (reeds voorbereid). Geen sanitair, alleen cv en elektra. zie foto voor het idee. Bevindt mij in een oriënterende fase en laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.
zondag 17 november 2019

Steunbalken vervangen van chalet vloer

Ik wil een deel van de steunbalken van de vloer laten vervangen ivm rot door wateroverlast. Grootte ongeveer een meter in het vierkant.
vrijdag 15 november 2019

Dakopbouw realiseren

Dakopbouw op een plat dak met een plat dak, afmeting zal 6 meter x 6 meter zijn. Zijgevel moet doorlopen, zie foto. Casco/complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden, geen stucwerk, en de opbouw moet van hout zijn. Er is een vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 11 november 2019

Maken vorstrand fundering

Maken fundering voor garage van 8 x 10 met vorstrand. Betonnen vloer moet gevlinderd worden.
dinsdag 5 november 2019

Uitbouw achterzijde afbreuk muur

Wij denken aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning. L vormige woonkamer en een keuken die ooit aangebouwd is aan de woning. Dit willen wij graag bijvoegen aan de woonkamer voor meer leefruimte. Ongeveer 3 bij 3 meter. Metselskelet , fundering, casco oplevering, wel leidingen leggen voor een verwarmingsunit. Wij willen ook openslaande deuren.
maandag 4 november 2019

Latei plaatsen in een draagmuur

Ik wil vanuit de slaapkamer naar de garage in de draagmuur een deuropening en latei maken. In de buitenmuur een deur plaatsen en een latei plaatsen. In de berekening staat genoteerd voor: Binnenzijde; latei L100x100x10 Buitenzijde; latei L100x100x8 Afmeting van de deur 2200 mm hoog x 1034 mm breed. Afval ga ik zelf afvoeren. Foto' s kan ik later toevoegen of mailen inclusief de berekening van de architect. Afvoeren van puin doe ik zelf.
zondag 3 november 2019

Extra verdieping op het huis

Wij willen op ons huis (die een plat dak heeft) een verdieping bouwen. Het huis is ongeveer 9.40 meter x 4.80 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en misschien stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Graag willen we weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn. En ook hoe we een vergunning hiervoor kunnen krijgen van de gemeente.
zaterdag 2 november 2019

Dak met polycarbonaat platen door dubbel glas vervangen

We hebben een serre van 3,5 bij 7 meter. Het dak bestaat uit metalen dragers met polycarbonaat platen. We zouden de platen graag vervangen voor dubbel glas. We willen weten wat hierin mogelijk is en of onze constructie dit glas kan dragen.
vrijdag 1 november 2019

Nieuw kruipluik maken voor de kruipruimte

Ik wil een nieuw kruipluik laten zagen bij de voordeur in een betonnen vloer, (de oude zit in de keuken). Inclusief een montage van de afdichtingsplank.
maandag 28 oktober 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van de woning van 5,40 x 3 m of 5,40 x 2,50 m (binnenafmetingen). De buren hebben al een uitbouw van 5 m diep. Daarvan kan de spouw gebruikt worden. Aan de andere kant staat een berging van 3 meter diep. De uitbouw moet casco opgeleverd worden zonder stucwerk, wel elektra, en een fundering. Het maakt mij niet uit van welk materiaal het gemaakt gaat worden. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen.
woensdag 23 oktober 2019

Dakopbouw

We willen een opbouw realiseren op zolder, er is ongeveer 20 m2 aan beschikbare ruimte voor de opbouw. Het moet casco opgeleverd worden, dus geen elektra en geen stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
woensdag 23 oktober 2019

Verbouwing garage naar keuken

Ik wil een bestaande garage verbouwen tot garage/berging incl. voorbereiding leidingwerk keuken. De garage is 3,80 bij 5,63 meter. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 18 oktober 2019

Achterdeur vervangen

Mijn achterdeur is kapot en moet vervangen en afgevoerd worden. Afmeting 211 x 93 cm. Wat kost het om deze te vervangen?
maandag 14 oktober 2019

Uitbouw woning of serre realiseren

Ik ben mij aan het oriënteren voor een mogelijke uitbouw of serre aan de woning. Afmetingen circa 450 x 300 cm. De procedure voor een omgevingsprocedure besteed ik uit aan de aannemer. Ik beschik nog niet over een tekening. Ik laat mij informeren over de juiste fundering. En ik ben nieuwsgierig naar zowel een casco variant als complete oplevering. Mocht het een uitbouw worden dan wordt hiermee de keuken vergroot en zijn er dus leiding en elektra taken aan deze klus toe te voegen. Aan de achterkant van de woning zit nu een kozijn met 2 deuren. Dit kan mogelijk hergebruikt worden in de nieuwe situatie.
vrijdag 11 oktober 2019

Opbouw realiseren

Ik heb een woning met een plat dak. Ik zou graag over de gehele oppervlak een opbouw willen om 2 extra slaap kamers te realiseren. Het liefst prefab met elektra punten, zonder stucwerk. Het is een 3 onder 1 kap woning. 1 van de buren is ook geïnteresseerd. Ik stuur een foto mee van wat we in gedachten hebben. Afmeting is 4.10 x 7.30. Graag ontvang ik van u vrijblijvend bericht.
maandag 7 oktober 2019

Fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren

Wij willen voor een casco uitbouw achterzijde huis van 2,5 x 6 m de fundering laten realiseren en materialen laten leveren als dat mogelijk is. Een deel van de materialen zijn wel al aanwezig. Er ligt al een deel van de fundering is ons verteld. Wat dit is durven we niet te zeggen. Er zou gekeken moeten worden wat nodig is. Nu ligt er nog een terras. Graag ontvangen we een offerte voor de fundering en de materiaalkosten.
zondag 6 oktober 2019

Zolder verbouwen tot slaapkamer met diverse extra klussen

Ik wil een extra slaapkamer maken op zolder waarvoor het volgende moet gebeuren: een enkele dakkapel met nokverhoging van ongeveer 4,5 meter breed, een vaste trap naar zolder maken, de cv ketel verplaatsen, de dakkapel aan de binnenkant afwerken, elektra op zolder realiseren en eventueel een tussen muurtje op zolder plaatsen. Een vergunning voor de nokverhoging zou ik graag door de vakman laten regelen. Ik wil graag een kunststof constructie. Graag stucwerk aan de binnenkant. De vlizotrap zou vervangen moeten worden voor een vaste trap. De vlizotrap voeren we zelf af. De cv ketel moet in dezelfde ruimte worden verplaatst een aantal meters verder. Geen idee hoeveel. De scheidingsmuur is afhankelijk van de situatie. De afmeting durf ik echt niet te zeggen. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 6 oktober 2019

Woning bouwen op een kavel

Ik wil graag op een kavel een woning in Hengelo laten bouwen. De koopovereenkomst is inmiddels getekend met de gemeente. De tekeningen zijn gemaakt en ingediend. De vergunning is nog niet volledig rond maar de ingediende vooraanvraag is akkoord. Een technische tekening ontbreekt nog. Ik zoek met spoed de juiste aannemer voor dit avontuur.
vrijdag 4 oktober 2019

Kruipruimte uitgraven t.b.v vloerisolatie

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om mijn kruipruimte uit te diepen zodat vloerisolatie mogelijk is. Het gaat om 66 m2 meter. Huidige diepte : 35 cm Gewenste diepte : 60 cm
woensdag 2 oktober 2019

Uitzet-tuimelraam van hout

Wij willen graag een houten uitzettuimelraam van 134 bij 140 op zolder. Ons dak is van geïsoleerde dakplaten met dakpannen (2012)