Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Overijssel.

944 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuurwoning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Overijssel:

donderdag 2 april 2020

Zolder verbouwen

We zijn woonachtig in een nieuwbouwhuis waar de zolder enkel met witte platen is afgewerkt. We hebben hier nog niks aan gedaan. Echter nu vanwege gezinsuitbreiding zouden deze open ruimte nu willen veranderen naar twee losse kamers. Hier willen wij in ieder geval 1 slaapkamer en wellicht een waskamer willen realiseren op de zolder. In de slaapkamer zouden wij meer licht willen (momenteel 1 klein raampje aanwezig) maar hierbij zijn we benieuwd naar de opties van extra dakramen. Vanwege de puntkap zal er ook een plafond moeten komen. 11 meter lang, en ongeveer 6 breed, hij loopt wel schuin. waar in het midden de trap naar boven komt.
woensdag 1 april 2020

Drie dakterrassen maken

Betreft drie naast elkaar gelegen daken van een nieuwbouwhuis waar we een dakterras op willen. Het dak is terras klaar, met bitumen bedekt. Het dak is er speciaal voor gemaakt, dus het is sterk genoeg. 2 huizen hebben een opbouw en een niet. We zouden graag vlonders willen hebben van composiet of van hout, graag apart op de offerte vermelden. De afmetingen zijn verschillend: een huis is 17 m2, een van ongeveer 21 m2 en een is ongeveer 35 m2.
maandag 30 maart 2020

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik zoek een aannemer die een constructiebereking kan maken en een geveldoorbraak kan realiseren. Het gaat om een omgevingsvergunning aanvragen (incl. berekening), stempels plaatsen, stenen muur doorslijpen en stalen balk (4.3m.) plaatsen. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.
donderdag 26 maart 2020

Kelder onder woonkamer, inclusief renovatievloer

We willen graag de totale houten benedenvloer vervangen door een renovatie (broodjes)vloer, inclusief vloerverwarming. In combinatie met en indien mogelijk een kelder onder de woonkamer. Woonkamer 25,16m²(3,7 x 6,8 m), Keuken 16m² (2x8m), Hal circa 10m². Het betreft een hoekwoning die waarschijnlijk op een zandgrond staat.
woensdag 25 maart 2020

Draagbalk vervangen en bestaande dak van keuken verhogen

Ik wil muren laten wegbreken en daarom de bestaande draagbalk vervangen en eventueel het bestaande dak van de keuken verhogen zodat deze dezelfde hoogte krijgt als de uitbouw.
dinsdag 17 maart 2020

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik wil graag de keuken bij de woonkamer betrekken, er moet dus een deel van de draagmuur (ongeveer 4 meter) verwijderd worden en een stalen balk in. Dit zal ongeveer de helft van de muur zijn. Wij willen een partij die ook de constructieberekening en een tekening kan maken.
woensdag 11 maart 2020

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een casco dakopbouw van 5 x 6 meter laten plaatsen. De binnenkant moet casco zijn met alleen elektra aansluitingen, en het moet een houten constructie hebben. Hier is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.
woensdag 11 maart 2020

Fundering schuur

Ik wil graag een schuur bouwen maar heb de fundering nog niet wat gaat dat ongeveer kosten 2m bij 3m gewoon 30cm diep.
maandag 9 maart 2020

Dakopbouw op garage met eventueel dakkapel

Wij willen graag een casco dakopbouw van hout op onze garage. We twijfelen of we er ook een houten dakkapel in willen van ongeveer 2 m breed. Als het mogelijk is graag met en zonder dakkapel anders alleen offerte zonder. De maten van de opbouw zijn 4,70 breed en 7,60 lang. Vergunning is nodig, deze regelen wij zelf. Er is iemand langs geweest en die zei dat de dakconstructie het een opbouw kan dragen, er staan palen onder.
zondag 8 maart 2020

Garage aan huis bouwen

Wij willen graag een stenen garage aan huis, van 6 bij 3 meter, met doorloop naar de woonkamer. De vergunning hebben we al, ook al wat schetsen. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is. Er moeten 3 gevels geplaatst worden en aan de voor- en achterkant komen openslaande deuren. Wij willen een gemetselde gevel. Een plat en dicht dak en ramen zijn niet nodig. Echt afwerking is niet echt nodig, maar elektra bijvoorbeeld wel.
donderdag 5 maart 2020

Stenen schuur metselen

Ik zou graag willen weten wat de materiaalkosten zijn van een stenen schuur in de tuin metselen. Het zal ongeveer 3 bij 4 worden met een plat dak van bitumen.
woensdag 4 maart 2020

Opbouw prefab op plat dak

Wij willen graag een opbouw realiseren op onze woning met plat dak. De afmetingen zijn 9,6 lengte en breedte 4,9. Wij willen graag weten wat hiervoor de kosten zijn. Wij denken aan een complete oplevering in een prefab bouw. Het gaan uiteindelijk 2 slaapkamers worden. Het is een tussenwoning met een platte dak.
woensdag 4 maart 2020

Uitbouw realiseren

Mijn vriend en ik zijn zoekend naar een nieuwe woning, we hebben een woning op het oog. We zouden heel graag wat info willen krijgen over hoeveel het kost om een uitbouw met vloerverwarming van 12 m2. Graag horen wij van u.
maandag 2 maart 2020

Dakopbouw plaatsen

Dakopbouw realisatie. Oorspronkelijke bouwtekening van de woning is in mijn bezit. Voorbeeld van de dakopbouw kan ik eventueel toesturen aan de hand van andere opbouwen in de wijk. Dakopouw (platdak) word ongeveer L3,5m bij B5,30m Graag vrijblijvende offerte van de uitbouw incl vergunning aanvraag. Draagkrachtberekening nog niet gemaakt. Voorkeur voor een casco oplevering met keralit
donderdag 27 februari 2020

Opbouw op het platdak

Ik wil graag een casco dakopbouw van 5 x 6 meter laten plaatsen. De binnenkant moet casco zijn met alleen elektra aansluitingen, en het moet een houten constructie hebben. Hier is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.
woensdag 26 februari 2020

Garage of schuur plaatsen

Ik wil graag een prijsindicatie van een schuur en garage van ongeveer 10-5 meter. Het doel van de aanbouw is extra kantoorruimte en werkruimte mbt het verzorgen van massages, coaching en trainingssessies. Kortom, het moet het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Of het steen of hout moet worden hangt denk ik af van de mogelijkheden en natuurlijk kosten mbt bouwen en meerkosten mbt verwarmings- mogelijkheden. Het zou mooi zijn als je kunt meedenken natuurlijk wat handig en voordelig is, het gaat me nu vooral om een goede indicatie.
dinsdag 25 februari 2020

Badkamers en toiletten renoveren

Renovatie van twee badkamers en twee toiletten binnen 1 woning, inclusief aanleg elektrische vloerverwarming. Sloopwerkzaamheden worden gedaan en leidingwerk zit op juiste plaats. Alleen leidingwerk voor een bad (nu niet aanwezig) en van doucheputje naar douchegoot. Op vloer tegels en wanden tot aan plafond. Twee toiletten is vervanging hangend toilet en wasbakje en tegelen. Betreft een kleine 2.4 bij 2.4meter en 2.5 hoog en een middenmaat 2x3.85meter en ook 2.5 hoog. Standaard toiletruimtes van ca 1.1 bij 1.5m. Bij voorkeur start werkzaamheden vanaf eind maart 2020.
dinsdag 25 februari 2020

Uitbouw oprit met verdieping + achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren. De oprit naast huis willen wij bij de woonkamer aantrekken + een verdieping erboven op zodat we boven 2 extra slaapkamers creëren. Ook willen we aan de achterzijde van de woning uitbouwen. Het oppervlakte naast de woning is 21 m2. en de verdieping erboven op zal ook 21 m2. De uitbouw aan de achterzijde van het huis zal 27 m2 zijn.
dinsdag 25 februari 2020

Spant aanpassen nadat dakkapel geplaatst is

Na het plaatsen van een dakkapel zit het oude spant diagonaal in de ruimte op de eerste etage. Spant moet worden worden opgevangen door verticaal H profiel op onderliggende draagmuur. Tekeningen en goedkeuring/vergunning gemeente zijn al aanwezig.
maandag 24 februari 2020

Deuropening in de buitenmuur maken en deur plaatsen

Ik wil een deuropening in de zijgevel van het huis laten maken. Waarschijnlijk is het een enkelsteens-muur.
zondag 23 februari 2020

Bouwen compleet nieuwbouwhuis

Hallo, we zijn ons aan het oriënteren op kavels om daar een huis op te laten bouwen. We zouden graag een grove prijsindicatie willen voor een woning met een hoofdgebouw van ongeveer 8,5m x 13,0m met daaraan vast een geïsoleerde garage /berging van 3,5 m x 11 m (Achterste gedeelte van het bijgebouw 7m breed als uitbouw aan het hoofdgebouw. Vanaf de 2e bouwlaag een puntdak (Zowel op het hoofdgebouw als bijgebouw, met doorgang van hoofdgebouw naar het bijgebouw). Graag een prijsindicatie voor de Casco Woning, en compleet afgebouwd inclusief vloerverwarming op begane grond en verdieping en warmtepomp. Afwerkingsniveau normaal, beter of luxe. Afhankelijk van de prijsindicatie kunnen we een betere inschatting maken welke kavels we zouden kunnen betalen voor deze woning Alvast bedankt.Met vriendelijke groet
vrijdag 21 februari 2020

Rotte vloerbalken vervangen

Enkele balken zijn aan de buitenmuurzijde rot. Wellicht zijn er meer aangetast maar vanuit de kruipruimte is dit lastig te bereiken. Ik heb mij gericht op het deel waar vanuit de kamer een verzakking zichtbaar was. Daarna de vloer op die plek opengebroken en helaas de rotte balken gevonden. Ik zoek een bedrijf welke ter plekke eea kan beoordelen en ook meerdere mogelijkheden voor herstel kan bieden. Hierbij denk ik ook aan uitbreiding met vloerverwarming, betonnen vloer.
dinsdag 18 februari 2020

Stacaravan verbouwen Diffelen

Ik ben van plan een stacaravan te kopen, maar wil graag weten wat de kosten zijn voor het renoveren/verbouwen van de slaap- en badkamer. Ze dienen volledig gemoderniseerd te worden.
dinsdag 18 februari 2020

Uitbouw aan de achterkant van het huis

De uitbouw zal in de lengte ongeveer 2.5 meter zijn en 5.5 a 6.5 meter breed zijn en in de hoogt 3.5 a 4. meter hoog zijn.
zondag 16 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 5.2 m bij 2.5 m. Er is geen vergunning nodig. Verder hebben we de voorkeur voor een casco oplevering met een prefab constructie.

Partners

Partners van Casius