Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonserre plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonserre plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonserre plaatsen

Kunststof woonserre plaatsen

We willen een (kunststof) woonserre laten plaatsen achter ons huis. In de bijlage een impressie van de serre waar we aan denken. - Isolatiewaarde gehele constructie: Uw ? 0,9 W/m2K (belangrijk! ) - Breedte 550 cm x hoogte 280 cm x diepte 150 cm - Schuifdeuren in de voorzijde, buitendeur in de zijwand - De geveldoorbraak + ondersteuning is reeds gerealiseerd - Wel is nodig de serre te onderheien - Indien mogelijk willen we graag een zonweringssysteem boven/geïntegreerd in de serre, dat automatisch sluit bij regen of harde wind. Eventueel kunnen we dit ook los van de serrebouw realiseren.

Woonserre plaatsen

Wij willen een woonserre realiseren aan onze keuken. Afmetingen 2, tot 3 meter diep en 5,76m breed. Aan 1 kant zit al een stenen muur (garage). Graag met elektra en een fundering. Ook willen we een badkamer en toilet plaatsen. Materialen hebben we al. Toilet is 2m2 en de badkamer 9 m2.

Woonserre maken

We willen een woonserre plaatsen van 3 meter bij 5 meter breed aansluitend bij de woonruimte

Woonserre plaatsen

Wij willen graag een woonserre van 3 bij 5 meten, waar bij 1 kant een muur en andere kan glas,

Woonserre laten plaatsen achter bungalow

Ik wil graag achter een bungalow een nieuwe woonserre bouwen. Hier wil ik een nieuwe vloer in met vloerverwarming. Ik wil graag zonnewering op het dak van de serre. Ik vraag mij af of hiervoor geheid moet worden? De kozijnen die er nu staan moeten worden verwijderd de serre te verbinden met de bungalow. Het tussen kozijn dat er nu staat moet worden verwijderd. Ik wil graag in de plaats van het kozijn een schuifpui plaatsen. Verder wil ik minstens twee nieuwe stopcontacten plaatsen. De maten van de serre zijn 4 meter breed en 3 meter diep. De hoogte van de serre moet gelijk zijn aan de hoogte van de bungalow, ongeveer 3 meter.

Serre aan de uitbouw bouwen

UItbouw Aan onze jaren 1910 woning willen we naast de al bestaande uitbouw beneden een extra serre uitbouw plaatsen (ongeveer 8 m2 extra vloeroppervlak). Deze komt dus tussen de huidige uitbouw en de uitbouw van de buren. We zitten te denken aan een serre uitbouw om de bestaande constructie zoveel mogelijk intact te houden. De gedachte is dat dit wel een woonserre wordt en goed betrokken moeten worden bij 't huis/keuken (vermoedelijk toekomstig eetgedeelte), maar de huidige woonkamer vloer en keukenvloer wel in tact blijft en behalve afwerking van de plafonds en muren in de rest van de woonkamer weinig aangepast hoeft te worden. Deze uitbouw zou wel inclusief verwarming en elektriciteit zijn. Afmetingen nieuwe uitbouw (schattingen buitenmaten (H x B x D)) 3 meter x 2.05 x 3.80 meter. Hoogte = plafond van de bestaande woonkamer en zal schuin aflopen in verband met de serre). Uitbreken Huidige openslaande deuren + raam erboven verwijderen. Deur uit de keuken + raampartij + muurtje onder raam verwijderen. Muur links van de keukendeur buiten inkorten (zodat er een kolom rechts van de openslaande deuren en links van de keukendeur buiten overblijft) De muren links en rechts van de openslaande deuren blijven staan om de gevel te dragen, zodat voor de gevel naar onze inschatting geen stalen draagbalk nodig is. Grond/vloerwerk Grond uitgraven voor fundering/vloer. Vloer storten + goede isolatie (8 cm). 1 a 2 ventilatiepijpen a 20 cm doorsnede in de vloer (voor het verlengen van de huidige kruipruimte isolatie onder het huis). Vloer uitbouw dient inclusief tegels precies gelijk te worden met de huidige keukenvloer. Tegelen vloer nieuwe ruimte (zelfde tegels als de keuken) > tegels wordt geleverd door ons. Aansluiting maken nieuwe vloer op bestaande vloer.

Woonserre laten plaatsen

Ik zoek een serre (bouwpakket) voor een woonserre van 8 meter lang en 4 meter diep. Enkel dak en voorkant. Zijkanten zijn al voorzien van steen door een aanbouw van beide buren. Achtergevel moet eruit. Liefst een schuifpui van kunststof afhankelijk van de kosten. een en ander moet wel een hoge isolatiewaarde hebben, dus graag advies van de vakman. Vergunning is niet nodig.

Geïsoleerde serre plaatsen

Ik wil graag een geïsoleerde woonserre van ongeveer 5 meter breed en 2.50 meter diep aan de achterzijde van de woning. Inclusief doorbraak van de bestaande achterpui (dit is voor driekwart glas, er zit een radiator in en er lopen buizen die verlegd moeten worden). Ik wil graag een serre van deels kunststof en deels glas. De fundering zullen we zelf maken.