Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolderverbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolderverbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolderverbouwing

Zolder volledig verbouwen

Complete zolderverbouwing. Plaatsen van 2 x dakkapel 470 cm breed. 1 x tussenmuur plaatsen, 1 x scheidingsmuur plaatsen. De 2 kamers voorzien van stroompunten (4 stuks), verlichtingspunt in beide kamers. Realiseren van vliering boven de 2 kamers incl vlizotrap. Het plaatsen van 1 x radiator in slaapkamer aan de voorkant (achterzijde heeft reeds radiator. Plaatsen van knieschotten aan de voorzijde en achterzijde.

Zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen nadat ik de dakkapellen heb geplaatst. Het plaatsen van tussen muurtjes inclusief schuifdeuren. Verlaagd plafond plaatsen. Het leveren en monteren van een pantry met 1 spoelbak in het midden plus mengkraan. Het plaatsen van deurtjes voor de knieschotten (voorkeur schuifdeurtjes) Het oppervlakte van mijn zolder is ongeveer 40 m2. Plaatsen van wcd 's en licht schakelaar en licht punten.

Zolderverbouwing met dakramen en kunststof dakkapel

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag en krijgen op 11 december de sleutel. De zolder moet direct worden verbouwd. Het volgende moet gebeuren: - er moet aan de achterzijde een kunststof dakkapel van 3.5 meter breed geplaatst worden, met 3 ramen waarvan 1 kiepkantelraam met ventilatierooster en elektrisch rolluik. Prefab is prima. - er moeten aan de voorzijde 1 of 2 dakramen geplaatst worden. - de huidige beplating op de zolder moet vervangen worden en daarna gestuukt en gesausd worden. - de zolder moet opgedeeld worden in 2 slaapkamers, er moet dus een geïsoleerde scheidingswand komen en beide kamers moeten een aparte ingang met deur krijgen. Tevens moet de wand gestuukt en gesausd worden. - er is cv in huis, maar geen radiatoren op zolder. Op beide kamers moet een radiator komen (de ketel is op zolder). - er moeten voldoende stopcontacten zijn in beide kamers, 3 per kamer. Daarbij moeten beide kamers afzonderlijk een lichtpunt in het plafond krijgen. - het plafond is verlaagd, dit moet zo blijven zodat we de bergruimte erboven kunnen benutten. In het plafond bij de overloop moet een trap komen die je naar beneden trekt om bij de bergruimte te komen. Woensdag 30 augustus om 17:30 ben ik in de woning om offertes te kunnen laten maken, graag kom ik met u on contact als u geïnteresseerd bent. De klus moet tussen 12 december en 11 januari worden uitgevoerd. De woning staat op Funda.

Zolderverbouwing: slaapkamers maken

We willen graag twee slaapkamers en een overloop creëren op zolder. Er moeten dan twee muren gemaakt worden met twee deuren met kozijnen. Er is 1 radiator aanwezig. Beide kamers moeten een radiator krijgen. Ook is er 1 lichtpunt en moet er op een slaapkamers en de overloop 1 bij. Of is er iets mogelijk met spotjes in het plafond? Op beide kamers moet er een dubbele wandcontactdoos bij. Afwerken van de dakkapel met gipsplaten.

Zolderverbouwing

Recent zijn er 2 dakkapellen geplaatst en afgetimmerd , we willen 2 slaapkamers laten maken met tussenwand, vliering , stucen , Electra, deuren.

Zolderverbouwing en - inrichting

De zolder is momenteel 1 ruimte, oppervlakte ongeveer 9 x 5.5 meter. Wij willen deze ruimte verdelen in 2 slaapkamers en een voorzolder. Verder willen we schuifkasten onder de uiteindes van het het schuine dak, als jullie dit ook kunnen realiseren mogen jullie dit in de prijs meenemen.

Zolder opknappen

Onze zolder is aan een opknapbeurt toe. Ruw geschat is de zolder ongeveer 7 bij 7 meter groot (eengezinswoning). Er is een nieuw plafond nodig, de wanden moeten netjes worden afgewerkt, schuine daken aftimmeren en er moeten aan een zijde knieschotten komen (onder de schuine zijden van het dak). Ook moet er een lichtpunt in het plafond komen. Het hoeft geen ingrijpende zolderverbouwing te worden. We willen de zolder netjes maken en hebben daar hulp bij nodig. We zijn zelf geen handige klussers namelijk. We willen de zolder opknappen met het oog op een mogelijke verkoop van onze woning.

Schilderwerk en zolderverbouwing

Het betreft een appartement van ongeveer 56 m2 waar de wanden, deuren en raamkozijnen geschilderd dienen te worden. Daarnaast is er een zolder die in 2 ruimtes wordt verdeeld. De tussenmuur, niet dragend, willen wij laten verwijderen en hierna dient er een klein keukenblok geplaatst te worden. Verder moet er een toilet en douche gemonteerd worden. De waterleiding en elektra zijn op zolder al aanwezig maar zullen wellicht aangepast moeten worden.

Volledige zolderverbouwing

Wij willen graag onze zolder verbouwen. De klus zou zo snel mogelijk kunnen beginnen. Materialen - in overleg (bij voorkeur door u geregeld). Er moet ongeveer 5 vierkante meter van plafond aangebracht worden, en 4 meters van wanden. In een bestaande wand moet er een opening gemaakt worden van ongeveer 1.60 meter met schuifdeuren erin. U mag altijd komen kijken naar de situatie.

Zolderverbouwing

Wij hebben plannen om onze zolder te verbouwen tot slaapkamer van de ouders met een scheidingswand tussen de kamer en de trap. Ook is het de bedoeling een dakkapel te plaatsen (kunststof). Aangezien we nog flink wat andere verbouwing kosten hebben, willen we eerst weten wat een eventuele zolder verbouwing ons gaat kosten, voordat we überhaupt kunnen starten met de zolder. Graag verneem ik uw reactie.