Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WTW Unit storing verhelpen en schoonmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wTW Unit storing verhelpen en schoonmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wTW Unit storing verhelpen en schoonmaken

WTW Unit storing verhelpen en schoonmaken

Mijn J.E. StorkAir WHR 930 (+-7 jaar oud) geeft de volgende twee foutmeldingen: A6 en E1. Ik heb het unit gereset, foutmeldingen gereset maar foutmeldingen komen nog tevoorschijn. Graag offerte voor de volgende opdrachten: -Storing verhelpen A6 en E1 -Reiniging van de luchtkanalen (+- 7 luchtkanalen) -reiniging van de unit -Onderhoud en reiniging van de ventielen

Grote zolder verbouwen

Ik heb een huis van 980 m3 in een 30-er jaren stijl. Hierop staat een zeer grote zolder waar ik me geen raad mee weet. Wij willen hierop een grote speelkamer en een slaapkamer met veel bergruimte. De wtw unit hangt tegen een muur en willen we in een kast wegwerken, zodat deze wel bereikbaar is maar niet zichtbaar. De zolder is +- 6 m hoog, 10 meter lang en 7 meter breed. We zijn in het bezit van bouwtekeningen.