Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een op zand gestorte vloer vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een op zand gestorte vloer vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een op zand gestorte vloer vervangen

Beneden woning deels onderkelderen

Ik ben geïnteresseerd in het (deels) onderkelderen van mijn woning. Het betreft een bestaande benedenwoning uit 1930 - Hoofddorppleinbuurt - met een oppervlak van 70 m2, welke ik voor circa 60% wil onderkelderen. De kelder wil ik aan de achterzijde van de woning situeren zodat het mogelijk is om koekoeken te plaatsen voor het benodigde daglicht en de natuurlijke ventilatie. Het te onderkelderen deel heeft een oppervlak van 6 meter breed en 7 meter diep. De huidige kruipruimte heeft een vrije hoogte van 80 cm (onderkant vloer tot zand) en is kurk droog. De kelder wil ik als volwaardige leefruimte gebruiken voor 2 slaapkamers en een badkamer. Van gestorte vloer tot plafond, 2,20 m aan vrije hoogte overhouden. De woning dateert uit 1930 en is gefundeerd. Ik ben benieuwd naar de totaal te maken kosten, welke (bouw) methode toegepast wordt en wat de mogelijkheden zijn om in de voorkant van woning te blijven ten tijde van de werkzaamheden. Indien hierover vragen zijn, verneem ik dit graag.

Een op zand gestorte vloer vervangen

Slopen en afvoeren in een oude boerderij een op zand gestorte betonvloer(en). Ongeveer is het vloer oppervalk 80 m2. Plafond zit al op 2.24 meter. Er dient ook een stukje uitgegraven te worden in verband met de nieuw te plaatsen geïsoleerde vloer.

Nieuwe betonvloer met wapening en isolatie

Het gaat om het achterhuis van een boerderij, hier ligt een op het zand gestorte vloer en deze dient te worden verwijderd. Hier na moet het vlak gemaakt worden en daarna isolatie wapening en een betonvloer aanbrengen. Voor die tijd worden nog enkele afvoeren en installaties voorbereid. Daarna wil men vloerverwarming in de dekvloer verleggen. Wat kosten deze werkzaamheden als het om 110 m2 gaat?

Vloeren door VBI-renovatievloeren vervangen

In mijn woning zijn in het verleden in sommige ruimten de houten vloeren vervangen door op zand gestorte betonvloeren zonder kruipruimte. Onder de voormalige gang is nog een houten vloer met kruipruimte aanwezig. Ik wil alle vloeren laten verwijderen en laten vervangen door een VBI renovatievloer, met een geventileerde kruipruimte van 60 cm diep. Dit betreft 55 vierkante meter: 10 x 4,5 (woning) plus 5 x 2 (aanbouw).

De vloer in huiskamer en woning is aan ...

De vloer in huiskamer en woning is aan vervanging toe. Ik wil een op zand geïsoleerde en gestorte vloer, inclusief vloerverwarming. Het verwijderen van de houten en voor een klein gedeelte betonnen vloer hoort bij het karwei. Gaat om 43m2. 6 tot 8m2 betreft een betonnen vloer. Oud huis uit 1932.

Een oude schuur van 7.6 meter bij 6.3 ...

Een oude schuur van 7.6 meter bij 6.3 meter,muren van 3.8 meter en nok hoogte van 7 meter.Schuur is nu een ruimte maar de bedoeling is dat er een verdieping in komt.Gedeelte van de muren is vakwerk en dat moet blijven staan maar 1/3 van de muren moeten vervangen worden.Het dak moet geheel worden vervangen en geisoleerd worden.Het nieuwe dak moet worden aangesloten met een t-splitsing aan bestaande daken.Begane grond vloer is nu zand maar moet er moet een gestorte vloer komen.Er is geen werk aan stroom/gas en water en afvoer.

Vrijstaande stal/schuur in onze ...

Vrijstaande stal/schuur in onze achtertuin 6x8 meter met schuin pannendak. Verbouwen tot kantoor, zolder wordt ook verblijfsruimte. Nu: gestorte betonnen fundering, eensteens metselwerk, rest hout met houtworm, bgg heeft geen vloer (betontegels op zand?), paar lage betonnen muurtjes/voederbakken, cv vanuit huis aanwezig. Gewenst afwerkingsniveau normaal gevel bij voorkeur verhogen (nu ca 2.20 m). Zolder 1 ruimte met brede dakkapel of 2 kleinere. Overal voldoende cv-radiatoren. Beneden 2 kamers waarvan 1 klein, toilet, pantry, entree.