Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Overijssel.

954 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Overijssel:

donderdag 19 september 2019

Badkamer in schuur plaatsen

Ik wil graag een badkamer in de garage realiseren. Er hoeft niets gesloopt te worden als het goed is. Aansluitingen moeten gemaakt worden, er moet wel in de buurt een water aansluiting zitten, maar een afvoer is er helaas niet. De afmeting is 4 x 4 x 2,40 meter. Het gaat om het complete plaatje van het plaatsen van sanitair en de afwerking van de muren en vloer. Is het mogelijk op de offerte apart de kosten voor het sanitair en de andere materialen te vermelden? De muren moeten een deel betegelt worden en de vloer geheel. Er moet een bad en een inloop douch komen, een dubbele wastafel en geen toilet. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 september 2019

Uitbouw achterzijde van het huis realiseren met een badkamer

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren en hierin een ruimte voor een douche creëren. Dit willen we alleen wanneer we de meterkast verplaatsen, anders hoeft dat niet. Graag horen wij of dit mogelijk is en of wij hier een prijs indicatie voor kunnen krijgen. De aanbouw zou 2,5 x 5,80 meter worden en daar is geen vergunning voor nodig. Fundering ontvangen we graag advies over. We willen een complete oplevering. Schilderen en vloer leggen doen we zelf, stucen hoeft niet, elektra graag wel. Ik begreep dat een aluminium constructie ook mogelijk is, klopt dit? We willen graag het goedkoopste model dat u heeft.
dinsdag 17 september 2019

Uitbouw achterzijde realiseren

We willen aan de achterzijde een uitbouw van 3 x 5,15 meter. Uiteraard met doorbraak en daarnaast veel glas en openslaande deuren. Geheel compleet afgewerkt, ook met elektra en stucwerk. Vergunning is niet nodig. Fundering ontvangen we graag advies over. We willen het graag gemetseld hebben.
donderdag 12 september 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de keuken ca 2 x 3 mtr of aan de hele achtergevel 5,5 x 2,5 mtr.
dinsdag 10 september 2019

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen wegens ruimte gebrek een aanbouw aan de achterkant realiseren. Het wordt een uitbreiding van de woonkamer/ eetkamer. De overkapping op de foto wordt verwijdert door onszelf. De uitbouw zou ook zo snel mogelijk gerealiseerd moeten worden, wanneer we de sleutel hebben. De uitbouw moet 3 meter diep en 5.70 breed worden. Aan 1 zijde reeds bestaande muur van garage. Geen dakraam, prijzen voor opties eventueel met pui of ramen met openslaande deuren. Een vergunning is niet nodig. Wat voor soort fundering er nodig is weten we niet. Is het mogelijk om een casco en een complete oplevering te vermelden op de offerte? Graag ook elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie willen we in ieder geval niet van hout, verder ontvangen we graag advies. Graag ontvangen we een offerte.
maandag 9 september 2019

Opbouw op kantoortje

Ik wil graag een opbouw voor een kantoortje. Het gaat om een verdieping erbij. Ik wil graag een houten constructie met gevel beplating. De oplevering wil ik graag casco, elektra en stucwerk is niet nodig. Een vergunning ook niet. Het materiaal aan de buitenkant denk ik na over steenstrips of keralit beplating. In de bijlage heb ik de tekening mee gestuurd. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 8 september 2019

Tweezijdige nokverhoging

Tweezijdige nokverhoging van hoekwoning. Achterzijde zonnepanelen, voorzijde dakpannen. Materiaal kunststof. Huisbreedte 5 meter, oude, ongebruikte schoorsteen binnenzijde. Ongeveer 1.5-2 meter, casco levering. Zie huis op Google Maps voor een idee.
donderdag 5 september 2019

Fundering bijgebouw realiseren

Wij hebben al tekeningen voor de fundering op staal voor een bijgebouw. Deze willen we graag laten realiseren. Het moet ongeveer 121 m2 worden.
dinsdag 3 september 2019

Fundering zonnepaneel constructie

Graag ontvang ik een offerte voor een gewapende fundering in piepschuimbakken voor zonnepanelen. De fundering komt met daarop een stalen constructie en daar komt een dak op. Ankers doen we zelf. Het gaat alleen om de gewapende fundering met piepschuim bak. Afmeting BV 350 mm breed 400 mm hoog. Nieuw zandbed is aanwezig. Het gaat om 25 x 10 meter
dinsdag 3 september 2019

Funderings herstel aan een deel van de boerderij

Mijn dochter heeft een boerderij gekocht en uit het technisch rapport is gebleken dat een hoek van het pand extra aandacht nodig heeft en er een kleine verzakking heeft plaatsgevonden. Dit is al een keer gerepareerd maar werkt nog steeds. Het gaat om een kamer van ongeveer 5 x 5 meter. Advies is dus fundering opvangen. Mijn vraag is nu: 1. is dat mogelijk met uw systeem? 2. Doet u het complete werk zoals pulsen of boren en de koppeling naar de oude fundering? 3. Kan dit op korte termijn? 4. Zijn hier richtprijzen voor? . Aan de linker zijgevel van het voorhuis is echter sprake van een substantiële verzakking van de fundering vermoedelijk als gevolg van bewegingen (inklinking) van plaatselijk aanwezige veenachtige lagen of veenpakketten, door in het verleden in verband met landbouw gerelateerde doorgevoerde verlagingen en fluctuaties in de grondwaterstand. Er is gezien het schadeverloop (opnieuw gescheurde herstelde scheurvorming in deze zijgevel en voorgevel) geen sprake van een stabiele situatie. Definitief herstel en stabilisatie van de fundering ter plaatse is derhalve absoluut noodzakelijk (een en ander is ter plaatse met u besproken). In deze situatie lijkt de meest geschikte methode, het aanbrengen van boorpalen in combinatie met een constructieve betonbalk onder de bestaande fundering in de huidige positie.
maandag 2 september 2019

Nieuwe poort deur

Wij willen graag een nieuwe deur in onze poort muur laten maken. Het oude kozijn moet blijven zitten en het huidige slot moet ook overgezet worden. De opening is 1 meter bij 2,10 meter.
zondag 1 september 2019

Bijkeuken bouwen

Wij willen graag aan onze woning van twee jaar oud een bijkeuken laten bouwen van hout. Totale afmeting van 2,5*2,5 meter. Hier moet een deur inkomen en 1 raam (+/- 100*100 cm). Een betonnen vloer en normaal dak (zonder dakraam oid). Er zal waarschijnlijk geheid moeten worden. Er zit een raam van 100 cm bij 250 cm in de bestaande gevel waar we graag een binnendeur van willen maken. Wij willen hem casco laten opleveren, elektra en water en afwerken ga ik zelf doen. Bijgevoegde foto is van de situatie nu (het raam wat een binnendeur moet worden). Kunt u mij een prijsindicatie geven?
dinsdag 27 augustus 2019

Dakopbouw realiseren op het platte dak van de garage

Ik wil graag een opbouw op de garage laten realiseren. De garage heeft een plat dak. De afmetingen zouden ongeveer 3 x 8 meter zijn. Als het goed is, is het dak sterk genoeg. Ik wil er een slaapkamer maken. De opbouw mag casco worden opgeleverd, zonder elektra en stucwerk. De constructie wil ik van hout. Of een vergunning nodig is weet ik niet.
zaterdag 24 augustus 2019

Dakkapel en boeidelen vervangen

Ik wil graag een offerte betreffende het vervangen van houten zijwanden en boeidelen van mijn dakkapel. (Binnen)maten zijn ongeveer breed: 3.75 meter, diep: 2.25 meter, hoog: 2.10 meter. De offerte graag inclusief materiaal. Graag het oude materiaal ook afvoeren.
donderdag 22 augustus 2019

Stalen balk plaatsen onder draagmuur

Graag laten wij een stalen ligger plaatsen onder een draagmuur. Overspanning is 3.70 meter. We slopen zelf de muur en ruimen zelf het puin op.
dinsdag 20 augustus 2019

Stalen balk plaatsen naast draagmuur

Wij gaan onze keuken verbouwen en daarbij een muur weghalen; daarbij moet een stalen balk worden geplaatst. De balk moet in het verlengde komen van de muur zie blijft staan (zie fotos).
donderdag 15 augustus 2019

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. Er zit nu momenteel een keuken aan de woning vast met een puntdak. Dak puntdak moet recht gemaakt worden en de aanbouw moet aan de keuken komen. De keuken is 2 m bij 4.5 m. De aanbouw moet 3 m bij 4.5 m worden met openslaande deuren. Ik denk dat er een vergunning nodig is, maar deze wil ik door de vakman laten regelen. De constructie wil ik van metselwerk hebben, de oplevering casco. Welke fundering er nodig is weet ik niet.
maandag 12 augustus 2019

Schoorsteen verwijderen, dak dichten en een nieuw rookkanaal aanleggen

Ik zoek een aannemer die een schouw kan verwijderen. Waarschijnlijk moet de schoorsteen er dan ook uit. In de hoek van de woonkamer willen we een nieuw rookkanaal laten aanleggen. Verder willen we in de dragende muur een opening laten maken voor een binnendeur. De woning telt een begane grond en eerste verdieping. Het rookkanaal zit/moet door een asbesthoudend schuin pannendak.
vrijdag 9 augustus 2019

Erker aan voorzijde

De erker die wij willen realiseren is +/- 3,2 meter breed en 1,5 meter diep. De hoogte (borstwering) zit op 75 centimeter vanaf het straatwerk. Het kozijn zal 1,59 meter hoog moeten worden. Ik heb een tekening hoe de erker er ongeveer uit moet zien. Deze kan ik niet toevoegen aangezien dit een PDF bestand is. Hier zal namelijk het voorkozijn de middenstijl wegvallen waardoor er 3 ramen zijn in plaats van 4, de kleine bovenkozijnen blijven er wel 4. Het kozijn links en rechts is 56 centimeter breed. De hoogte is in totaal 159 centimeter. De hoogte rechts en links van het voorkozijn is in totaal (metselwerk) 131,7 centimeter. De maat van het tussenstelsel van het kozijn is 172,5 centimeter. Voor de constructie aan de woning hoeft niet veel gedaan te worden, hier zit al een kozijn en als deze er uit gaat heb je al een gat. De exacte maatvoering kan ik maandag 12 augustus aanleveren. Ik heb de aanvraag voor de vergunning gedaan en die is nagenoeg akkoord. Ik hoop hiermee u voldoende te hebben geïnformeerd zodat er al een offerte/schattig gemaakt kan worden. Alvast bedankt.
vrijdag 9 augustus 2019

Een uitbouw achter een tussenwoning ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze tussenwoning een gemetselde uitbouw van 500 bij 300 cm kan realiseren. De uitbouw moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de uitbouw. De achtertuin is bereikbaar per achterom.
woensdag 7 augustus 2019

Uitbouw aan de zijkant van de woning realiseren

Ik ben op zoek naar een prijsindicatie van een casco uitbouw aan de zijkant van de woning bestaande uit een keuken van 2.45 x 2.20 meter en een garage van 2.45 x 4.8 meter. Er zal een buitenmuur doorbroken moeten worden. Zie de foto voor het globale idee. Afmeting van de wand dat doorgebroken moet worden is 2,20 meter. Het huis staat op 8 meter heipalen, geen idee of dit ook nodig is voor de uitbouw. Is het mogelijk om elektra en stucwerk apart op de offerte te vermelden? Vergunning is niet nodig. Als tekeningen nodig zijn dan moeten deze nog gemaakt worden. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 5 augustus 2019

Een gehele woning inpandig renoveren

Ik zoek een aannemer die onze gehele hoekwoning kan renoveren. Het gaat om het vervangen van alle kozijnen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast zien we graag openslaande tuindeuren, een betonnen vloer, spouwmuurisolatie, een muur uitbreken, een nieuwe keuken, badkamer, toilet en het isoleren van het dak. De woning heeft een woonoppervlakte van 125 m2.
zondag 4 augustus 2019

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze woning. Het moet een prefab opbouw van 35 m2 groot worden.De opbouw moet waarschijnlijk woon-klaar worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Het betreft een tussenwoning. Het regelen van een vergunning voor de opbouw is vrij eenvoudig in onze buurt.
zaterdag 3 augustus 2019

Vide dichtmaken boven de woonkamer

Ik zoek een aannemer die een vide kan dichtmaken boven mijn woonkamer. Het gaat dus om de vide uitbreiden zodat het vloer oppervlakte toeneemt. De vide maakt het mogelijk om tot de zolder te kijken. Gedeelte boven de eerste verdieping is al (tijdelijk) dichtgemaakt (gips aan balken). Dit moet verwijderd worden. De openingen op beide verdiepingen moeten dicht worden gemaakt. Beide vloeren moeten gelijk overlopen en worden als woonlaag gebruikt. Moeten dus stevig genoeg zijn voor meerdere personen en meubilair. De plafonds moeten ook vrijwel naadloos in elkaar overlopen. Afmetingen 1e verdieping: ca 300 x 255 cm. Afmetingen 2e verdieping: ca 300 x 150 cm. Huidige plafonds zijn afgewerkt met structuur. Dit moet worden doorgetrokken / afgewerkt. Vloerbedekking doen we zelf.
woensdag 31 juli 2019

Aanbouw realiseren

Wij zouden graag een casco aanbouw van houtskelet willen realiseren van 7 x 3.5 meter voor baden en slapen en een stukje bijkeuken. De aanbouw komt aan de bestaande keuken. Fundering maken we eventueel zelf. De afwerking aan de buitenkant dient van hout te zijn bijv cedar. Er moet nog wel elektra en stucwerk gedaan worden. Er is geen vergunning voor nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius