Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zijgevel van hoekhuis uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zijgevel van hoekhuis uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zijgevel van hoekhuis uitbouwen

Zijgevel van hoekhuis uitbouwen

Wij willen een stenen uitbouw aan de zijkant van de woning van 3 meter breed en 1,80 meter diep. Voor en achterkant van de uitbouw hebben een kozijn van 1.20 m breed en dat kozijn loopt tot de vloer (HR++ glas). De lange zijde (parallel aan woning) heeft geen muuropening. Het betreft een nieuwbouwwoning (nog te bouwen) die op palen gebouwd wordt. Waarschijnlijk zal er ook fundering nodig zijn.

Verzakte zijgevel verstevigen

In zevenaar hebben we last van inklinkend klei. Onze zijgevel van het hoekhuis verzakt en zou verstevigd moeten worden lengte tussen de 7 en 8 meter ik dacht aan grond injecties

Uitbouw en kelder bouwen

eWij willen ons hoekhuis uitbreiden met een uitbouw aan de zijkant naar de erfgrens. Verder willen wij een indicatie van de kosten om hieronder, en misschien onder delen van de bestaande woning, een kelder te plaatsen voor extra opslag. De uitbouw zal 4.50 meter lang en 4 meter breed gaan worden. Dit wordt een separate ruimte waarbij er ene deur in de zijgevel geplaatst moet worden. Verder mag deze casco opgeleverd worden. Ook zal de kelder 4.5 bij 4 meter moeten worden en een trap naar beneden in de uitbouw. De afwerking hiervan zullen wij ook grotendeels zelf gaan uitvoeren. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Aanbouw boven en beneden

Wij wonen nu in een woning die we huren, we krijgen nu de kans om deze te kopen. We willen graag een aanbouw plaatsen aan de achterzijde van de woning met daarbij ook een opbouw. Het gaat om circa 4 meter lang en 7 meter breed. We willen graag twee extra slaapkamers laten realiseren. Graag zouden wij de mogelijkheden willen laten bekijken. We twijfelen over een aanbouw aan de zijgevel, óf een aanbouw aan de achterzijde met opbouw. Er is nu een taxatie in gang gezet. Het is een heel oud huisje, deze stijl willen we graag behouden. Er is nog geen vergunningstraject in gang gezet. We wonen in een hoekhuis (twee-onder-één-kap-woning).

Erker bouwen in moderne stijl

Erker in stijl van modern in 2008 gebouwd hoekhuis aan de zijgevel. Aan een uitbouw vast. We willen graag een erker van 3 meter lang en een binnenmaat van 80 cm. Er is nog geen fundering aanwezig, moet gemaakt worden. Een erker met een gemetselde, stenen onderkant en de bovenkant met kozijnen met veel ramen. Mogelijk een prefab erker gebruiken, we zitten met een periode waaraan we gebonden zijn. Bouwtijd is slechts 1 week! Start 17 augustus 2015. We hebben een vergunning nodig, duurt 8 weken dus snel handelen.

Hallo, wij hebben een heel leuk huis ...

Hallo, wij hebben een heel leuk huis gezien. Er staat een dakkapel op aan de voorkant en het huis heeft van orgine een franse kap. Wij willen de voorgevel vernieuwen en het dakkapel mee doortrekken bij het vernieuwen van de voorgevel. Het is een hoekhuis uit 1910 en de zijgevel is steens, tevens moet er een nieuw dak op. Dat willen wij in een keer mee laten doen. Het huis is 5,25 breedt en de hoogte is twee verdiepingen. Graag zou ik een idicatie hebben van alle kosten ongeveer.

Hoekhuis met begane grond + verdieping. ...

Hoekhuis met begane grond + verdieping. Schilderwerk buiten, kozijnen, deuren en dakrand. Achter: Deur, raam van middel formaat en een groot formaat Voor: 3 ramen middel, openslaande deuren en klein raam Zijgevel: Toegangsdeur en klein raam. Heel het huis is omrand door een getimmerde dakrand (lessenaarsdak) Het huis is ca. 7x7 meter

Van een hoekhuis met buiten afm. diep ...

Van een hoekhuis met buiten afm. diep 7,8 m breed 6,5 m wordt de bestaande dakopbouw voor de helft verwijderd. Dan wordt op de voorgevel en de zijgevel (en tussengevel) een ca. 2 m hoge muur gemetseld. Aan de voorzijde van de opbouw komen 2 kunststof kozijnen van 1,5 bij 2 m met draaikiep raam. Vervolgens dient het nieuwe dak aangebracht te worden inclusief pannen. De oppervlakte van de op te metselen zijgevel is ca. 7 m2 per zijgevel, de voorgevel is ca. 7 m2 metselwerk. De binnenmuur van de buitengevel is van beton en 10 cm dik. De binnengevel met de buren is 20 cm dik, doch 10 cm is van ons huis. Hierop dient de zijgevel met spouwmuur te worden gemetseld. Het dak heeft een heliing van ca. 35 graden. Tijdens de werkzaamheden dient de aannemer voor afdekking van het open dak te zorgen.

Ik heb het plan om een aanbouw aan de ...

Ik heb het plan om een aanbouw aan de achterzijde van mijn hoekhuis te laten bouwen en ben daarvoor op zoek naar een aannemer met de juiste kennis en prijs. Deze aanbouw zal de functie van woonkamer krijgen. De aanbouw zal 3.30 m lang worden en 6 meter breed, met in de achtergevel een houten schuifpui. Het is de bedoeling dat de binnen muren en plafond afgewerkt worden, en er electra punten aangelegd worden. De breedste van de 2 huidige achterdeuren moet in de zijgevel geplaatst worden (komt uit op eigen steeg) en waar de andere, normale maat deur zich bevind moet een raam zonder glas ingezet worden, dat reeds aanwezig is, ipv een deur. Verstevigd dak. Verder zou ik graag een hout gestookte openhaard laten metselen (eigen ontwerp)en gaten hiervoor geboord zien, door 2 verdiepingen heen.

Bestaande erker vergroten in de ...

Bestaande erker vergroten in de lengterichting van het huis. Erker is gesitueerd aan de zijgevel van een hoekhuis.