Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder aftimmeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder aftimmeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder aftimmeren

Zolder aftimmeren en scheidingswanden plaatsen

Aftimmeren van de zolder: Plaatsen van twee wanden, 2 deuren/kozijnen, aftimmeren twee dakkapellen. Indien mogelijk kleine vliering realiseren.

Zolder aftimmeren

Het aftimmeren van de gehele zolder met hout of gipsplaten.

Zolder aftimmeren en verbouwen

Er worden in februari 2018 2 dakkapellen geplaatst op onze zolder. Dit moet worden afgetimmerd en daarna moeten er 2 slaapkamers en een voorzolder, wasruimte, gemaakt worden. De zolder is ongeveer 5 meter breed en 6 meter lang. De tussenwanden dienen inclusief deurkozijnen en deuren geplaatst te worden. In de slaapkamers moet de elektra worden doorgetrokken en de verwarming geplaatst. De verder afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Zolder indelen en aftimmeren na plaatsen van dakkapellen

We hebben onlangs 2 dakkapellen laten plaatsen en willen de zolder nu laten indelen en aftimmeren. Er moeten 2 kamertjes komen met goede geluiddichte tussenwanden, kozijnen en deuren. We willen ook de dakkapellen laten aftimmeren en er spotjes laten inbouwen. Onder het dakbeschot willen we bergruimte met schuifdeuren. Er moet ook een goede ruimte komen voor de wasmachine en droger en de cv-ketel. In elke kamer wil ik een wastafel laten plaatsen en elektra laten aanleggen. Er moet ook een stukje vloer worden opgehoogd. Ik wil de ruimtes schilderklaar laten opleveren. Het is onze wens om dit voor de kerst allemaal af te hebben. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Aftimmeren en isoleren zolder

Mijn dochter heeft dakkapel laten plaatsen af af laten werken met gips. Nu wil ze ook rest met gips en isolatie laten doen. Kunt u mij een richtprijs geven. Ik wil dit voor haar betalen,maar wil eerst weten wat ongeveer kost.

Aftimmeren van de zolder

Tussen de (3 aan elke kant ) spanten wil ik isolatie spul danwel afwerken met gipsplaten of andere platen tot in de nok. Ik wil namelijk dat de zolder wordt afgetimmerd of geïsoleerd. Er moeten scheidingswandjes gezet worden op zolder. Aan een kant gipsplaten ter hoogte van 2,5 meter.

Zolder aftimmeren

Onder schuin dak zolder aftimmeren/afwerken/schilderen van schuifdeuren cq opbergruimte maken. Breedte circa 550 cm. Wil graag prijzen inclusief voorbeeld afbeeldingen zien. Aanvang werkzaamheden eind 2018.

Zolder en bijkeuken verbouwen

Dak isoleren, aftimmeren, met bergruimte, stuken, radiator plaatsen, stopcontacten en lichtpunten aanbrengen, trapgat vergroten en afwerken. Bijkeuken systeem plafond verwijderen, nieuw plafond met spots. De keuken is ongeveer 360 bij 380 cm. Waterleiding uitbreiden en kraan plaatsen. Kleine boiler plaatsen in onderkast.

Tussenwand plaatsen en zolder deels aftimmeren

Betreft aftimmeren zolder rondom trapgat/hek met gipsplaten. Wandje plaatsen rondom traphek. Daarnaast kozijn en deur plaatsen. Boven trapgat koof met spots plaatsen of verlaagd plafond om afvoer buis ventilatie weg te werken. De afmetingen weet ik niet precies. Het betreft de 2e etage zonder schuin dak. Zie foto's in bijlage

Zolder aftimmeren en 2 slaapkamers creëren

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 2011 en krijgen daarvan over 2 maanden de sleutel. Wij willen daar op de zolder 2 extra slaapkamers laten maken door het plaatsen van wanden, kozijnen en deuren. We willen ook knieschotten laten plaatsen zodat er bergruimte ontstaat. Verder willen we een ombouw laten maken rondom de woonhuisventilatie en de aansluitingen voor het witgoed. Er is al een groot raam aanwezig, maar we willen er optioneel een extra Velux dakraam bij. We willen een hoog afwerkingsniveau. De zolder is naar schatting 40 tot 50 m² groot.