Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder verbouwen

Zolder verbouwen

We zijn aan het overwegen om onze huidige rommelzolder te (laten) verbouwen. Het gaat om een zolder van ongeveer 9 bij 6 meter met een schuin dak van ongeveer 30 graden. De hoogte van de nok is ongeveer 2,55 meter. We staan op het punt om de opdracht te geven om in ieder geval aan de achterkant een dakkapel van ongeveer 5 meter te laten plaatsen. Ik krijg graag een gevoel van de te verwachten kosten. Een range of een gemiddeld bedrag ter indicatie zou helpen om een gevoel te krijgen of dit betaalbaar is voor ons. Ik denk hierbij zelf aan de volgende punten, het zou fijn zijn als we per punt een indicatie konden krijgen: - Vervangen van de huidige trap naar de zolder. Dit is een trap met twee kwarten. De huidige trap is gehobbeyt door de vorige bewoner en is een gedrocht. - Plaatsen van een afscheiding (hekje? ) aan de bovenkant van de trap - Plaatsen van een scheidingswand om een voorzolder, waar de cv, Wasmachine en droger op moeten komen en een kamer te maken. - Plaatsen van een dakraam (per stuk). We zitten aan 1 tot 3 ramen te denken aan de voorkant. - Isolatie van het dak. Het dak is momenteel niet geïsoleerd. De achterkant wordt grotendeels geïsoleerd door de dakkapel. Het restant aan de achterkant en de voorkant zouden dan nog geïsoleerd moeten worden. - Elektra werkzaamheden. Aanleggen van stopcontacten en lichtschakelaars en wellicht het verleggen van bestaande leidingen. - Verwarming aanleggen - Vensterbank bij de dakkapel maken - Afwerken van muren en plafond, inclusief de binnenkant van de dakkapel Dat zijn wat mij betreft de grote onderdelen. Uiteraard staan we open voor aanvullende ideeën. Ik ben van plan om de muren zelf te verven en zelf een vloer te leggen.

Zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen nadat ik de dakkapellen heb geplaatst. Het plaatsen van tussen muurtjes inclusief schuifdeuren. Verlaagd plafond plaatsen. Het leveren en monteren van een pantry met 1 spoelbak in het midden plus mengkraan. Het plaatsen van deurtjes voor de knieschotten (voorkeur schuifdeurtjes) Het oppervlakte van mijn zolder is ongeveer 40 m2. Plaatsen van wcd 's en licht schakelaar en licht punten.

Verbouwen van schuur boerderij

Ik wil de schuur van de boerderij van 420 m2 veranderen in een kleinschalige woningcomplex voor mensen met een beperking. Op de begane grond moeten 4 appartementen komen met 2 badkamers. Op zolder moeten 2 appartementen komen, daar moet alleen een wc en wastafel komen. Een keuken hoeft niet geplaatst te worden. Verder moet alles goed geïsoleerd worden en er moeten meerdere kozijnen geplaatst worden.

Zolder isoleren en verbouwen

Ik wil mijn zolderverdieping laten isoleren en verbouwen. Ik wil er een dakraam in laten plaatsen van ongeveer 100 x 100 cm. Verder wil ik een wand laten plaatsen met een kozijn en een deur, zodat er een slaapkamer ontstaat. Ook wil ik schuifdeurtjes laten plaatsen onder het schuine dakbeschot, zodat ik daarachter bergruimte krijg. Ik laat de klus hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Zolder verbouwen

Mijn zolder is nu 1 grote opbergruimte en ik wil er orde en structuur. Daarom wil ik daar een slaapkamer, een inloopkast/kleedruimte en een aparte ruimte voor de wasmachine en -wasdroger laten maken. Ik wil een afspraak maken om de ruimte in te meten en mij te adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Zolder verbouwen

Graag hulp gezocht bij het verbouwen van onze zolder. We willen graag: - een nieuw plafonds over de gehele lengte en breedte van de woning. Inclusief inbouwspots. - een vliering - vervangen huidige dakraam - plaatsen van tussenwand met 1 deur(kozijn) - knieschotten - inbouwkast

Zolder functioneel verbouwen

In november wordt dakkapel geplaatst en willen we onze zolder opnieuw en functioneler indelen en verbouwen. Er moet ook elektra en verwarming geplaatst worden.

Zolder en bijkeuken verbouwen

Dak isoleren, aftimmeren, met bergruimte, stuken, radiator plaatsen, stopcontacten en lichtpunten aanbrengen, trapgat vergroten en afwerken. Bijkeuken systeem plafond verwijderen, nieuw plafond met spots. De keuken is ongeveer 360 bij 380 cm. Waterleiding uitbreiden en kraan plaatsen. Kleine boiler plaatsen in onderkast.

Zolder verbouwen

Bijlage foto voor eerdere mail.

Kale zolder tot slaapkamer verbouwen

We hebben onlangs een vaste trap naar zolder en een dakkapel laten plaatsen. De vlizo zolder dient nu nog volledig afgewerkt te worden tot slaapkamer. Naast dat we zelf al wel ideeën hebben, staan we open voor goede ideeën om onze zolder zo praktisch mogelijk in te richten. Wat moet er onder andere gebeuren: - handige kasten Knieschotten plaatsen) onder het schuine gedeelte en onder de dakkapel, - het wegwerken van een luchtzuiveringssysteem en deze isoleren - stopcontacten aanleggen - verlichting aanbrengen (spotjes e.d.) - schilderen vaste trap naar boven en afwerken trap - stuckwerk muur naar zolder en plafond overloop - Optioneel: vloer leggen (hier heb ik ook een offerte voor aangevraagd voor zowel de 1e verdieping als zolderverdieping - optioneel: plaatsen raambekleding (gordijnen) we zouden graag een offerte bespreken en advies krijgen over de mogelijkheden van onze zolder. Wat betreft planning zoude we ergens half/eind september willen starten. We zullen maximaal 3 partijen uitnodigen voor het maken van een voorstel.