Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ytong muren plaatsen in de nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ytong muren plaatsen in de nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ytong muren plaatsen in de nieuwbouwwoning

Ytong muren plaatsen in de nieuwbouwwoning

Wij zijn zoek naar een bedrijf die Ytong muren kan plaatsen voor ons nieuw te bouwen vrijstaande woning. Gaat om circa 150 m2 aan Ytong muur, tekeningen op aanvraag.

Tussenwanden van Ytong blokken plaatsen

Wij willen in onze woning een aantal muren laten plaatsen welk uiteindelijk behangklaar moeten zijn. Het gaat om totaal 60m2 aan muur. Ik wil dat de muren worden gemaakt met betonblokken G5/800 van 10 cm dik. Het betreft een tussenwoning.

Fundering voor recreatiewoning maken

Wij willen in de tuin een vakantiewoning realiseren. Het word een gebouw van 6 x 6 meter. 1 verdieping hoog en de buitenmuren worden gebouwd van Ytong blokken. De muren worden ongeveer 280 cm en het puntje van het dak ongeveer 350 cm. Hiervoor hebben we een fundering nodig. We zoeken dus iemand die een goede fundering kan leggen voor ons en vragen ons af wat dit kost. De woning hebben we nu nog niet in ons bezit dus kan geen foto's o.i.d. geven.

Woning verbouwen

Ruimte 1 - 2 doorgangen voor deuren in bestaande muur (steen) creëren, zetten deurposten en monteren deuren (standaard deurmaat, deuren reeds aangeschaft) - Nieuw afscheidingsmuurtje plaatsen (3. 0 meter bij 2. 4 meter) van ytong of gips waardoor van 1 kamer 2 kamers ontstaan. Deze muur heeft er vroeger ook gezeten maar is destijds verwijderd. Muur stuken (groen gemarkeerd op de foto) - Circa 28 m2 vloer tegelen; indien mogelijk over bestaande terrazzovloer heen, anders terrazzovloer verwijderen, egaliseren en nieuwe tegels leggen (60 x 60 cm, reeds aangeschaft) Ruimte 2 - Slopen bestaand toilet, inclusief 2 (niet-dragende) muren en de ontstane ruimte bij de naastgelegen kamer trekken; nieuw muurtje ter afscheiding (2. 5 meter bij 3. 5 meter) van ytong of gips plaatsen en stuken. In rood gemarkeerd op de foto - Oude keuken en douche (naast elkaar) slopen; vloeren, wanden egaliseren (circa 10 m2 muur en 10 m2 vloer) - Houten trapje verwijderen (in rood gemarkeerd op de foto) Ruimte 3 - Plafond van 25 m2: oude plafond verwijderen, nieuw regelwerk en gipsplaten aanbrengen, afwerken, 5 spots inbouwen

Onze zolder heeft een plat dak, ...

Onze zolder heeft een plat dak, plafondhoogte 2.70m. Het is een open ruimte, hier dienen 3 kamers te worden gecreerd. Muurtjes dienen te worden gemetseld met 10cm dikke Ytong blokken en er dienen 3 kozijnen + deuren te worden geplaatst. Het oppervlak van de te metselen muurtjes is in totaal ongeveer 25 m2. Het betreft een nieuwbouwwoning, de muren moeten behangklaar worden opgeleverd en hoeven verder niet te worden afgewerkt.

ik heb een nieuwe keuken gekocht en wil ...

ik heb een nieuwe keuken gekocht en wil graag informeren naar uw prijzen/voorwaarden voor de volgende keukenklus; - (evt. de oude keuken eruit) - klein, halfhoog Ytong-muurtje slopen - installatiewerk (gas, electra, afzuigkanaal, water verleggen) - stucwerk en - schilderwerk muren. Het huis staat in Arnhem Noord, de keuken is 2,75 x 2,80 x 1,80 (h x l x b) en dit alles moet gebeuren na 29 maart en voor 20 april a.s.

keuken; afvoer van slopen, slopen ...

keuken; afvoer van slopen, slopen verlaagde plafond, slopen inloop keukenkast van ytong blokken, stucen van plafond en muren, verleggen ventilatiekanaal van de wc en het herstellen van de electriciteit. gang/wc; slopen verlaagd plafond, verleggen ventilatiekanaal van wc, verwijderen betegeling in wc, opnieuw betegelen wc en het inbouwen van een hangendtoilet, het plaatsen van nieuwe deur in bestaand kozijn en het stucen van wanden en plafond. woonkamer; plaatsen van muur en deuren naar keuken en gang en trap naar 1e verdieping (3deuren en kozijnen). stucen van alle wanden en het plafond.

Een aanbouw cq uitbreiding over de volle ...

Een aanbouw cq uitbreiding over de volle lengte van de woning. (woning is bijna 10 meter lang) Omdat het huis haaks op een dijk staat, zijn er binnenshuis hoogteverschillen. De aanbouw moet op het laagste punt 2,60 m worden en op het hoogste punt 4.10 m en vloeiend met het woonhuis worden meegebouwd. Verder mag de aanbouw tenhoogste 2 meter breed buitenwerks worden ivm met buren. Verder betreft het een aanbouw, dus de oude muren moeten gesloopt worden om een doorgang te verlenen naar de aanbouw. De aanbouw hoeft niet traditioneel gebouwd te worden, maar mag bijv. ook gebouwd worden met Ytong blokken of kalkzandsteenblokken. (het materiaal waar de aanbouw van wordt gemaakt zal naderhand worden gestuct)

Het betreft hier: - Het plaatsen van ...

Het betreft hier: - Het plaatsen van een dragende binnenmuur (10.4 m2) met Ytong blokken (dikte 100 mm). - Een badkamer plafond (6 m2) van Fermacell platen (waarin leidingen voor spots). - Stucen van muren en gang (liefst gladstrijken <1 cm dikte). - Tegelen badkamer en keuken.