Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder op plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder op plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder op plat dak

Zolder op plat dak

Er moet een zolder op een plat dak komen.

Dak repareren, thermostaatkranen en radiator plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: - Oorzaak wegnemen van de daklekkage op de uitbouw van de woning. Het gaat om een plat dak met bituum. Er zijn 2 plekken aan de binnenzijde zichtbaar. - Vervangen van kranen op de verwarming voor thermostaatkranen. Het gaat om 2 kranen. - Het plaatsen van een extra verwarmingsunit op zolder. De aansluiting is aanwezig. De verwarming die er nu hangt lijkt de ruimte niet goed te kunnen verwarmen. Graag ontvangen wij hier ook advies voor.

Lekkage uitbouw verhelpen en wisselschakeling maken en een dorpel

Ik heb bij de aanbouw van ons huis (kleine) lekkage. De oorzaak is niet bekend. Het is een aanbouw met een plat dak en er moet waarschijnlijk even een trespaplaat verwijderd worden om de oorzaak te kunnen vinden. Waarschijnlijk los dakleer. In een uitgebouwde zolder moet een wisselschakeling worden gemaakt. De dorpel van onze badkamerdeur moet verhoogd of vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verhoging van een plat dak

Het platte dak van de zolder moet worden verhoogd met 1 meter. De nok van de vliering aan de voorzijde dient 6 meter naar achter worden doorgetrokken en de breedte van het geheel is 5.50 meter. De ruimte mag verder casco opgeleverd worden en er zal wel een omgevingsvergunning moeten worden aangevraagd.

Dakopbouw plaatsen op plat dak

Wij willen een dakopbouw/zolder laten plaatsten op onze tussenwoning met plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de opbouw zal in een punt naar boven gebouwd moeten worden. Bij onze buren is er al een opbouw die aan deze eisen voldoen. De oppervlakte zal 5.50 bij 7,35 meter worden en er komen 2 slaapkamers. De elektra en cv moeten worden doorgetrokken en de beide slaapkamers met raam/ en deurkozijn gecreëerd. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor de volledige afwerking van de ruimtes. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Garage met carport laten bouwen

Ik wil een garage met carport laten zetten. De carport moet zijn 5 x 3,5 x 3,2 meter (LxBxH) en mag plat dak zijn. De garage moet zijn 12 x 3,5 x 3,2 meter (LxBxH) en wil ik met puntdak met pannen. Hij moet zo hoog zijn omdat ik mijn camper hier in wil stallen. Het liefst wil ik een gemetseld muurtje van ongeveer 60 cm en daarop zwarte rabatdelen, Het mag enkelwandig zijn. Het muurtje wil ik laten stucen. In de garage wil ik dan nog een vliering (zolder) voor spullen op te bergen.

Opbouw maken op eerste verdieping

Wij hebben op het moment een huis op het oog met een begane grond en een eerste verdieping met een plat dak. Nu willen wij hier graag een verdieping bovenop plaatsen als zolder. De bedoeling is dat het zo goedkoop mogelijk gebeurt en dat er beschikbare elektra is. Leidingwerk hoeft niet en de constructie kan van hout zijn. Het oppervlakte van de eerste verdieping is 42.5 m2. Het is niet noodzakelijk om de gehele verdieping te bedekken als dit te duur wordt. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor 20, 30 en 40 m2.

Zolder vergroten door optrekken van gevel

Wij willen onze zolder groter maken door aan de achterkant de achtergevel omhoog te trekken. Er zit een stuk plat dak van 1 meter. Daarna loopt het dak schuin. Met kunststof of houtskelet een gevel optrekken maar niet tot nokhoogte. Vanaf de nok kan er een licht hellend dak geplaatst worden.

Zolder op het dakterras uitbouwen

Wij willen de zolder uitbreiden op het dakterras. De dakopbouw moet recht tegen de gevel geplaatst worden. Een zijde moet worden gevormd door de uitbouw van de buren. De gevel moet worden bekleed met baksteen en voorzien van 2 keer tweevaks houten kozijn met 2 draai-kiepramen. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Ook de zolder heeft een plat dak.

2de verdieping vergroten

Wij willen de tweede verdieping vergroten met ongeveer 18 m2. De zolder heeft nu een Frans balkon met daar achter een plat dak. Hier willen wij een uitbouw plaatsen met plat dak en het opnieuw gebruiken van de openslaande deuren. De uitbouw is volgens de gemeente toegestaan en het mag casco opgeleverd worden.

Partners

Partners van Casius