Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra woonruimtes op appartementen bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra woonruimtes op appartementen bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra woonruimtes op appartementen bouwen

Extra woonruimtes op appartementen bouwen

Op 2 appartementen in Amsterdam willen wij graag een extra woonruimte bouwen van elk 30 m². Het gaat om de 4e woonlaag. De bouwtekening is beschikbaar, de vergunning is binnen. Het gaat om een appartement dat ons eigendom is en dat van onze buren. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen met afzonderlijke posten voor de afwerking. Zo kunnen wij eventueel besluiten om de ruimtes casco/gedeeltelijk casco te laten opleveren. De VvE beslist daarover mee. We maken graag een afspraak.